Любители на кучета-27

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Жгмъц, страхотен момент си уловила!

Във връзка с ловкостта и бързината на кучетата, ето ви едно видео, да се посмеете

http://m.wimp.com/dogcourse/

# 421
Случаят е от Цветница. Същия ден почина нахапаният професор. Предполагам, че това е отключило агресията им.

Случаят беше следния:
Ая и Тара тръгват към хората, аз тичам след тях. Тара се врътка радостно, Ая лае отдалеч.
Мъжът изритва Тара с все сила тъкмо, когато се приближавам да се извиня, ако сме ги стреснали. Напсува ме, аз избухнах, той се приближи и взе да ме блъска. Заши здрав шамар и на Ая, която беше в ръцете ми и се беше свила от страх. Събори ме на земята и явно реши, че се е показал като мъж.
Жена му крещеше думите от горния ми пост.

# 422
  • София
Ох, милото, чак си го и зарови!  Joy hahaha

Чакайте и аз да ви развеселя. Имаме едно приятелско семейство, детето е на 4. Обожава едни шарени топчета на Джесика - преплетени силиконови нещица с дрънкалка вътре. Вчера бяхме на рожден ден и й взех едно такова. Братовчедките й обаче ревнаха в един глас, че искат и те "такъв шарен ключодържател". Много ми беше неудобно да обясня на майка им, че съм подарила на рожденичката котешка играчка  Embarassed

Мале, Feeling, как не съм била там да ги наритам и двамата  #Cussing out

# 423
  • София
Жгмъц, страхотен момент си уловила!

Във връзка с ловкостта и бързината на кучетата, ето ви едно видео, да се посмеете

http://m.wimp.com/dogcourse/

Фея Кръстница, уникално е клипчето.  Mr. Green
Голям зор ще да е бил.

Feeling, ужасно!
Трябва и закон против агресивни човеци, това е върховна простащина. Нямам думи!
Не съм чувала човек да е изяден от кръвожаден пинчер.

# 424
  • На един клон
Трябва и закон против агресивни човеци, това е върховна простащина. Нямам думи!
Не съм чувала човек да е изяден от кръвожаден пинчер.
Защото ги ядат страшно бързо,пинчерите са като пираните.  Mr. Green

Много ми беше неудобно да обясня на майка им, че съм подарила на рожденичката котешка играчка  Embarassed
А аз връзвам на дъщеря си панделки за йоркита,открих ги в един зоомагазин,купувайки храна за заека.Тя беше шокирана от престъпването на правилата,но имах железен довод - щом може да лае,значи може кучешки панделки ,хаха .

# 425
Случаят е от Цветница. Същия ден почина нахапаният професор. Предполагам, че това е отключило агресията им.

Случаят беше следния:
Ая и Тара тръгват към хората, аз тичам след тях. Тара се врътка радостно, Ая лае отдалеч.
Мъжът изритва Тара с все сила тъкмо, когато се приближавам да се извиня, ако сме ги стреснали. Напсува ме, аз избухнах, той се приближи и взе да ме блъска. Заши здрав шамар и на Ая, която беше в ръцете ми и се беше свила от страх. Събори ме на земята и явно реши, че се е показал като мъж.
Жена му крещеше думите от горния ми пост.

smile3555 smile3555 smile3555
Толкова е трудно да си прост! ooooh!

Фея, чак мен ме хвана яд (за клипчето) Joy Joy . Лелее, колко много труд е положила жената с кучето си, то така се е трудило Crazy .... Laughing

# 426
Често слагам лампичка на челото и разхождам кучето по тъмно. И за двама ни това е изключително приятно и отпускащо. По това време кварталът ни е безлюден и тих. Небето е пълно със звезди. Въздухът е кристален.

Но се затопли. И една вечер, както се разхождаме, в тревата нещо проблесна. Помислих, че са капки вода. Бре! Преместиха се! Как така?

Наведох се да погледна.

