SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 33 317
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Импалка, завид за съня ти (ей, така и никоя не каза каква е тайната на Уинчестър +18 сънищата).

Аз да ви се похваля и най вече да почерпя ....
СТАНАХ ЛЕЛЯ НА ПРЕКРАСНАТА КАЛИНА (преди 2 часа), и не знам на кой свят се намира  Crazy

# 196
  • гр. София
Пу първа да честитя!
Да е жива и здрава малката Калина, да расте обичана и щастлива.

# 197
Ех, как ме радват такива новини! Желая бързо възстановяване на мамата, и здраво и кротко бебче Hug .

Бичи, чудесно е да си леля - знам го Peace .

Spoilers from Supernatural Season Seven Finale Scenes in Gastown - кратък разказ и снимки от сета.

# 198
Бичи, честито, много е хубаво да си леля, много.

И честит петък 13. Mr. Green

# 199
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

Единственото лошо е, че не мога да нагушкам малкото пумпалче  Cry

и да не е само спам ...

# 200
  • София
Бичи, честита малка радост! Да ви е жива и здрава малката Калина и мнооооого да ви радва!   bouquet Heart Eyes

Честит петък 13ти и от мен и внимавайте да не ви изскочи Джаред Прекрасни с някоя маска ... не, че няма да се зарадвате, де!  Joy  hahaha

# 201
  • # супернатурална #
Би, честито бебЕнце, да е умно и красиво и много късметливо!

Честит петък 13ти и от мен и внимавайте да не ви изскочи Джаред Прекрасни с някоя маска ... не, че няма да се зарадвате, де!  Joy  hahaha

Ах, той Джаред Прекрасни и по без гащи да ми изскочи, няма да ме изплаши  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 11:52 от Г. Краули

# 202
  • гр. София

Честит петък 13ти и от мен и внимавайте да не ви изскочи Джаред Прекрасни с някоя маска ... не, че няма да се зарадвате, де!  Joy  hahaha

Ах, той Джаред Прекрасни и по без гащи да ми изкочи, няма да ме изплаши  Rolling Eyes

Ако беше казала нещо друго, щях да ти напомня, че първи април отдавна минА.  Laughing

# 203
Е то пък има ли някоя, която да се уплаши от Джаред по без гащи. Съмнявам се.

# 204
Бичи честито ти лелинство! Да е жива и здрава малката Калина и скоро да имаш възможност да дойдеш и да я нагушкаш! Simple Smile)

По повод петък 13, дали да не се поздравя тематично с един Джаред от "Петък 13"?
Помня, че филма беше рядко тъп и безсмислен, но пък Джаред вътре какъв 'убавец е... Heart Eyes

Галче, как по без гащи ще изскача момчето, бе! Я да му върнеш веднага гащите!(Т.е. след като не ти трябва вече по без гащи, де Mr. Green) И го пращай към Пловдив след това. Mr. Green Само да не се загуби по магистралата, че пътя не е много къс. (Току-виж някоя представителка на женското човечество го види и аха-аха, ако и тя не се плаши, го придърпала). Отиде та ни се невидя високата хубост!

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 12:23 от Dana_Scully

# 205
  • # супернатурална #
Е то пък има ли някоя, която да се уплаши от Джаред по без гащи. Съмнявам се.
Що бе, аз съм си страхлива  Laughing
Вие пък на какво се смеете  Crossing Arms  Joy

# 206
# 207
Ах, той Джаред Прекрасни и по без гащи да ми изскочи, няма да ме изплаши  Rolling Eyes
Много ясно! Куче със салам ще плаши  Wink Laughing

Бичи, жива и здрава да е малката Калина!   bouquet

Честит ви петък 13 и от мен! Наистина беше много хубав там Джаред, но даже и заради него не мога да се прежаля още веднъж с този филм.

# 208
  • София
A това Джаред Прекрасни ли е или само на мен ми се привждат Джаредовци навсякъде?

И неп, Джаред първо минава през Варна, после е ваш!  Naughty Трябва да проведем един мнооого важен разговор с него.  Joy

# 209
A това Джаред Прекрасни ли е или само на мен ми се привждат Джаредовци навсякъде?

Да, Джаред е с кучето си Сейди.

Бичи, да е жива и здрава малката Калина.  Hug

Нова снимка на тренерката.Кой ли е това с нея?

Общи условия

Активация на акаунт