Любители на кучета-27

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Мацинка, страшно сладурче си имаш! Сама ли се справяш с козината и ноктите ли го водиш на грумър?

Feeling, много весела снимка на английска хрътка. Разкошни животни са!

# 106
Всичко за момента сама оформям..постригвам лапи, дуди, дупета....вси4ко , режа нокти. Замислила съм като и израсте напълно козинка да я заведа един път да видя нагледно професионалистите какво правят.
 Относно "оправянето " на играчки, пак 6те добре. Имаме едни познати, които имат мъжки мопс.....бедна ви е фантазията какви ги върши: Освен, че "оправя" всичко и всички по ред на номерата, ми си докарва секса и докрай..... #Crazy

# 107
Маци, ужас! Моя за сега след като "свърши" с играчката само се обръща и я ближе Joy . Но още му е рано за крайната фаза, или поне така си мисля Crazy .

Деси, много ти благодаря за указанията. Днес не е имал прояви Praynig .

Днес се видях случайно с вет и каза, че на 14ти няма да работят , та отлагаме ваксината за 17ти, което означава, че отлагаме и първата разходка за 1ви май Crazy . А горкия Еди вече ужасно се нуждае от тичане навън.
Вчера с мъжа ми правихме пролетно почистване и без да искаме сме затворили кучо отвън пред вратата Joy . Не съм го виждала никога по - щастлив, когато се прибра Joy Joy

# 108
  • виртуално
hailie - моят лекар каза 1 седмица след 3-тата ваксина, вие защо ще чакате толкова дълго  Thinking
Иначе и Арчи уважава в къщи едно плюшено куче, чак се е изхитрил да не се мори много - ляга по гръб и държи кучето отгоре  Joy

А пък като излизате вече може да направим една бебешка кокерска среща  Hug

# 109
hailie - моят лекар каза 1 седмица след 3-тата ваксина, вие защо ще чакате толкова дълго  Thinking
Иначе и Арчи уважава в къщи едно плюшено куче, чак се е изхитрил да не се мори много - ляга по гръб и държи кучето отгоре  Joy

А пък като излизате вече може да направим една бебешка кокерска среща  Hug

Оо, с най-огромно удоволствие ще се видим! Hug

А това, че Арчи си ляга и държи кучето отгоре . Направо ме умори! Моля те, ако можеш направи видео Joy Joy

За разходката - след 3тата ваксина 2 седмици. Така съм чела и вет така каза. Та ще си изчакам, въпреки че не знам дали има особен сми., при положение, че малкия всеки ден след разходка влиза с обувките вкъщи.  Thinking Thinking

# 110
Всичко за момента сама оформям..постригвам лапи, дуди, дупета....вси4ко , режа нокти. Замислила съм като и израсте напълно козинка да я заведа един път да видя нагледно професионалистите какво правят.
...Имаме едни познати, които имат мъжки мопс.....бедна ви е фантазията какви ги върши: Освен, че "оправя" всичко и всички по ред на номерата, ми си докарва секса и докрай..... #Crazy

Поздравления, за правиш всичко сама! Идеята да отидете при професионалист е чудесна.

Това за мопса... Без думи съм просто. За разплод ли е оглеждано това куче? Ако е от добра линия и го пазят за разплод, тогава е разбираемо, че не са го кастрирали. Ама ако не, горкото животно Sad

# 111
Надявам се да приемате нови попълнения  Rolling Eyes Имате страшни сладури тук   bouquet
Unknown_lady аз имам абсолютно същия звяр и страшно много прилича на вашия бонбон  Heart Eyes в най-скоро ще кача снимчици

# 112
...Имаме едни познати, които имат мъжки мопс.....бедна ви е фантазията какви ги върши: Освен, че "оправя" всичко и всички по ред на номерата, ми си докарва секса и докрай..... #Crazy

Поздравления, за правиш всичко сама! Идеята да отидете при професионалист е чудесна.

Това за мопса... Без думи съм просто. За разплод ли е оглеждано това куче? Ако е от добра линия и го пазят за разплод, тогава е разбираемо, че не са го кастрирали. Ама ако не, горкото животно Sad
Тоъ е мъничък, на година и малко е. Рано му е за приятелка и го пазят все още

# 113
Е, значи все пак е от добра линия и го пазят за разплод. Може да имат такава договорка с развъдника.

Нашият куч не беше кастриран, като го взехме преди близо 7 месеца. Оперираха го два дни, след като го осиновихме.

