Разкритие в 31 седмица

• 7 643
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • somewhere over the rainbow
Тук не е практика да се проверява за такова преди да наближи термина. А теб по какъв повод те провериха?

По принцип трябва да се провеярва, а това, че по ЖК ги мързи да го правят е отделен въпрос. Свестните лекари проверяват.  Peace
Тук също на всеки преглед, задължително.

Не съм ходила на ЖК, по мое желание. Точно заради претупването и липсата на всякакъв смисъл. Ходя на частно при най-добрия /поне така казват/ тук доктор, завеждащ АГ отделението. Дори и по мое желание е отказвал да ме преглежда ръчно до 2 седмици преди термина или ако раждането не започне, както беше сега. Не знам какви са му доводите, но след 2 хубави бременности и лесни раждания имам основание да му вярвам.

Но като цяло и другите доктори, и в болницата проверяват само при контракции или друго съмнение за настъпило разкритие. Профилактично - не.

Блонди, ти някъде в чужбина ли живееш? Прави ми впечатление, че доста от чужбинските практики не вървят тук и обратно. Което не е лошо де, само отбелязвам.

Буболинка, как си?

# 16
Ами добре съм , общо взето седя си вкъщи , почивам , лежа ..... скука..... все се притеснявам да не вземе да стане нещо , не съм спокойна....нямам търпение до прегледа , за да видя какво ще ми кажат сега и така.... иначе физически се чувствам много добре, бебчо рита....дано всичко мине както трябва

# 17
Хубаво е, че ти се чувстваш добре и вярвам, че всичко ще е наред!
За да поразсея скуката ти, си позволявам да те поканя да наминеш и в немската темичка!

Общи условия

Активация на акаунт