Lady Popular 7

• 56 202
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Помагам с дуели, лейди sunncho- 51 ниво което няма минаване. ooooh!

# 691
Пращайте на мен - Dili4 .

# 692
Byb3nC3to0o0 Lady Bubeto това ли е твоето лейди? Пратих ти малко дуели,по късно пак ще пратя  Wink

# 693
Здравейте!  Играя новата версия на играта, но не ми се отварят нито мини ирите, нито виждам апартамента, а купувам мебели за него и пак не ми го показва. някой има ли представа защо се получава това?

# 694
  • варна
запис да ви следя

# 695
Byb3nC3to0o0 пращай ми дуели - Ashvaria.

# 696
Да забравих да напиша че името на лейдито ми е Bubeto. Ще пратя на тези които са писали, благодаря ви.

# 697
Bubeto и аз ти изпратих Simple Smile

# 698
Здрасти , ами утре минавам нивото ( 25 ) , 26 ниво ще го мина бързо трябва само да потанцувам 10 пъти и след това ми трябвват доста долари за курса за адвокати ако няма може да ми помогне дори и с малко моля нека пише.Трябват ми 25,516 . baby_neutral  ooooh!

# 699
  • Сливен
Здравейте, новата игра ми харесва, разбира се, защото е нещо ново и различно. Дрехите ми допадат, но естествено всичко е направено с цел купувай диаманти. Абсолютно всичко е много скъпо и едва можеш да си опазиш парите, за да си го купиш. Както казаха по-горе, горните нива стават по-трудни. Аз каквото спечеля веднага го харча. За сега ще си цъкам, но едва ли ще имам възможност да съм постоянна. Старото лейди си го държа, единствено, защото съм давала пари и съм играла почти 3 години, но каквото и да съм почвала - например фейсбук игрите съм го зарязвала, защото си омръзва и това е.
П.С. Помагам с дуели, пишете ми, на 51 ниво съм. Лейди Violini.

# 700
Аз новата игра я зарязах, нямам нерви и за двете. Потдържам си старата лейди. По принцип и аз зарязвам игра като я почна, само тази я играя вече почти 3 години и вече месец - два или повече играя и Farmerama. Иначе преди играех една със зоо парки и Животно.ком . Но стига съм спамила. Да се похваля - спечелих от втория костюм блузката, но играя за обувките. Много ми харесват. И още веднъж да се похваля - на 46 ниво съм. Трябват ми 200 000 точки още, за да го мина. Докато чакам за точките реших да мина целта с предизвикателствата - трябват ми още 900. Ако има желаещи пишете ми тук или в играта на лейди Dili4.

# 701
Извинявайте за глупавия въпрос, но къде виждате какви са костюмите които се печелят от игрите ?

# 702
който има нужда от дуели да праща Hug
А иначе за сега играя и двете игри пък да видим до кога ще ми стигнат нервичките Grinning

# 703
Здрасти , ами утре минавам нивото ( 25 ) , 26 ниво ще го мина бързо трябва само да потанцувам 10 пъти и след това ми трябвват доста долари за курса за адвокати ако няма може да ми помогне дори и с малко моля нека пише.Трябват ми 25,516 . baby_neutral  ooooh!
Здрасти, отдавна не съм писала във форума. 64 ниво съм и за модни дуели нямам много време да се занимавам, но с парички мога да помогна, така че който има нужда може да ми пише лейди Val4etoo

# 704
Здрасти, отдавна не съм писала във форума. 64 ниво съм и за модни дуели нямам много време да се занимавам, но с парички мога да помогна, така че който има нужда може да ми пише лейди Val4etoo
Само да кажа , че с саймън каза немога за го играя и ще трябва с моден дуел ако искаш , а парите колкото можеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт