,че не сме се виждали от много време.После пак ще
и накрая ако Габи заспи ще дремна и аз.Това е от мен,хубав ден

Надявам се скоро да се оправи напълно. При нас времето днес е ужасно...вали, духа и е студено. katito0_yo и аз не съм домашар човек. И сега като е лошо времето и бебо като е болен направо издивавям в къщи.
! И аз имах чуденки как да се справя с омагьосания кръг - хем да доизцеждам, заради моя проблем с бучките, хем да не предизвикам след това хиперлактация ... 
). Тъй като сестра ми не е в БГ ще гледаме да се съобразим горе-долу с нейните възможности за пътуване и по тази причина май ще остане за нач. на Септември - дано времето се запази добро, защото ми се иска след това да викнем кетъринг за вкъщи и да си направим дворно парти.
Трябва да проверя празниците в този период, за да изберем дата.
! 

, съжалявам, че толкова перипети пречат да се насладиш на кърменето и контакта с бебка!!!! Сигурно съм ти разказвала лятото... с Каби всеки месец поне по веднъж правех мастит на лявата гърда. Беше ужасен кръг от намалено образуване до хиперлактация, мързеливо бебе, кофти обкръжение от некърмещи приятелки, идиотски съвети от педиатъра, бебето плаче, аз плача и така до полуда. И аз като теб наричах дясната "добрата гърда". Сигурно ще ме помислиш за луда, но един ден просто се помолих на "лошата" да престане да ми играе номера и да вземе да ми нахрани бебето за разнообразие. Имах чувството, че никога няма да се свърши и завиждах на приятелката ми, която щастливо си кърмеше бебето. Излязох от кризата когато се успокоих, че мога, че заслужаваме да се кърмим, че нямаме друг начин, че искаме. Поставих си кратки срокове - да се покърмим още седмица, после още месец, после още три и т.н. Каби се научи да суче по-добре когато заякна, увеличи си сам интервалите между храненията, гърдите ми се чувстваха спокойни, започнах да се вслушвам в него и да го разбирам.
. Карат ми се , че я нося, но аз не ги слушам и си я взимам на ръце. Не я оставям да плаче.
Вече не дудна тук, щото какво да ви надувам главата с нашето прословуто драйфане - имам чувството, че само моето бебе повръща
Особено като преяде, а тя е лакомница голяма.. затова започнах да поглеждам часовника на колко време яде и гледам да не я кърмя много често, колкото и да ми се щеше обратното да бъде 
Е, зор си е, но се справям някак, а и майка ми като почива е при мен, та все я държим под око..
чакам те с отворени обятия
Само да не вали, иначе непременно ще се видим!!! Ще ти пусна тел на ЛС

и по този случай ни е хванала страхотна лошотия, а на всичкото отгоре от няколко дни не иска малката калпазанка залъгалката и в момента в който я натикам в устата и, тя я изстрелва (обикновено на пода) и следва писъъъъъъъъъъък
Вчера купихме активна гимнастика и госпожицата ми определено е впечатлена. Метнала съм я на пода на гимнастиката и това зверче се умълча бая време, гледам, че е зяпнала някъде на горе, мисля си гледа "изродите" (както баща и охарактеризира играчките), а тя нашата зяпнала Кари Брадшоу и си кротува
. Вчера направихме един тур по магазините с бебка, включително я завряхме и в Кауфланд, където беше обичайната лудница и това бебе като се кротна, ококорила очи и гледа, гледа