SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
 Joy Мани ги, бе. Да не филтрират вече коментарите? Като отворих да ги слагам, през ред бяха трити.

Скрит текст:
И на мен ми изглеждаше доста отдалечена от тридесетото десетилетие Ани, даже 39 не бих ѝ дала.
Ама тежък е ловджийския живот, де.  Mr. Green

# 331
Пуци и аз те похвалих в замунда, но съм от чужд акаунт - мъжки, да не се надяваш Simple Smile на мъжки почитатели! Blush

Скрит текст:
И на мен ми се видя над 30. И честно казано я проверих актрисата и е на 41.

Въпреки, че добре изглежда на снимки , но съм забелязала, че СПН явно така го снимат от прекалено близо и всички мацки са с бръчки, дори по-младичките....
Симмпатяга е , но определено не така си представях общата тръпка на Дийн и Сам, пък и на Боби....
то стана латино сериал това ....
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 19:27 от Bella

# 332
  • София
Току-що изгледах епизода и аз! Мноого ми хареса, физиономиите, които правеше Сам в началото бяха убийствени - моля, ако някой се докопа до снимки или gif-чета, да праща насам.  Hug Blush Blush
Скрит текст:
Иначе наистина малко беше потискащо с всичките тия духове, обаче пък ми се сториха ужасно приятни, само дето левиатаните вече тотално ги изгубих от картинката. Явно мнооого бързо ще се развие действието накрая и ще замажат положението.   Confused
Впрочем, когато се появиха двамата младежи, които правеха клипче за приятелите си, очаквах да се окаже, че това са момчетата от Ghost Facers. Едно такова носталгично ми стана...  Blush
Ани и на мен ми изглежда по-възрастна от 30, аз щях към 50 да й дам, ама... отдавна не се смятам за критерий в това отношение.  Laughing

# 333
гифчета!!!!

Скрит текст:

и интерпретациите на феновете

Скрит текст:

# 334
Здравейте,

Още не съм гледала епизода! (Тъкмо го пускам, всъщност) и още с началните надписи забелязах името на АНТОНИО КУПО!!! Леле, леле, леле, леле! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тези наистина ще ми докарат сърдечен удар! (Идея си нямам като какъв ще го играе, но самият факт, че слухът се оказа верен.... ме побърква!)

Ето и за кой Антонио говоря, в случай, че има незапознати кой е той: http://www.imdb.com/name/nm1182955/ :dropdead:

Да си кажа отсега, че нямам търпение да стигна до момента, за който така усърдно сте напускали скрити гифчета! eat (Отивам да си взема халата за баня).

# 335
Здравейте.Аз още рано сутринта изгледах епизода.Хареса ми.
Иначе съм много отвеяна. LaughingЧак сега забелязах, че Антонио Купо е участвал.Толкова е различен в ролята си на капитан Грей от Елиза.
Скрит текст:
Относно Ани тя май само с татко Джон не е имала вземане-даване Laughing.И аз си я представях по-млада.То вярно, че Сам без душа не подбираше много.Някакси Ани леко на Елън ми заприлича във външния вид.Иначе нямах проблем с многото духове.Ефектите също ми харесаха.
Дженсън с брата на Данийл

Пуци, прекрасни са ти субтитрите.Благодаря.

# 336
Пуци, субчетата са супер! Браво на теб за труда и търпението. От опит знам, че правенето на субтитро съсипва удоволствието от гледането на епизода, така че наистина се прекланям пред търпението и труда ти!

# 337
  • # супернатурална #
(Отивам да си взема халата за баня).

Така и така си в банята, дръпни я тази завеса, че много ме дразни  Laughing

Скрит текст:
Относно Ани тя май само с татко Джон не е имала вземане-даване Laughing.

Скрит текст:
Не се знае, както е била ведомствена...Просто татко Джон го няма да си каже  Laughing

hahaha "Опс, изпуснах се"  Joy

# 338
(Отивам да си взема халата за баня).

Така и така си в банята, дръпни я тази завеса, че много ме дразни  Laughing

Скрит текст:
Относно Ани тя май само с татко Джон не е имала вземане-даване Laughing.

Скрит текст:
Не се знае, както е била ведомствена...Просто татко Джон го няма да си каже  Laughing

hahaha "Опс, изпуснах се"  Joy

hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Вярно само татко Джон не се е изказал по въпроса... Simple Smile Може и с него да се окаже, че имат по-дълбоки от чисто синовно-бащинските връзки, като например "баджанашки" такива Grinning

Галче, гъбясах в банята, но не ми се излиза. bath Grinning Някой ще ни подаде ли хавлийка, че ги окачих далече и не мога да се отделя, за да стигна до нея?

Скрит текст:
Таз Ани много амортизирана ми се видя и на мен, но пък е истинска щастливка - опитала двоен Уинчестърски, та и с хапка Сингър за десерт. Как се уреждат някои жени просто....

Още една нова снимка на Тренерката, която има неограничен достъп до това, което се намира зад завеската в банята:

(цъки)

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 00:13 от Dana_Scully

# 339
Дейна, затова пък като свърши сезонът, ще си го изгледам целия. Така най обичам да правя и без това.  Mr. Green

# 340
  • # супернатурална #
Добро утро! Не е ли прекрасен  Heart Eyes

# 341
  • гр. София
Пуцинка, още веднъж благодарности за субтитрите  Hug  Hug

Този епизод ми напомни на един виц:

Бащата казва:
- Иванчо, разбрах, че излизаш с Мимето от 34 блок.
- Да, тате, излизам с нея. Проблем ли има?
- А, не. То и аз като бях на твоите години излизах с нея...

# 342
 hahaha Едно към едно.

# 343
Май засега не се е родила още щастливката, коят ще е "ударила" едновременно и тримата Уинчестърови! (Опс, забравих за Импалата). Ако приемем, че тя е женски персонаж (Импалко, тебе гледам... Flutter) то май тя е единственото създание, което се е докосвало до перфектните задни част и на тримата Уинчестър, (че даже и на Боби, когато е седял на задната й седалка). Wink

# 344
Благодаря на Пуцинка за субтитрите! Страхотни бяха! А аз Антонио Купо загрях кой е чак като свърши епизода Laughing който беше невероятен. Накрая ми стана много тъжно обаче. А Анито е много яка и възрастта не пречи за тия неща. Аз съм я гледала в Савана.
А сега си изтеглих един друг сериал Being human но американската версия(щото оригинала е на BBC) и там играе Марк Пелегрино. Пак е лош, но като не е Луци и като не измъчва Сами, мога да съм по-снизходителна и ми е някак симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт