Faberlic - качествена руска козметика

• 34 749
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
За сметка на поръчващия е  Peace

# 16
Аз не знам около мен да има представители на тази фирма. Може ли да публикувате данни за дистрибуторите по градове? Подобно на AVON и Oriflame? Смятам, че така ще бъде много по-удобно за интересуващите се. Някак си не е много удобно да питам "Случайно да си дистрибутор на Faberlic?". Може да се добавят и линкове за каталозите. Стига това да е възмножно.

# 17
Аз не знам около мен да има представители на тази фирма. Може ли да публикувате данни за дистрибуторите по градове? Подобно на AVON и Oriflame? Смятам, че така ще бъде много по-удобно за интересуващите се. Някак си не е много удобно да питам "Случайно да си дистрибутор на Faberlic?". Може да се добавят и линкове за каталозите. Стига това да е възмножно.

За съжаление не знам за други представители... онлайн каталог на български език не се поддържа, но пък в сайта им може да се разглеждат продуктите: https://faberlic.com  

Ако има и други представители да ми пишат на лични съобщения, за да подготвим списък и да го публикувам Peace

https://faberlic.com/index.php?option=com_flippingbook&view= … =1870&lang=bg  -  това е каталогът с промоциите за следващия период (след няколко дни). Цените са в рубли - една рубла е равна на около 0,05лв. Peace

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 18:51 от Галя Късовска

# 18
Аз съм представител от София, ако някой има нужда може да ме "ползва" Simple Smile

Това за Air Tone ли става въпрос? Ако е той сега ще си го вземам, грабна ме, че има UV фактор и хидратира, надявам се добре. Ще го пробвам при всяко положение, но цвета малко на тото си избирам  Laughing
Този тонален крем не е лош - добра покривност, издръжлив е, но да се използва на чиста кожа, без проблемни зони:

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 22:07 от bubanka

# 19
Здравейте.
Аз също съм представител на Faberlic . С удоволствие ще помогна. За повече информация съм насреща.

# 20
Аз съм представител от София, ако някой има нужда може да ме "ползва" Simple Smile

Това за Air Tone ли става въпрос? Ако е той сега ще си го вземам, грабна ме, че има UV фактор и хидратира, надявам се добре. Ще го пробвам при всяко положение, но цвета малко на тото си избирам  Laughing
Този тонален крем не е лош - добра покривност, издръжлив е, но да се използва на чиста кожа, без проблемни зони:

Точно той е Peace Моят цвят е 6064. Само трябва да е "чиста" кожата, т.е да няма много ясно несъвършенства, защото все пак е тонален крем, а не фон дьо тен Peace Simple Smile

# 21
  • Варна
Тук някой май си говори сам. Mr. Green

# 22
Тук някой май си говори сам. Mr. Green
Да, световният заговор  Laughing

Галя, а ти каккви ФДТ използваш като номера, за да се ориентирам аз. Уж към 6065 се насочих, като среден вариант, но намирам малко разлика между номерата и цветовете на картинките в основния и българския сайт, ама каквото дойде Simple Smile След като не е с толкова силно изразени "оцветяващи" качества, няма да е голям проблем Simple Smile

# 23
Принципно съм със средна като цвят кожа - нито тъмна, нито светла. Този на мен ми пасва идеално и го няма маска ефектът  Peace

# 24
Все пак и аз си взех 6064, доволна!

И да се похваля задължително с тези 2 продукта, които си взех от предната промоция:

Крем за ръце и лосион за тяло от серията Rala. Води се за по-зряла кожа, обаче експериментът ми се оказа много успешен! Страхотни са и 2те. Попиват много бързо и реално оставят усещане за хидратиране и омекотяване за доста дълго. А моите ръце имат определено нужда от нещо по-сериозно. Онзи крем за ръце, който 1во си взех техен - Kislorod Body, колкото и да обожавам мириса му, не ми хидратира толкова добре  Peace

# 25
Аз да се похваля с тоника за почистване на лице от серията Young - много е хубав. Гланц Фаберлик (мисля, че така му беше името) - много е дълготраен. И не на последно място спреят-масло с фактор 6 - прави кожата мекичка и мирише много приятно. Hug

# 26
Радвам се, че и на теб ти допадна серията Young, на мен ми посвършва малко почистващия лосион, но пък ми се иска и да пробвам нещо ново. Този си харесах за някакви следващи поръчки, някакви предварителни впечатления?

И кой е този спрей-масло, може ли снимка?

# 27
https://faberlic.com/index.php?option=com_flippingbook&view= … =1870&lang=ru  - за 2052 говоря Peace Много съм доволна, придава на кожата много нежен вид, подчертава тена и я прави много мекичка на допир Heart Eyes

# 28
Хоп-хоп! И аз с нови придобивкии Simple Smile Взех си от душ-гелчетата, които са на промоция (цветната колекция) - супер са, ухаят прекрасно, просто са невероятни  Heart Eyes също се сдобих и с лилавата чанта, която си взех за плажна - много ми харесва, изглежда устойчива, но е за багаж на един човек Peace ааа да не забравя и черният молив, който е на промоция 2 за по 2 лв. и 3 за по 1,40 лв. много е хубав, издръжлив е и е леко мазничък (нито прекалено много, нито прекалено сух).
Общо взето съм много доволна от придобивките си Peace Heart Eyes

# 29
Представители:
гр. Кнежа
Галя Късовска

гр. София
biblioteras
djiziv

Можете да се свържете с нас като ни пишете на лични съобщения за поръчки и в темата за съвети относно козметиката.
Ако има и други представители, които четат темата, моля, да ми пишат на лично съобщение, за да ги добавя в списъка Peace

Общи условия

Активация на акаунт