Пак ще си е на адрес ladypopular.bg, само че над полето за въвеждане на име ще има бутони от които ще можете да избирате в коя от двете игри да влезете

знам, че много пъти е писано във форума как се нарежда от мини игрите пъзела, аз четох, опитвах се на най-лесното ниво, но не мога да се справя. Моля, ако някой иска да обясни отново как се реди този пъзел ..... ще съм много благодарна!
Местиш ли местиш така, докато не я направиш по същия начин 
Местиш ли местиш така, докато не я направиш по същия начин 
), реших да се обадя най-после! За новата ш*тня, ъъ, игра: 1:1 със sofia wars, ако сте я срещали, с разликата, че там валутата, която се купува с пари е мед (за руската версия) или дини (за българската), а не диаманти. Изумрудите пък са кръстени руда и се добиват в тунелите на метрото, в тази глупост се добиват на фотосесия.
В другата игра можеше да се напада един играч максимум 3 пъти на ден, а вас могат да ви нападат през 1 час, което значи, че могат да ви нападнат 24 противника за 1 ден макс (разбира се, не съм 100% сигурна, че и в тази игра е същото, но в другата ми се стори добре балансирано, може и това да са взели).