Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • В къЩи.

От този бузките на малчо се опъпчиха и зачервиха  Tired , но този ....  е страхотен  Crazy . Взех го за 3лв и нещо.

# 16
  • Стара Загора
Не съм ги добавила.Ще гледам до утре сутринта да добавя всичко  Hug

# 17
  • вече Пловдив
Благодаря за мненията евтина и хубава боя за коса. Сега остава и да си избера  Grinning
А козметиката на Бочко отдавна е на почит вкъщи - много добре я понася кожата на малката.

# 18
А Здраве Бебе има ли слънцезащитни?

# 19
В състава на ролона на Дева има  aluminium chlorohydrate. Аз вчера си взех и този с ванилията. И той, както и алоето ми хареса.

# 20
Мерси за новата тема  bouquet

Аз от около месец ползвам ето това кремче, цената беше около 3 лв.:

Кожата ми беше станала доста чувствителна на места, със зачервявания и лишеи, от него се възстанови за броени дни Peace

# 21
Пух този крем става ли за смесена кожа ....  Thinking

# 22
Ами моята е такава, а кремът се води за нормална.. Стои ми мазничко известно време и после попива. Обикновено слагам пудра или матиращ ФДТ след това и нямам по-особени проблеми с омазняване през деня, отколкото с кой да е друг крем за смесена кожа и същите продукти.

# 23
Благодаря ти много ще го пробвам   bouquet  bouquet Hug

# 24
да ви похваля шампоана авиа натурален с хума
много добре ми измива косата.много съм доволна,взех го за 3,60лв

# 25
Шампоана с хума, не ви ли изсушава много косата?

Аз искам да питам едновремешния лимонов крем, на коя марка беше? И има ли сега негов аналог, като качество?

# 26
Лимоновият крем е на Лавена -Шумен.Хубав е.
Навремето ,като се намажех с него,лицето ми се белваше-буквално, и "светваше",а и ароматът бе свеж и чист.

# 27
А, дали е със същото качество?

# 28
  • Варна
Шампоана с хума, не ви ли изсушава много косата?
Не,въобще-остава много жива и "еластична" PeaceЕ,аз винаги си слагам и маска/балсам де,но то си се вижда как е косата,още като се отмие шампоанът.На ММ много добре му действа с/у пърхут PeaceПолзвали сме всички видове,те май само по миризмата се различават.

# 29
  • София
А, дали е със същото качество?

Всичко, което съм пробвала на Лавена си е с константно качество. Не съм попадала на променен към лошо продукт.
И в тази връзка и аз да похваля крема им Бочко против подсичане. За един ден излекува напълно дупето на дребния, което беше станало на червени подсечени петна, а кремовете на Бюбхен, Хип и Себамед, с които ги третирах в продължение на няколко дни, ги превърнаха в огромни рани. Откакто минахме само на Бочко не се е подсичал никога повече.

Общи условия

Активация на акаунт