Бях погледната. От ето това:

Въпросното животно е паяк. Викат му вълчи паяк. Като останалите паяци, които живеят в дупки в земята, и той е с масивно тяло и здрави крака. Целият е покрит с гъсти, дебели косми. Попадала съм на екземпляри с диаметър 3-4 см. Ловуват нощем и очите им, разположени отгоре на главата явно имат чудесна отразителна способност.

Както майка ми каза, "звезди над тебе, звезди под тебе... романтика!"

# 427
  • София
Фея Кръстница, завидях ти за романтиката.  Mr. Green

Аз гледам по тъмно да не се разхождам, че се срещат
едни други животни със "светнали очи" и нечленоразделна
реч, двукраки.  Laughing

# 428

Привет,
Това са нашите бебета!
Много успешна седмица пожелавам.
Много красиви бебета и толкова много цветове има по козинката им. Hug

# 429
  • София
Защо аз не мога да видя видеото на Фея? Sad

# 430
  • София
Фея много ти благодаря за отговорите , при нас проблема с Ема е че тя си е легнала и си почива , но малката ми дъщеря решава че иска да я гушне тогава кучето започва да ръмжи и да се зъби . ooooh! Естествено без да предприеме някакви агресивни действия , но пък тя е още малка (на 9 месеца) и аз не знам на кого да правя забележка на кучето или на детето . Иначе в игрите и белите са неотлъчно заедно  Laughing
При нас е много лошо че аз съм на работа по цял ден и кучето е гледано от децата и баба им .
От няколко дни забелязваме че кучето не се храни добре и какво се оказва снощи , ми нашата баба решила че тормозиме кучето като му даваме кучешка храна и решила да си дава изостаналите манджи  ooooh! и то естествено не се сърди , оставете това но и от масата което съвсем ме вбеси .А аз се чудя защо като седна и кучето скача по караката ми и проси храна а купичката и пълна  ooooh!
По повод агресията на хората  Feeling, аз лично този човек сигурно щях да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
При нас е хубаво че се познаваме повечето хора и когато извеждаме Ема срещаме само добронамерени  Peace

Хубав ден от мен   bouquet  bouquet  bouquet

# 431
Това с човешката агресия е ужасно нещо - трудно се контролира и още по-тръдно се предотвратява.  Не мога да разбера как някой може да си позволи да удря животинка, докато е в ръцете на човек! Доколкото знам, това се счита за проява на агресия към ЧОВЕКА! ooooh!

Фея, дано да можеш да помогнеш и на мен.
Става въпрос за този хубостник:
http://www.prikachi.com/images.php?images/39/4684039h.jpg
Остава сам без проблем през деня, но не мога да го накарам да е кротък за час-два вечерно време, ако ми се наложи да изляза. Разбира се, след като е разходен и нахранен. Ако го оставя в стаята сам, а аз съм някъде из къщата, явно усеща и не мрънка.
  bouquet

# 432
  • София
Аз досега не виждах шарените бебета  Tired Мнооого са готини!  Peace

# 433
По повод агресията на хората - Берта е на 1 година ,мопс .Страшно е любопитна и любвеобвилна .Гледам да я разхождам далеч от хората , но не винаги се получава .Не съм се срещала с такова агресивно поведение до сега , но пък коментари колкото си искате .Семейство с малко дете върви срещу нас , Берта е на къса каишка , но все пак се дърпа към детето , което и се радва .Детенцето пита - тате , това кученце защо е толкова малко ? Защото е ЗЛОБНО  newsm78 е отговора ! !!! Или пък - оооооооооо, знам ги аз тези кучета , те стават ейййййй  толкова големи / разбирай човешки бой най- малко Joy/ и са страшно зли #Crazy

# 434
  • виртуално
Досега не съм имала подобни срещи с негативно настроени индивиди.
Дори вече три семейства идват при Арчи в парка с молба детето им да го погали и да ги поиграе с него, защото се страхувало от кучета.

Общи условия

Активация на акаунт