Любители на кучета-27

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Ясмина каква е бонбонка Тайра,Дано скоро се оправи милата,Macinkaна нашия кучо любимата играчка е въжения кокал и можете да си представите какво скубане и ядене на конци пада,но поне са късички/да не чува дявола/да не направи беля,Радвам се,че вече сте добре, Hug
Господин вета там ме предупреди и категорично ми забрани да даваме такива играчки като въжените кокали:))) Не, че в самата клиника не продават такива #Crazy

# 121
Да попитам, с какво храните кучовците си? На нас това ядене ни е най-големият проблем... То са молитви, то са прилъгвания, лиготии...и накрая пак няма да яде гранулите. Голяма мъка. Всичко освен гранули се изяжда и се пита за още. Пробвала съм всичко: седяла седмица само на гранули и то давам купичката под час само за по 15 минути и хапва по две по три гранулки, колкото съвсем да не умре от глад. За указаното количество на чувала за нея въобще и дума не може да става, дори когато са накиснати с булъон и пилешко месо.  Иначе само варено пиле изяжда половин, че и се тръшка за още hahaha Това го пробвах, просто за да видя спирка имали, да яде други работи освен гранулите.
Оле това все едно аз съм го писала  Laughing Ние сме стояли и по 2 дни гладни,гранулите си стоят,но не ги пипа.Сега наскоро най-после намерих някакви испаснки гранули с агнешко и ориз май,човека от магазина каза,че били много хубави.Тях ги яде,ако искаш следващият път като взимам мога да питам как им е заглавието  Grinning

# 122
И ние имахме проблем с конци, но се правихме сами, слава Богу. За храненето - ние храним само с гранули, но откакто по-малкия се присъедини, Кари нещо се помайва с яденето и той отива и изяжда и нейните гранули. За да я накарам да яде започнах да й давам от моята ръка, така омита всичко за нула време. Но се оказа голяма грешка, защото сега иска само от моята ръка да яде, глезлата. Вече не й давам, но отнема време докато се сети да се нахрани. И ако в това време малкият атакува, пак си остава гладна. Не е добре нито за нея, нито за него.  Въобще, дойде ли време за хранене, купичките се разделят в две отделни помещения и докато Кари не се нахрани няма мъдране Simple Smile

И пак нещо не можах да кача снимката. Май някой трябва да ми обясни като на идиот Simple Smile))

# 123
  • В сърцето на живота!
Мерси.
Аз оставих Тайра 3-4 дена гладна и прояде. Whistling
Сега се набутах с долу горе половин пакет Про План,защото взех насипен Роял за да видя дали ще го яде,еми хареса Рояла и сега отказва Про Плана ooooh! Че и тарикат - смесвам ги,но отделя Про Плана Mr. Green Laughing
Нашите екстри в акото бяха косми, голямо гонене е падало из нас докато я хванем да го издърпаме
hahaha

# 124
Нора я храня с насипен Роял за лъскава козина ( уж )  Grinning

# 125
  • София
И ние имахме проблем с конци, но се правихме сами, слава Богу. За храненето - ние храним само с гранули, но откакто по-малкия се присъедини, Кари нещо се помайва с яденето и той отива и изяжда и нейните гранули. За да я накарам да яде започнах да й давам от моята ръка, така омита всичко за нула време. Но се оказа голяма грешка, защото сега иска само от моята ръка да яде, глезлата. Вече не й давам, но отнема време докато се сети да се нахрани. И ако в това време малкият атакува, пак си остава гладна. Не е добре нито за нея, нито за него.  Въобще, дойде ли време за хранене, купичките се разделят в две отделни помещения и докато Кари не се нахрани няма мъдране Simple Smile

И пак нещо не можах да кача снимката. Май някой трябва да ми обясни като на идиот Simple Smile))

# 126
  • На един клон
И двете ли са истински!?!?!?
Искаааааааааам!

# 127
Тази испанската и ние сме я пробвали Еукалибрио или нещо от тоя род беше....и при нея същото-глад до припадък. Почти няма гранули от премиум клас, които да не сме пробвали.   При пробата и при първото едно, две хранения ги яде и после е като магаре на мост и от цялата работа сега у дома разполагам с 3 кг Юкануба, 1,5 Роял канин Х-смал, 800гр Про план ....сигурно 6те ги свършим след година и половина тия пакети със скороста с дето ги яде...

