Ин витро -Плевен 6

• 82 588
  • 794
  •   1
Отговори
# 60
Деси, а ти как се чувстваше след вливките?
Уф, знам ги тези 40 ампули Tired ooooh! То с моите стойности на антителата сигурно 400 ще иска да ми влее Crazy

имаш грешчица неволна, но дано през 2020 да не правиш опит, а да гледаш едни 7-годишни близнаци Hug

# 61
Деси, а ти как се чувстваше след вливките?
Уф, знам ги тези 40 ампули Tired ooooh! То с моите стойности на антителата сигурно 400 ще иска да ми влее Crazy

имаш грешчица неволна, но дано през 2020 да не правиш опит, а да гледаш едни 7-годишни близнаци Hug

Оф, божеее заспала Гана, през 2010, сега ще го коригирам Simple Smile))) Mr. Green
След вливанията бях учудващо добре! Непосредствено след приключването на вливката имах странно треперене на всички крайници и леко замайване плюс главоболие но те отминаха много бързо! Peace

# 62
Мда, значи се потвърждава, че всеки реагира различно на вливките... Дано аз съм от по-леко реагиралите  Simple Smile

# 63
Мда, значи се потвърждава, че всеки реагира различно на вливките... Дано аз съм от по-леко реагиралите  Simple Smile

Да, съвсем точно! Но дори и да се почувстваш зле, това с-е бързо отминава, не трае с дни ... Peace
Кога започваш иначе ти?

# 64
Чакам си обаждането за заповед края на този - началото на другия месец. И после полека-лека изследвания... пък когато започнем.
Ти нямаше ли да ходиш към Плевен или се бъркам?

# 65
Чакам си обаждането за заповед края на този - началото на другия месец. И после полека-лека изследвания... пък когато започнем.
Ти нямаше ли да ходиш към Плевен или се бъркам?[/
color]

Не, не се бъркаш  Mr. Green

# 66
  • Shumen, Bulgaria
Ехеее, взехте да ме плашите с тези странични ефекти от Имуновенина. newsm78
И аз имам предписани 40 ампули на 7-10 ден от стимулацията.
Сега ме подсетихте, дано утре да не забравя да питам колко стува вливането. Thinking

# 67
Сега ме подсетихте, дано утре да не забравя да питам колко стува вливането. Thinking

Ами, по спомени, над 650 лева в КИРМ ако вливаш и си закупиш от тях Имуновенина. Сега след промяната в тази насока (по отношение на възм-ста, сами да с купуваме и от др места, не само от клиниката лекарствата) незнам колко ще е вливката. Самото вливане без ампулите мисля беше към 80 лева newsm78

# 68

Късметлийка, попитай и дали Имуновенина, ще е от тях в смисъл, те ли ще те снабдят с него или ти трябва да си го набавиш и цената, разбира се?
А какво налага иначе, да се влива при теб?

# 69
Абе хора плашите ме или аз не разбрах.Една ампула ли струва 650 или всичките общо.

# 70
Абе хора плашите ме или аз не разбрах.Една ампула ли струва 650 или всичките общо.

Хе хе хе, все пак, не говорим, че струват хиляди, всичките естествено, плюс таксата по вливането на клиниката, не помня с точност сумата, ама там в този порядък беше Peace

# 71
А относно изследванията за анти тела ще пиша СЪНЧИ-ПЪНЧИ.Сега като прегледах изследванията правени са ми за някакви АНТИФОСФОЛИПИДНИ АНТИТЕЛА но нямам представа какво означават.

# 72
Добре смей ми се но като съм новак и не разбирам нищо ще задавам глупави въпроси.ДЕЗДЕМОНКА успокои ме малко.

# 73
Добре смей ми се но като съм новак и не разбирам нищо ще задавам глупави въпроси.ДЕЗДЕМОНКА успокои ме малко.

Хей, хей кой се смее  Mr. Green И ние в началото сме задавали далеч по-тъпи, че и глупави и повтарящи се въпроси, някои и все още го правим  Blush

# 74
Цуре, не за изследванията. Имах предвид да кажеш какво ще ти дадат, за да се опитат да смъкнат антителата. Т.е. вливания на Имуновенин или Преднизолон/Медрол. Grinning
И не се шашкай, питай за всичко. Все някой ще знае Wink

Дес, да кажеш за впечатленията си от доктора като мине посещението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт