SUPERNATURAL:God Bless Texas!!! Тема 40

• 31 579
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Импалка, може ли линк към разказа ако е удобно.Стана ми интересно.
На италиански е Grinning . Да попреведа утре Flutter ?

# 691
  • София
Импалка, може ли линк към разказа ако е удобно.Стана ми интересно.
На италиански е Grinning . Да попреведа утре Flutter ?
Задълже!  Peace Пък после ще видим с какво ще ти се отблагодарим.  Laughing

Джен, още десет пъти по две години супернейчърълство ти пожелавам!  Hug

# 692
# 693
Муахахахахахаха Joy

Някой е бил много близо май Mr. Green

Тук има още

# 694
  • # супернатурална #
 Joy  Joy Нещо средно между Посейдон и Тарзан. Ама как прелестно пори вълнитее  Heart Eyes Ох, приходи ми се на море, а и тъкмо днес си направихме резервациите  smile3508

Какво ще кажете другата събота да си направим едно ритуално среднощно гледане на финала, м?

# 695
Направо като един русалк е. Laughing

Малко гифчета от епизода.Не се сдържах  Laughing

# 696
Какво ще кажете другата събота да си направим едно ритуално среднощно гледане на финала, м?
Ама натюрлих! И ако се стегнем да изпишем тази тема до средата на седмицата, ще имаме чисто нова за обсъжданията Peace .

Още две попълнения в японската серия:

# 697
Ахахахаха, русалът е един път!  hahaha

# 698
Добър ви вечер и от моа. Аз, като току-що завърнала се от принудителна 3-дневна почивка по българските морски ширини, минавам да докладвам, че още не съм гледала епизода, но от ФБ разбрах, че има доста какво да се види.
Папа Краули се появявал и др. подобни. Simple Smile Пуци тази седмица да не е излазла и тя в отпуск, че нещо не мога да намеря свестни субтитри, а напоследък гледам само с нейните? Heart Eyes

Морският бог Джаред е много готин. Търпение нямам да видим междувременно Тренера къде си е изкарал отпуската.

За другата седмица с колективното гледане на финала ме бройте и мен - голям купон става с тия финали. Simple Smile)

# 699
Аз вече съм много любопитна къде е Дженсън, та толкова дни една снимчица дребна да няма. Grinning

Дейна, Пуци скоро ще дойде и ще направи субтитрите. Peace

Това не знам ново ли е, старо ли е Mr. Green

# 700
Kлипче, представящо новия проект на Ерик Крипки Heart Eyes - сериала 'Revolution' по NBС oт есента. Ерик е продуцент и сценарист, повече инфо тук, тук, тук и тук Laughing Crazy . Не мога да преценя дали ще си заслужава да се гледа, но нали съм повърхностна Mr. Green , никой от мъжкия каст не ме грабна, така че вероятно няма.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 13:36 от Impala

# 701
хелоуу,
Аз вече съм много любопитна къде е Дженсън, та толкова дни една снимчица дребна да няма. Grinning

ама а де, и аз тъй викам, ама ни Дженсън, ни на Дженсън шапката  Laughing
еееей Уинчестър, и аз съм девица бе, чакам ви и всичко давам Joy
и аз изоставам с епизодите, ама довечера май ще е Game of thrones, пък утре СПН  Embarassed

# 702
  • В средата на времето
Младежът в бялата блузка има завидни гърди някак Crazy

За серията, последната - не мога да кажа кой знае колко. Хареса ми гледката на Дийн в коженото яке Simple Smile Пък Краули явно го викат кой как свари и знае и изобщо...малко като на повикване беше Laughing
Този Дик ме дразни вече и много се надявам на финала да му изтрият усмивката като му отсекат главата или каквото там трябва да направят, за да го утрепят Tired
А, сетих се, какво ми хареса - когато алфата каза  в гръб на двамата - See you next season Grinning

# 703
На мен много ми хареса последната серия. Момента с репичките и салатите и овълчения от глад Дийн беше супер.  Joy

А, сетих се, какво ми хареса - когато алфата каза  в гръб на двамата - See you next season Grinning
Дааа, много добро.

Във възторг съм от новият Кастиел. Хахав, хахав, хахавелник.  Laughing И много ми е смешно как Дийн трябва да внимава с тона като говори с Кас и Боби.  hahaha

# 704
  • # супернатурална #
Крипки ще го уважа задължително. А и този с гърдичките ще поотхвръкне още през първия сезон, така че... Whistling

Как къде, някъде на закътано, бебеправи  Laughing Ето един негов събирателен образ, че наистина залипсва

Това не знам ново ли е, старо ли е Mr. Green

Ново ще да е  newsm78 Ей, изучи се и той от Дженсън да се приплезва уж случайно  Heart Eyes

Епизодът си ми хареса, ама ще ви кажа какво най-много като го изгледам с на Пуци субтитрите.

Общи условия

Активация на акаунт