# 128
Добре,че ние поне като не ядем нещо имаме каракачанка-тя не отказва нищо  hahaha Играе го като доброто прасенце и обира каквото остане от пекинеза  hahaha
Иначе съм стигала дотам да варя всеки ден пилешки дробчета,да ги пасирам и тогава ги яде,даже не иска да дъвче ами трябва да са пасирани.Лиготията ни няма граници  Laughing

# 129
Много сладки двете дългоушковци  Heart Eyes

За празниците и Нора я изкъпахме  Grinning

# 130
  • София
Иначе съм стигала дотам да варя всеки ден пилешки дробчета,да ги пасирам и тогава ги яде,даже не иска да дъвче ами трябва да са пасирани.Лиготията ни няма граници  Laughing

Peace Това все едно аз съм го писала , и моята пекинезка е много капризна .Хем е гладна хем не ще гранулата ако и я даваш като наградка я яде , но иначе от купичката може да стои цял ден не я поглежда  Crossing Arms
Иначе всичко друго което ядем ние и е вкусно и само стои с една мила муцунка  Blush

# 131

Peace Това все едно аз съм го писала , и моята пекинезка е много капризна .Хем е гладна хем не ще гранулата ако и я даваш като наградка я яде , но иначе от купичката може да стои цял ден не я поглежда  Crossing Arms
Иначе всичко друго което ядем ние и е вкусно и само стои с една мила муцунка  Blush
Нашият като се запъне и като наградки не ги иска,само ги взима и си ги разнася.Оставя си ги на дивана,ляга и си ги гледа  hahaha
Иначе сух хляб да му дадеш ще го яде ,но на гранулите се мръщи.

# 132
  • виртуално
Добре, че Арчи е доброто прасе
(всъщност има ли злояд кокер  newsm78)

Вчера падна парче лук на пода, беше изядено.... реших да повторя опита - изяде и второто парче  Joy
В кухнята ми няма трошичка по пода и може въобще да не чистя, дългоухата прахосмукачка осмуква всичко и замита с ушите  Peace

ето малко снимки от съботната разходка в парка

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 15:21 от Рапунцел

# 133
В кухнята ми няма трошичка по пода и може въобще да не чистя, дългоухата прахосмукачка осмуква всичко и замита с ушите  Peace
Joy Joy Joy
Малкия по едно време се назландисваше на гранулите. Преди 2 седмици правих пиле Фрикасе за нас и му дадох малко пилешко да опита. Изпадна в душевен екстаз, така жестоко се беше превъзбудил в очакване за още, че ми се наложи да го сложа на легне на земята и да му държа главата и тялото притиснати поне 2-3 мин, за да се успокои Crazy . От тогава не давам нищо извън неговата храна. Явно още не е узрял емоционално за други храни Laughing . А така мразя докато ям някой да ми се катери по краката и да ми се моли, скимти, драска... И той се опита, но сега вече знае - аз ям , той си ляга в неговото легло и не ме закача Naughty Mr. Green

Моя дзвер, като го взех, ядеше Любимец Laughing . Смених с Ардън Грейнч, след като много я харесваше започна да й се мръщи. Смесих с малко Еукануба с агнешко. Сега е на Грейнч с Екуилибрио. Харесва му и мисля след ваксината да мине само на Екуилибрио.

А тези с капризните малчовци - вземете си някое по-голямо куче да изяжда остатъците Laughing

Момичета, страхотни са кученцата ви Hug ! А тези двете пухкавите - направо нямам думи Heart Eyes!

Ясмина, сменяй вет!

Аз като цяло изобщо не тача лекарската гилдия, във всичките й форми, за това при най-малки съмнения веднага търся друго мнение.
Аз съм много щастлива, че имаме страхотен ветеринар в квартала.
За денонощна клиника - Свети Антим http://www.veterinarencenter.com/where.html . Преди няколко години на свекърите ми кучето се беше сбило с една немска овчарка. От 7ч до 13ч на местото на ухапаното имаше страхотен гноен джоб. А понеже вече беше старичък спря да яде и пие. Беше неделя и по неволя отидохме там, но останах много доволна. Попаднахме на женски екип на смяна и бяха много мили и внимателни. Преди да отидем Бъки все си беше отишъл - даже не искаше и да ходи - мъжа ми го носеше на ръце, а си беше 35кг куче. Като си тръгнахме беше едно жизнено и щастливо куче Heart Eyes .
Не искам да се приема като реклама, но на мен ми бяха много полезни и останах много доволна.

Малее, улях се! Ще ме прощавате Blush . Повече няма да пиша такива фермани Joy

# 134
Добре, че Арчи е доброто прасе
(всъщност има ли злояд кокер  newsm78)

Вчера падна парче лук на пода, беше изядено.... реших да повторя опита - изяде и второто парче  Joy

ето малко снимки от съботната разходка в парка

До колкото съм чела и съм се интересувала на кучовците не трябва в никакъв случай да се дава лук, особенно във суров вид. Лука е токсичен за кучетата и причинява страшни раздразнения на стомашната лигавица.
 Нашата госпожица е страшна фенка на чесъна. един ден си лежа и бре от някъде ми мирише на чесън, та чак се не трае:))) И послучайност гушкам я аз и като ми лъхна....След извесно време я хванах на местопрестъплението докато си го хрупаше и от тогава просто преместих етажерката от терасата. За чесъна бях чела, че дори се използвал за овкусяване на някой кучешки лакомстава, но не ми се рискува и достъпа и беше ограничен.

Общи условия

Активация на акаунт