Любители на кучета-27

• 47 707
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
nadezhda96 много е сладка

# 661
  • София

Много благодаря   bouquet

# 662
  • виртуално
Арчи е по-добре, снощи и днес сутринта яде малко ориз.
Но е зверски гладен, ходи из къщи с поглед на "странджански лъв" и търси паднали трохи.
Най-накрая се примирява, че няма да получи нищо повече и започва да си дъвче ушите  Joy

# 663
Здравейте, момичета! Нахлувам в темата с въпрос някоя от вас отглежда ли Джак Ръсел териер? Ужасно много искаме с половинката ми такова кученце, но това, което всички ни предупреждават е, че са доста енергични и много трудно се гледат. Днес ни раказаха за един собственик на такъв куч, който по 3 часа карал колело в морската градина, а кучето бягало заедно с него и след прибирането си у дома, то пак чакало с играчка в уста нови приключения Joy Joy Joy
Ще се радвам да споделите опит, защото все пак обожавам тези палавници и много ми се иска да има надежда за някакво нормално съжителство Mr. Green

# 664
Здравейте, момичета! Нахлувам в темата с въпрос някоя от вас отглежда ли Джак Ръсел териер? Ужасно много искаме с половинката ми такова кученце, но това, което всички ни предупреждават е, че са доста енергични и много трудно се гледат. Днес ни раказаха за един собственик на такъв куч, който по 3 часа карал колело в морската градина, а кучето бягало заедно с него и след прибирането си у дома, то пак чакало с играчка в уста нови приключения Joy Joy Joy
Ще се радвам да споделите опит, защото все пак обожавам тези палавници и много ми се иска да има надежда за някакво нормално съжителство Mr. Green
Аз нямам опит с породата, но правилно си прочела, че са много, ама много енергични! Големи беладжии са също така, ама то не е от лошотия, а от тая пуста енергия дето им извира отвътре. На едни познати като разбрали че искат такова кученце да си вземат ги попитали "Жив свредел искаш ли в къщи?" Та помислете добре, дали може да понесете всичко това. Иначе са големи сладури, вярно е.

# 665
Докато разхождам дребното, понякога срещам стопанина на един малък джак. Човекът го разхожда с часове, а душичката няма умора. Под годинка е, а вече е успял да изгризе уплътнение на алуминиева дограма и ъгъл на някакъв шкаф. Плюшени играчки разфасовал за нула време. Докато си играят, моето се уморава, но джак ръселът - не. Досега не съм го виждала кротък.
Иначе е умен - знае си името, следи къде е стопанинът му, но за енергията е вярно - множко е.
Преценката е ваша.

# 666
Благодаря, момичета! Очаквах подобни отговори Joy Вероятно ще помислим за друг хубавец, за да не съжаляваме после  Rolling Eyes

# 667
Ами аз искам тук да ви обявя едно очаквано клубно кучило с прекрасни родители от още по-прекрасната порода Бернско пастирско куче. Извинете ме, че ще пусна линк от друг форум, но просто нямам добри компютърни умения, а искам да видите за каква красива порода става дума.
http://forum.dog.bg/topic/47545-%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%BD%D1%81%D … amp;#entry1043825
Познавам лично развъдчика и мога да гарантирам, че очакваните кученца ще са създадени по всички правила на кинологията, с родословие и направени преди развъждане на всички необходими изследвания на родителите.

# 668
Едно от нещата, които адски й обичам на Диди е, че не е разрушила (почти) нищо:)) Но си пада по скиорската ми шапка и понпон, и ми е откъснала вече 2. По едно време се дразнеше и на постелката в банята. Това е. Всичко друго со кротце:)) Аз го отдавам отчасти на темперамент , отчасти на това, че е в градината при всеки удобен случай и там си изразходва енергиите  Twisted Evil

Аз рядко влизам в темата ( и все с проблеми), но не виждам Якамоз, Блонди... какво става с Нереа и онова чаровно куче на Криско?)

Оле какви красиви кучета, милитана.. !

# 669
milittana, кучето наистина е много красиво, но за нас идва големичко. Благодаря за информацията! Предпочитаме обаче да е нещо с размерите на лудетината, за която питах. Гледаме, гледаме, и все в този куч са ни очите Mr. Green Ще мислим newsm78

10 c's, каква порода е Диди Mr. Green

# 670
Улична порода, прилича на едричък пинчер. под краката на мъжа ми спи котката Мишка.
Ето ги и двамата Мишка и Диди, като малки, отдавна не съм ги снимала

А тук една вечер бяхме посетени от съседа , Гарфилд ъф корс:)

А това й е позата за предстоящ дълго отглаган портрет в диско стил:)) Няма толкова смешно куче Simple Smile.

# 671
Олелеее, ама те са страхотни Mr. Green Mr. Green Mr. Green Големи сладури са и Мишка и Диди, гледах ги няколко пъти Laughing

# 672
milittana, кучето наистина е много красиво, но за нас идва големичко. Благодаря за информацията! Предпочитаме обаче да е нещо с размерите на лудетината, за която питах. Гледаме, гледаме, и все в този куч са ни очите Mr. Green Ще мислим newsm78

10 c's, каква порода е Диди Mr. Green
А, аз не насочих поста конкретно към теб...Определено доста се различават от Джак ръселите като габарити, да... Wink
За малко кученце, което няма много енергия бих препоръчала мопсче, те обичат повече да спинкат и не могат дълго да се разхождат, но пък съм чувала, че похъркват в съня си....За белите - всички кучета в млада възраст правят белички без значение на породата. Харесвам и пекинезчета и кокерчета...въобще има такова разнообразие на малки пухчовци, за всеки вкус по нещо. Не забравяйте и сладките бездомници, от тях също има мънички кученца, които жадуват за дом. Ще си позволя един непоискан съвет - ако решите да си вземете породисто куче, нека то наистина е породисто, гледайте да е от сигурен развъдник, а не от кучешка ферма, където се плодят болни кученца при нечовешки условия. За задължителните изследвания на родителите преди заплождане пък въобще да не говорим.

# 673
milittana, благодаря ти много за съветите! Всеки един ми е ценен! Hug Ние сме се насочили към развъдник задължително.

# 674
milittana, благодаря ти много за съветите! Всеки един ми е ценен! Hug Ние сме се насочили към развъдник задължително.
Браво, приятно ми е да го прочета! Имайте предвид, че някои ферми наричат себе си развъдници. Разликата е там, че истинските развъдници фигурират в БРФК и FCI и породните клубове много строго следят развъдната им дейност. Съжалявам, че моето взе да прилича на дуднене....ако си харесате място, откъдето да вземете куче, може да ми пишете дори на лични, ще направя необходимото да проверя доколко е сигурно мястото....

Общи условия

Активация на акаунт