Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 490
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
Калоян е 87 см, за килограмите - мисля бяха 13, но дали не бъркам с 12, че скоро не сме го теглили - ще   проконтролираме довечера  Peace

# 676
cvetulka, Калоян е 86 см./12 кг. Носи си всички дрехи от миналото лято.  Peace

# 677
Сравняването на хомеопатични лекарства с антибиотик, лично на мен ми идва малко в повече. Иначе, "Беладоната" не съм си я самопредписала, а и не вярвам да се предписва нещо по-различно като схема и разреждане  Peace

Имам въпрос: Някой скоро да е напускал страната без таткото? Освен ксерокопие от декларацията + представен оригинал от нея и паспорта на детето, трябва ли да нося с мен и акта за раждане (оригинал и ксерокопие)?

Да задължително трябва да го носиш. Със мен си имах от всички документи по 1 копие за всеки случай

# 678
  • в 1001-та нощ
на нас от миналото лято нищо не ни става, явно е бил голям дребчо тогава или аз съм вземала по-малки дрешки - без перспектива  Blush

# 679
  • При моите мъже...
90 см/ 13 кг Peace
Половината дрешки от миналата година ги носи и сега:) Все пак не растат вече с такива темпове, както когато бяха бебчета;)
Има ли още деца с биби? Теди я ползва само като спи, ама и аз не му давам зор да я маха... Rolling Eyes
Я да ви върна малко назад - все ми повтарят разни хора, че бил с биба, щото е хранен от шише Crossing Arms Някой забелязал ли е такава зависимост? newsm78

# 680
не бях влизала скоро .че имахме гости и не можех да се вредя, ама с този ентеровирус направо се втрещих Shockedне бях чувала такова нещо....ние изкарахме една хремичка с малко кашлица,изкарах наличните сиропи и се оправи бързо детето,ходим активно на плаж ,чак взе да ми омръзва вече....Дони е 94см.и е 14кг.едричка върви,като я сравнявам с наборите около нас,имаме едно братовчедче което е с година по голямо на същия ръст и килограми...нищо не и става от миналото лято.

# 681
И нашите дрехи от миналата година и стават и май както вървят нещата и др,година ще ги носи:))почти всичко и хлопа,а все пак са за 1г възраст.Нашите килограми са 11кг ,а си похапва,не мога да се оплача,но не качваме то и как да стане това като за секунда не спира на едно място/мечтая си за едно дете което да седи кротичко /

# 682
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Не поомня от кога не съм влизала тук, така че извинете ме ако се повтарям. Ние изкарахме рожденния ден в болница с повръщане и на системи....полсе се случи атентата на работа и така и не успях да вляза да се оплача от "рожденния ден" :Д

Не съм мерила и теглила Борко. Иначе всеки ден почти сме на плаж, аз се измарям - той не, после душ, после мач или друго нещо в парка...абе спира ми тока....

# 683
  • Добрич
все ми повтарят разни хора, че бил с биба, щото е хранен от шише Crossing Arms Някой забелязал ли е такава зависимост? newsm78
Няма такава зависимост, Вики беше изключително кърмено дете, не е пила никога вода или други течности от шише и си е още пристрастена към бибата
И аз да подкрепя Avchelinia , че с хомеопатията шега не бива и грешно е да се тълкува, ако не помогне няма да навреди  ooooh! Може станат много сериозни поражения, ако предписанието не е направено от класически хомеопат, често чета майките как се съветват дай му Хамомила при зъбоникнене или Беладона при температура  Rolling Eyes
За мерките не мога да кажа(вече доста хора ми казват, че изглеждала на 3-годишна  Shocked ), още не сме ходили на консултация, правя си оглушки и не отивам нарочно, защото госпожицата много се разстройва там, сега на 2-рата годинка правят ли се някакви изследвания като кръв и урина?
Отделни думички казваме правилно горе долу обаче изреченията са на някакъв смешен японски  Crazy започвам да се притеснявам от време на време като я чуя така да говори

# 684
Хайде и аз малко на отчет Mr. Green

РД го направих у дома с кръщелниците.Голямото парти с деца ще е след РД на Ивон в клубче.Човекът беше доволен и аз също,че на последък само тичам на някъде и не ми беше до голяма лудница.

Мерки и теглилки-94 см/13 кг.Яде предимно плодове,салати ,мляко и месо.Напоследък преоткрих и кашите за следобедна закуска,че иначе все не ми стига времето за кремчета.
С говора също напредна много и вече няма и 5 сек. дневно в които да е тихо у дома.Той си меля едно,Ивон друго,после се надвикват....... Crazy

# 685
Алето е 91 см и 13 и нещо килограма.имаме дрешки от миналата година почти не му стават.само някои тениски,но те бая късички.

без памперс сме! и нощем остава сух,но слагам памперс,защото му нямам доверие.стана от раз! от три дена само сме така,а върви чудесно:) до оня ден отказваше категорично да сяда на гърне и тоалетна,а аз бях отчаяна,че ще носи памперси до три години:)

# 686
kotanata88, мерси много  bouquet И на мен нещо такова ми се въртеше из главата, ама то в последно време какво ли не не се върти там и хаусът е пълен Mr. Green

Борко също носи дрешки от миналата година. Предимно панталонки. Сега нали вече е без памперс и няма с какво чак толкова да се пълнят, та даже са му леко широчки Simple Smile Тениските от миналата година му окъсяха и вече ги прибрах. Иначе е 11.5 кг., но за височината не знам.

# 687
Имам въпрос: Някой скоро да е напускал страната без таткото? Освен ксерокопие от декларацията + представен оригинал от нея и паспорта на детето, трябва ли да нося с мен и акта за раждане (оригинал и ксерокопие)?
Да задължително трябва да го носиш. Със мен си имах от всички документи по 1 копие за всеки случай
Аз влизах в страната, но за малката това си е напускане на нейната родина. Искаха ми само паспорт и пълномощно от бащата Peace

Маринела е 95см и 11кг (с дрехи!), роклите от миналата година и стават, но панталоните и блузките са и вече къси.

Говори доста добре, речникът и е значително богат за възрастта и, но пък с други неща вървим по-назад.

Махането на памперса за нас се оказва мисия невъзможна ooooh! Дори си мисля, че въобще не се усеща кога и се чишка, прави го механично. Цял месец я оставям по гащи, но досега нито веднъж не сме имали резултат в гърнето. Седи там по половин час, но не върши нищо, веднага щом стане отива и се изпикава на плочките, вдигнала съм всички килими вкъщи. Вечер слагам памперс и веднага се изаква в него, без памперс не ака. Явно не е готова още Thinking Мисля да отложа сядането на гърне, ще я оставя да забрави малко, може да се е стреснала, знам ли.

Бибата и е най-добрият ни приятел, но и аз не съм се навила да я махаме. Все още вади зъбки и венците яко я дразнят, биберона я успокоява Peace

Ади честит ви празник на патерици!
Шоуто у вас трябва да е на шест, а Joy

# 688

И аз да подкрепя Avchelinia , че с хомеопатията шега не бива и грешно е да се тълкува, ако не помогне няма да навреди  ooooh! Може станат много сериозни поражения, ако предписанието не е направено от класически хомеопат............
.......
    Още един глас в подкрепа.  Peace
    Преди една година синът ми взе да доказва едно хомеопатично.По-страшно състояние не съм видяла у него.....

Хомеопатията действа на по-фино ниво и ако там се обърка нещо...... ooooh!

# 689
Божидар - 91см/ 16 кг - нищо не ни става от миналото лято

Общи условия

Активация на акаунт