Lady Popular 7

• 56 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
mirsela самата цел е  да скъсаш с гаджето на самото  нивото ...
An... упорито гадже имаш ... тия  най ги мразя аз го неща той не си тръгва Joy Гледай показателите да са ти спаднали ... да си с по евтини дрехи ... ако имаш и килца отгорре ше те зареже в най-лошия случаи на 14 ден .

Хубаво е нещо като не ни е ясно да питаме тука .. да си даваме съвети Simple Smile ... на мен  тази тема доста ми е помогнала за минаване на нивата .... защото много мразя да се мотая дълго време на едно ниво

# 196
Аз я събличам гола моята като ще късам с гаджето  hahaha Ама понякога наистина нищо не помага. Tired

# 197
Здравейте! Ето целите на 75 ниво:
 1. Работи като архитект най-малко 200 часа.
 2. Трябва да имаш най-малко 5 000 000 точки.
 3. Намери си гадже.
 Усмихнат и слънчев ден!

# 198
Да ви се похваля падна ми се готина рокля от мистериозния бутик за 100$  Joy.... с моя каръшки късмет си  чудо  261uu

# 199
Искам да се извиня на всички за въпроса вчера и за подвеждането което без да искам съм направила.   Аз от невнимание и бързина (вчера имах много работа) не съм прочела точно целта си , а тя е да скъсам и да си хвана друго гадже,т.е няма грешка в "системата" , а в мен, и след като си намеря гадже ще е изпълнена. Много се извинявам,не исках да подвеждам и да обърквам никой, просто в бързината не съм прочела внимателно и писах за обратна връзка и ми отговориха, че не съм прочела докрай и аз тогава чак "включих".  Confused

# 200
Момичета,в определен час ли минава този нощен крон? Уж все гледам да са ми пълни показатели,а понякога здравето ми намалява

# 201
Момичета,в определен час ли минава този нощен крон? Уж все гледам да са ми пълни показатели,а понякога здравето ми намалява

Нощен крон вече няма! При логването ти автоматично ти се дават точки и се взимат пари, както и показателите се понижават  Heart Eyes

# 202
Тоест,когато вляза ако хигиената ми е под 70 и здравето ми пада?!  newsm78

# 203
  • Mostly in my mind

Нощен крон вече няма! При логването ти автоматично ти се дават точки и се взимат пари, както и показателите се понижават  Heart Eyes
това означава ли, че ако  вляза примерно за една седмица само веднъж  в играта и щастието ще ми падне само с 20 и глад и жажда с по 10?   newsm78

# 204
  • На погрешната планета

това означава ли, че ако  вляза примерно за една седмица само веднъж  в играта и щастието ще ми падне само с 20 и глад и жажда с по 10?   newsm78

Да, но и няма да получиш точки и пари за дните през които не си се логвала в играта.

# 205
Точно така, имаше и съобщение преди време Flutter

Цитат
Скъпи дами,

с цел подобряване на техническите характеристики в играта и вашият игрови опит, в следващите 2 седмици ние ще разработим и приложим следните оптимизации в играта:

Всички долари и точки от гадже/приятелка и апартамент ще се получават/вземат при първото влизане в играта за деня със сумите, които дават/вземат те за 1 ден (бонуси от таланти Перфектна приятелка и Интериорен дизайнер също ще се начисляват, ако съответните таланти са активирани).

Лейди долари и точки няма да се отчитат и получават за дни, в които вие не сте влизали в играта.

По този начин ние се стремим да дадем предимство на активните участници в играта.

Точки от домашни любимци - Когато щракнете върху бутона "Играйте с вашия домашен любимец", вие ще получите всички точки и щастие, които трябва да получите от всички ваши домашни любимци (бонуси от талант Грижовен стопанин също ще се начислят, ако таланта е активиран). Няма значение с кой от всички домашни любимци ще играете.

По този начин вие ще получите всички точки и щастие от вашите любимци само с едно кликване на бутона „Играйте с вашия домашен любимец“!

Действието ще можете да извършвате веднъж на ден, без значение колко домашни любимци имате.

Талант Харизма - този талант няма да ви дава 100 гласа рейтинг при активиране вече, но ще увеличава възможният рейтинг за гласуване за съответната Лейди от -1 до 4, както за Обикновения Подиум, така и за FTV Подиума.

Продължителността на таланта ще бъде 2 седмици, вместо 1.

Ние и целият ни екип, искаме да ви се извиним още веднъж за техническите затруднения, с които се сблъскахме наскоро.

Надяваме се, че с тези оптимизации и подобрения ще направим вашата игра и опит по-приятни и безпроблемни.

След като тези промени бъдат въведени, очаквайте изненада от нашия екип, с която ще изразим своята благодарност към вас, за подкрепата и отдадеността ви към играта.

Благодарим ви!

Екип Lady Popular

# 206
  • Mostly in my mind
да бе ясно, ама кой да го чете цялото  Blush мерси все пак за отговора   bouquet

# 207
Благодаря за бързите отговори

# 208
Точно така, имаше и съобщение преди време Flutter

Цитат
Скъпи дами,

с цел подобряване на техническите характеристики в играта и вашият игрови опит, в следващите 2 седмици ние ще разработим и приложим следните оптимизации в играта:

Всички долари и точки от гадже/приятелка и апартамент ще се получават/вземат при първото влизане в играта за деня със сумите, които дават/вземат те за 1 ден (бонуси от таланти Перфектна приятелка и Интериорен дизайнер също ще се начисляват, ако съответните таланти са активирани).

Лейди долари и точки няма да се отчитат и получават за дни, в които вие не сте влизали в играта.

По този начин ние се стремим да дадем предимство на активните участници в играта.

Точки от домашни любимци - Когато щракнете върху бутона "Играйте с вашия домашен любимец", вие ще получите всички точки и щастие, които трябва да получите от всички ваши домашни любимци (бонуси от талант Грижовен стопанин също ще се начислят, ако таланта е активиран). Няма значение с кой от всички домашни любимци ще играете.

По този начин вие ще получите всички точки и щастие от вашите любимци само с едно кликване на бутона „Играйте с вашия домашен любимец“!

Действието ще можете да извършвате веднъж на ден, без значение колко домашни любимци имате.

Талант Харизма - този талант няма да ви дава 100 гласа рейтинг при активиране вече, но ще увеличава възможният рейтинг за гласуване за съответната Лейди от -1 до 4, както за Обикновения Подиум, така и за FTV Подиума.

Продължителността на таланта ще бъде 2 седмици, вместо 1.

Ние и целият ни екип, искаме да ви се извиним още веднъж за техническите затруднения, с които се сблъскахме наскоро.

Надяваме се, че с тези оптимизации и подобрения ще направим вашата игра и опит по-приятни и безпроблемни.

След като тези промени бъдат въведени, очаквайте изненада от нашия екип, с която ще изразим своята благодарност към вас, за подкрепата и отдадеността ви към играта.

Благодарим ви!

Екип Lady Popular

каква ще е изненадата и по-важно кога ще я получим при положение че всички неща споменати тук са въведени от доста време?

# 209
Здравейте Simple Smile има лейди което е на 13 ниво ако някой иска да помагам с дуелите да праща Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт