Адриана или Виктория

• 6 174
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Определено Виктория.

# 46
  • Русе
Адриана.
Но харесвам и Аделина.
И аз! То е видно, де  Heart Eyes

# 47
Имаш една Адриана и от мен Simple Smile

# 48
Кръсти го така , както прецените с таткото ! И двете са хубави

# 49
Адриана! Peace
И Виктория е хубаво,но всяко второ момиченце се казва така.

# 50
  • Русе
Виктория.  Peace

# 51
Ммм трудно ми е да реша. Адриана ми е лееееко грубо (но го харесвам), а Виктория доста масово. Въпреки това и двете са хубави. Май клоня към Адриана.

# 52
Адриана повече ми харесва, а Виктория е много често срещано и ми е омръзнало някак си.
Аз исках да кръстя детето си с "В" и първо мислих за Виктория, но после си харесах Валерия.

# 53
  • София !
Адриана  Heart Eyes ( даже и ние с ММ може би ще кръстим нашата бебка така  Peace )

# 54
Авторката е писала в 3-4 теми от този подфорум, няма лентичка, не  е писала в отчетна.

# 55
  • Sofia
Ха, това са моите имена  Mr. Green Няма да кажа какво избрахме! Simple Smile

# 56
  • с/у ОколоМръсТното
Ариадна  Mr. Green
Модифицирам Адриана, какво толкоз  Whistling
Що зеленееш? Wink

зъбя се, не зеленея просто Wink

Ариадна  Mr. Green

То не е модифицирано, има го като име в древногръцката митология Simple Smile Ариадна е дъщеря на цар Минос и помага на Тезей да убие Минотавъра. Именно тя му дава кълбото с прежда да го развива докато влиза в лабиринта, за да може да намери обратния път.

хА, стига, бре... вЕрно ли  Shocked Жива да не бях, не знаех тази епична история  Rolling Eyes

Пу, първа се пускам по жълтата хързулка  Joy

# 57
  • Сопот, Пловдив
Между другото мисля, че тамата не е пързалка, оказа се че познавам роднина на потребителката, макар да нямам скорошен контакт с него, но предвид че знам на кой евентуално може да е кръстено детето, ако избере едно от имената, в най-лошия случай темата е сондаж  на мнения при евентуална бременност, ако все още няма такава.

По завъртяно не можах да го обясня.  Laughing

# 58
Адриана  Simple Smile

# 59
Ариадна  Mr. Green
Що зеленееш? Wink

зъбя се, не зеленея просто Wink

Ариадна  Mr. Green

То не е модифицирано, има го като име в древногръцката митология Simple Smile Ариадна е дъщеря на цар Минос и помага на Тезей да убие Минотавъра. Именно тя му дава кълбото с прежда да го развива докато влиза в лабиринта, за да може да намери обратния път.

хА, стига, бре... вЕрно ли  Shocked Жива да не бях, не знаех тази епична история  Rolling Eyes

Пу, първа се пускам по жълтата хързулка  Joy

Ама ти сериозно ли?.. Аз се шегувах за зеленеето, именно защото има такова име и то даже е доста известно и симпатично. Даже "лейдито" на дъщеря ми се казваше така през кратичкия си животец Wink Мислех, че и ти се шегуваш за модифицирането...

Общи условия

Активация на акаунт