# 114
  • В сърцето на живота!
Здравейте, я и аз да представя кучо тук Mr. Green
Такам, тя се казва Тайра на 8м.9д., 2,300кг,уж мини пинчер. Laughing
Върши си всичките работи на вън. Heart Eyes Мрази нагръдника си и въобще всичко което й сложа... ooooh!
Все още не е свикнала с други кучета,това ни е проблем.
Днес например, отварям вратата на клиниката и излиза едно чихуахуа,то милото тръгна към Тайра да си играе,почна да й се радва,а мойто ако можеше да литне щеше да го направи Joy даже изскимтя леко... Rolling Eyes  Shocked А то беше 3 пъти по малко от Тайра. Както и да е.
В който и парк да ида все няма кучета Tired  А ако има,хората си ги държат или си тръгват защото Тайра е много страхлива ooooh! Моя приятелка има пинчер - казва се Тара,като седнем на кафе и Тайра е долу се страхува,но ако я кача горе при мен започва да лае и ръмжи като луда,пусна я пак долу и пак се страхува Tired Свикнала е само със другото ни куче Зоро(той е взет от улицата като бебе,живее на двора),даже ревнува като го погаля, лае и ръмжи... голяма смелост от нейна страна,защото е доста голям.
Сега е на антибиотик който мисля да прекратя и да сменя вета който посещавам.
Значи Тайра от време на време не може да си вземе въздух + звук като хъркане,но напоследък взе да се случва много често,по веднъж на ден,а понякога и по два пъти но рядко.Иначе нищо друго й нямаше - яде,пие вода играе,дивее,лае,разхожда се,абе всичко ок.Решихме с мъжо да я заведем на вет,направиха й снимка - диагнозата е сърдечна недостатъчност и вторична бронхопневмония.Веднага се започна лечение.Питах какви инжекции й слагат,не ми казаха... чак днес ми казаха и то защото поисках да ми ги напишат на листче.Поисках да й направят ЕКГ,кръвни изследвания и ехокардиография,но казаха че нямало нужда да си харча парите,тя снимката си показвала ooooh! Парите са си мой проблем... Crossing Arms Остана ни една инжекция за утре, но мисля да не я слагаме, а да потърся друг вет,че на тея им нямам доверие,май само ми вземат парите... а и при тях е мноооого скъпо,всичко.А тези инжекции са много болезнени,крачетата я болят и скимти Confused А аз не мога да я гледам така... Sad
Стига че много дълго стана.
Приемам всякакви съвети.
А ето я и нея.

http://prikachi.com/images/119/4540119w.png
http://prikachi.com/images/1/4554001U.jpg
http://prikachi.com/images/25/4554025H.jpg
Тази е от днес,тук за първи път изплези езиче Mr. Green ама то верно че беше голяма жега
http://prikachi.com/images/845/4619845P.jpg
http://prikachi.com/images/121/4540121E.png
http://prikachi.com/images/27/4554027G.jpg
http://prikachi.com/images/313/4489313O.png
http://prikachi.com/images/211/4489211z.jpg
http://prikachi.com/images/219/4489219c.jpg
http://prikachi.com/images/218/4489218m.jpg
http://prikachi.com/images/634/4621634r.jpg

А ето го и въпросния Зоро http://prikachi.com/images/635/4621635b.jpg
Снимки много мога да покажа,ама друг път.
Ако има някой от Стара Загора, ще се радвам да си запознаем кучовците.
Grinning

А тук се нагледах на хубави кучета Hug

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 02:35 от •◊ Ясмина ◊•

# 115
Всичко за момента сама оформям..постригвам лапи, дуди, дупета....вси4ко , режа нокти. Замислила съм като и израсте напълно козинка да я заведа един път да видя нагледно професионалистите какво правят. ...Имаме едни познати, които имат мъжки мопс.....бедна ви е фантазията какви ги върши: Освен, че "оправя" всичко и всички по ред на номерата, ми си докарва секса и докрай..... #Crazy
Поздравления, за правиш всичко сама! Идеята да отидете при професионалист е чудесна. Това за мопса... Без думи съм просто. За разплод ли е оглеждано това куче? Ако е от добра линия и го пазят за разплод, тогава е разбираемо, че не са го кастрирали. Ама ако не, горкото животно Sad

Здравейте, не съм писала досега в темата, но ми се иска да споделя моите впечатления относно сексуалния живот на бебчовците ни Embarassed Аз има кавалер спаньол и още на около 3-4 месеца се започна едно непрекъснато "оправяне" на възглавници, одеялце, играчки, близане с часове, пишката му все си беше извадена, и това, освен че не беше много естетично, ме притесняваше да не се замърси. Говорих тогава с вета и той ми каза, че в много случаи от това близане се получават възпаления, които, естестествено се лекуват, но трябва да се наблюдава. Това продължи непрекъснато до момента, в който го кастрирахме. Интересно е, че и сега от време на време яхва някоя възглавница и се ближе по малко, но е много рядко.

