преди се белеха доста, сега почти не се белят, седят си, само аз ги чопля. Едни такива жълтеникави. И само отгоре на тиквичката.
ама са много сладки - като мънички халкички, целите с камъчета, бяло злато. Те ще дойдат юни месец, та тогава сигурно ще пробиеме.
Добре съм, масажът с бутилка го пробвах, чудесен е.
Сега цедя след хранене, защото ме е страх да не се повтори. Записах си Гемеджиев, ако ми се наложи (дано не се), ще го търся.
Никога не съм имала, но предполагам, че е кошмар. 
Ако много те дразнят, намажи хубаво със зехтин и разтъркай смело. Филип почти няма корички, само мъничко на върха на главата, точно върху фонтанелата, но не миришат на нищо. Аз и не съм ги душила, де...Всичко в него ми ухае вълшебно, обаче....
Иглика още няма дупки, няма и да има, поне доколкото зависи от мен. Като стане пубер, със сигурност ще си ги пробие, но искам изборът и желанието да са нейни. Аз имам лоши спомени от пробиването на ушите ми на около 6 г. Имах възпаление, гной, не можех да спя, пих антибиотици. Не съм и помисляла да пробивам на Иглика ушите като бебе. 
Катрин е малко по-добре.Днес ще я заведа на лекар,че и баткото се разкашля,а аз сутринта станах с херпес. 

чудя се какво точно да правя,масажче в крайчето на окото дали ще помогне.Звънях на педи, изключен е телефона.

Забъркваме и 135 мл мляко, тя не винаги ги изяжда, а понякога имам чувството, че и е малко. Според кутията трябва да яде 170, ако не се лъжа.
.
.
. Сега обаче си плащам за удоволствието с бучка в лявата гърда
. Ама като се погледна в огледалото с новата прическа мъката ми намалява
.
. 

Препоръчани теми