www.feelunique.com - 5

• 47 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пак са вдигнали цените на Кларинс ooooh! Енергизиращата серия вече няма смисъл да се поръчва онлайн,на тази цена може да се купи и от нашите магазини Crossing Arms
http://www.feelunique.com/brands/clarins/daily-energizers

Ееее те просто се излагат!Днеска гледах в Sephora,енергизиращите кремове са 43 лева,измивното от серията 24.Вече и с код става безсмислено пазаруването.

# 31
  • София
Пфу, какво става с този сайт. Миналия месец поръчах един продукт за лице, минаха 22дни и все още не е пристигнал, ходих до пощата поне 4 пъти и нищо. Писах им и ни стон, ни вопъл.

# 32
  • на 90 км от морето
Момичета, ето кода за днес:
get 10% off everything* at feelunique.com for one day only. Simply use the code EASTER10 at checkout to redeem.
*Excludes ghd, Stila, Lily Lolo, Gatineau, Phytomer, Mary Cohr & Ole Henriksen. Offer expires at midnight Friday 6th April (BST). Code cannot be used in conjunction with any other voucher code offer or your VIP Membership discount.

Май очаквах и малко по-голямо намаление за Великден  Mr. Green

И все пак успешни покупки   bouquet
Аз все още си чакам моите  Sad

# 33
Еее и аз очаквах повече.  Stop
Поне 20 да беше.
Откога е твоята поръчка?

# 34
  • на 90 км от морето
Еее и аз очаквах повече.  Stop
Поне 20 да беше.
Откога е твоята поръчка?

От миналия петък е, диспачната в неделя. Ще видим кога ще дойде  newsm78

П.П. Даааммммм, ама само малко  Blush

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 15:52 от Donchevas

# 35
Хах, има време, аз мислех, че отдавна чакаш.
По-нетърпелива си и от мен.  Hug

# 36
Благодаря за кодчето!  bouquet
Поръчах си това : http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Chroma-Thermique
В ЛФ беше с 1 лира по-евтин,но докато се наканя вчера и свърши. Mr. Green

# 37
  • на 90 км от морето
Дами, кодчето е удължено до понеделник в полунощ заради техния Великден. Ето:
Get 10% off all orders* at feelunique.com for the remainder of the Easter Bank Holiday Weekend when you use the code EASTER10 at checkout.

*Excludes ghd, Stila, Lily Lolo, Gatineau, Phytomer, Mary Cohr & Ole Henriksen. Offer expires at midnight Monday 9th April (BST). Code cannot be used in conjunction with any other voucher code offer or your VIP Membership discount.

# 38
FeelUnique са спряли поръчки до Щатите на определени марки,например Керастаз,Лореал Про,Редкен,ФК,Джойко.За последните няма проблем,защото тук са на по-добри цени,но Керастаз шампоан в сайта $23 срещу $36 по салоните е осезаема разлика.
И аз се присъединявам към чакащите отзиви за Велла Про,червената серия.

# 39
  • София
Eeee и тук ако спрат Керастаз ще им пиша  Crossing Arms
 Поръчах си шампоан и балсам,да не вземе да им щукне нещо и за БГ да спрат.
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Bain-Volumactive-250ml

Вие директно с картите си ли плащате,или ползвате Paypal

# 40
Аз плащам директно с картата, въпреки че имам акаунт и в Пейпал.

# 41
И аз с картата.

# 42
  • София
FeelUnique са спряли поръчки до Щатите на определени марки,например Керастаз,Лореал Про,Редкен,ФК,Джойко.За последните няма проблем,защото тук са на по-добри цени,но Керастаз шампоан в сайта $23 срещу $36 по салоните е осезаема разлика.
Ще покажеш ли сайт в САЩ, където споменатите от теб са по-евтини, чв една приятлека ще си идва скоро и да има какво да й поръчам.  Mr. Green

Иначе аз плащам с ПП, защото ми е по-мързеливо.  Crazy

# 43
  • Варна
Да ви се оплача...така и не ми дойде Керазстасчето...чаках почти месец. Писах им, а те ме питаха дали искам да ми пратят нов или да ми върнат парите. Казах, че искам нов, но ми писаха, че всъщност вече не е наличен. И сега нямам шампоан  Cry

Аз винаги, където е възможно плащам с ПП. Все пак си е някаква защита на данните от картата Peace

# 44
Ще покажеш ли сайт в САЩ, където споменатите от теб са по-евтини, чв една приятлека ще си идва скоро и да има какво да й поръчам.  Mr. Green

Разбира се.Сайта,от които купувам е http://www.drugstore.com/beauty/hair-care/on-sale/qxg180647-36f5890. Винаги има по 10-20% намаления + безплатна доставка за над $25 покупки.В сайтовете на марките също има временни промоции.
Плащам винаги с карта.Поръчките ми пристигат в рамките на 20на дни и задължително преровени на митницата.

Общи условия

Активация на акаунт