# 116
  • София
Ясмина, добре дошли в пинчерската глутница  Hug

Малко ми е странна диагнозата "вторична бронхопневмония", която са ви поставили - трудничко е да сте имали пневмония и да не сте я забелязали  newsm78
Това с хъркането ние го имахме като по-малки - продължаваше около 10 секунди, все едно грухтеше, ама навътре (ох, как го обясних само!). Също ходихме на снимки и какво ли не, оказаха се нещо като алергични пристъпи. Като поизрасна - намаляха, сега го прави само от време на време - като се вдигне прахоляк навън, като е много запушено в стаята, но са и по-къси - две-три такива поемания на въздух.
С крачетата много внимавайте, Джесика от инжекции в крачето направи ужасни абсцеси, доста време мина преди да се оправят  Peace

Като собственик на мини-пинчер ще ти кажа, че като бебета боледуват безумно често и от какво ли не, ние ходихме на лекар почти нон-стоп  ooooh! След известна възраст обаче (около година и половина) всичко това отшумява и някак си стават здрави (да чукна на дърво!)  Hug

# 117
Преди няколко месеца и аз се сблъсках с безхаберието на ветовете. Ние изчакахме близо 7 години след загубата на предишното ни куче да взем Рея. И така от момента, в който си я прибрахме при нас няма да ви казвам за какво треперене ставаше въпрос... И така една вечер излезнахме с приятеля ми да хапнем в едно заведение, когато на брат ми жена му ние се обади, че на кучето му има нещо: квичи и си търка дупето в земята, защото и висяло "ако'' от там. Зарязахме и пиръчка и ядене и всичко....Бях изпаднала в ужас някакъв. Прибрахме се и се опитах да го дръпна с една салфетка, при което започна да вие още повече и от там къде..и хоп в Син кръст, понеже беше вече след 10 вечерта и знам , че са денонощна клиника. Отиваме там и няма да ви казвам как онзи ми наговори какви ли не глупости......а аз в паниката си седя и се тръшкам и рева...Направиха ни ренген, а още преди ренгена ни предупреди, че конеца дето и висял нямало да се види, ама ние все пак да си направим.... След това разни прегледчета....и най-накрая по същестжо преминахме към клизмата, с която естествено конеца излезе. Е кажете ми, какъв е този вет дето ще направи 100 различни процедури и снимки, при полойение, че конеца е  стигнал до дебелото черво и е най-логично просто да се направи една клизма. Да не говорим, че и снимките бяха две...... След всичко отивам да си плащам на касата и бях изръсена около 100 лева. До тук добре, но когато се прибрах у дома и отворих сайта на въпросната клиника, всичко ми се изясни-хората си имали нощна тарифа на абсолютно всичко и колкото повече процедури, толкова по-пълен джоб. От тогава съм се зарекла, че при тях повече-не(то да не дава Господ). За справка, че при нашата ветка, ако я бчх завела нямаше да ми излезне повече от 20-30 лева и то при положение, че не си излезнеше сам конеца при следващото изхождане.

# 118
  • Варна
Ясмина каква е бонбонка Тайра,Дано скоро се оправи милата,Macinkaна нашия кучо любимата играчка е въжения кокал и можете да си представите какво скубане и ядене на конци пада,но поне са късички/да не чува дявола/да не направи беля,Радвам се,че вече сте добре, Hug

# 119
Да попитам, с какво храните кучовците си? На нас това ядене ни е най-големият проблем... То са молитви, то са прилъгвания, лиготии...и накрая пак няма да яде гранулите. Голяма мъка. Всичко освен гранули се изяжда и се пита за още. Пробвала съм всичко: седяла седмица само на гранули и то давам купичката под час само за по 15 минути и хапва по две по три гранулки, колкото съвсем да не умре от глад. За указаното количество на чувала за нея въобще и дума не може да става, дори когато са накиснати с булъон и пилешко месо.  Иначе само варено пиле изяжда половин, че и се тръшка за още hahaha Това го пробвах, просто за да видя спирка имали, да яде други работи освен гранулите.

Общи условия

Активация на акаунт