Любители на кучета-27

• 47 706
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Ами при нас беше около месец последното космопадане...

Нереа нещо я хвана рядкото щастие и няма да ви разправям в какви неща ме въвлече  Sick

# 31
  • София
Срам-несрам, ама ще питам: По обед Бъди си повърнал част /около 1/2/ от сутрешното хапване. Преди това му дадох едно кокалче за дъвчене, не истинско, за да мога да изляза на спокойствие. Може ли да има връзка? Сега се е размазал на слънцето и дреме ooooh!  Ще го наблюдавам сега, пък ще видим? Thinking

# 32
Не се притеснявай,Дейзи го прави по някога.
Но Чери ходи по нея и си го хапва Embarassed

# 33
  • София
Джоджо, благодаря! Нали съм наплашена, че литавиците по стомахчето и черавцата са чувствителни /до кога ли?/ след парвовирозата, а той все рови по двора и яде какво ли не - клонки, корени, трева, пръст, иглички от бора съм намирала в акито... колорит всякакъв! Mr. Green
Вчера му дадох и обезпаразитяващо!

Може да ми се смеете, но и за друго се притеснявам: сутринта видях бус на Екоравновесие да се качва по улицата. Вярно, че много кучета се появиха напоследък и ми е направо невъзможно да излизам с Бъди, но иначе проблеми няма ако съм без куче. Дори има някои много симпатични, какво ли ще става?
Те кучетата не падат сами от небето! Какви са тия хора дето ги изхвърлят? Аз ако трябва ще си дам от моето ядене, но няма да го пусна ей-така на улицата. Сърцето ми се къса колко ще избият...

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 15:16 от mariyka

# 34
  • Варна
mariyka , наглеждай го, но не се притеснявай. За еднократно повръщане при нашия Бъди винаги обвинявам безбройните боклуци, които така вкусно си хапва - пръст от цветята, клонки, листа, обувки, списания ... Да изреждам ли още?

# 35
  • виртуално
... мартеници, картоф, обелки от лук, едно домашно по математика, кафе, гумени бонбони ...   Joy

# 36
  • На един клон
 hahaha
мръсен чорап...
Веднъж го хванах-гледа ме с един гузен поглед характерен и не мърда,само от време на време нещо примлясква .Като се позагледах разбрах причината - изпод едната джука се показва леееекинко крайче на чорап.От там - дърпай,тегли,дърпай,тегли - както фокусниците изкарват чудодейно някакво шалче от празните си ръце ,така и аз извадих един чорап от устата му.

# 37
  • виртуално
чорапите са ни първата голяма любов, дори приема и да са чисти  Laughing
затова сега чакат прането в кофа с капак  Peace

(има ли някой в района на Оборище с малко като кг. куче - да разделим капките против кърлежи)

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 15:59 от Рапунцел

# 38
  • София
Да взема да се запиша, че ще ви изпусна  Wink
Жгмъц, благодаря за новата темичка  Hug, прекрасно си я оформила!!!   bouquet

# 39
Виждам,че и косопада обсъждате. Моята Мишелка сега с скубе  ужаснооо... Едно синьо одеало за 2 дни стана черно от козината й. И нещо напоследък духа й е все лош, не знам какво да я правя Sad

# 40
Хайде, като сте подхванали темата за козината, и аз да си изплача мъката.
Като го взехме Еди нямаше никакъв космопад. Обаче, след като го изкъпах, беше на 43дни, след около 3-4 дни му се появи пърхот, много започна да му пада козината.
Вет каза, че е от шамп. и да го изкъпя с Низорал, по схема, но чакам да се стопли, че да не се простуди душичката.

# 41
Добро утро.
След като измъчих животни да ги снимам,ще ви ги покажа Grinning
То не бяха глезотии,подкупвания,вързвания.
Ама като са заедно нищо не се вижда на снимката.
Все се борят и мачкат.
Ето лиглата Дейзи
Скрит текст:

# 42
Лакомника Чери.Зад саксията ми скрити гранули и не мога да го отлепя от там.
Скрит текст:

# 43
И Лъки.За да не изяде апарата съм взела мерки Grinning
Тоя къща си я разнася като охлюв.
Скрит текст:

# 44
  • Варна
Джоджо, разкошни са. Такива приказни мечоци... Явно сте голяма банда!

Общи условия

Активация на акаунт