Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Елфичка, какво е Сеша? Rolling Eyes

Seche /Сеш/.
Това е един бързосъхнещ топ лак,който прави огледален блясък и наистина съхне за 5 минутки всичко.Малко е скъпичък,но си заслужаваше.От ибей ми излезе 11 лв с комбинирана доставка.Тук в Бг е 18.
Кофтито е ,че има вредни съставки в съдържанието си и трябва да се използва с основа.Но понеже ми е много умна главата не си сложих основа и забелязах някакво разслояване на 2 нокътя.Веднага реших,че е от него/така си и беше/ и го размених.Незнам,много беше хубав,направо се родих с лакирането,но ме дошубя  Laughing

И затова сега си търся нещо бързосъхнещо,но без вредни съставки.

# 586
  • София
А какви вредни съставки съставки съдържа?
Че ме зарибихте пък сега мен. Laughing
И ако има основа и 2 слоя лак, пак ли е вредно?

# 587
А какви вредни съставки съставки съдържа?
Че ме зарибихте пък сега мен. Laughing
И ако има основа и 2 слоя лак, пак ли е вредно?

hahaha Щом аз се зарибих,където повече от 2.50 за лак не давам представи си  Laughing

Съдържа формалдехиди и нещо друго,но не знам какво точно.Факт е,че е противопоказен при бременност,защото все пак прониквал.
Момичетата от лаковата тема използват предимно него  Crazy
Ето някакъв блог с по-подробно обяснение:
http://residentkonte.blogspot.com/2012/02/seche-vite-dry-fast-top-coat.html

# 588
  • София
Аз много рядко ползвам основа. обикновено два слоя лак и Сеш. Нямам проблем с ноктите. От няколко месеца го ползвам. Направо се родих. С дни наред няма драскотина по лака дори.

# 589
  • Belgium
Проблемът при Сеш е не толкова, че поврежда самите нокти, а че вредните му съставки се отлагат в организма при продължителна употреба.

Друг минус е, че често се отдръпва по краищата на ноктите и не стои добре.

# 590
Аз много рядко ползвам основа. обикновено два слоя лак и Сеш. Нямам проблем с ноктите. От няколко месеца го ползвам. Направо се родих. С дни наред няма драскотина по лака дори.

Чоплиш раната  Crossing Arms Laughing

Явно ноктите ми за нищо не стават и са чувствителни,незнам.Но е факт,че след едно нанасяне имах 2 разслоени нокътя,буквални разцепени през средата по сечението.Отлюспих си солидна люспа.А това никога през живота ми не се е случвало  Rolling Eyes Така,че съм убдена,че е от него.И ме е яд,че съм дефектна.
Сега даже не ми се и лакира,като знам ,че трябва да чакам  Tired

# 591
  • София
А самостоятелно ли се ползва или се купува в сет?

# 592
А самостоятелно ли се ползва или се купува в сет?

Самичък си е  Peace
Аз си го взех от ибей.Ако се поръча един излиза 13 лв,ако са 2-3-4 и т.н. ....излиза по-евтино,защото доставката за всеки следващ е по-ниска и съответно излизат по-евтинко.Ние се комбинирахме 3 момичета и ни излезе по 10.78.
Ето от този продавач:
http://www.ebay.com/itm/400189551048?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&am … p3984.m1497.l2649

Пристига за седмица.

# 593
  • София
мерси, намерих го в англ. ибей, но този, който си дала излиза малко по-евтин. Wink

# 594
мерси, намерих го в англ. ибей, но този, който си дала излиза малко по-евтин. Wink

Ами незнам.Момичетата ми дадоха този адрес,като най-сигурен.Пристига за седмица.
Другите незнам за колко време идват,може и от някой друг да се поръча,ако намериш по-евтин  newsm78

# 595
  • София

Чоплиш раната  Crossing Arms Laughing

Явно ноктите ми за нищо не стават и са чувствителни,незнам.Но е факт,че след едно нанасяне имах 2 разслоени нокътя,буквални разцепени през средата по сечението.Отлюспих си солидна люспа.А това никога през живота ми не се е случвало  Rolling Eyes Така,че съм убдена,че е от него.И ме е яд,че съм дефектна.
Сега даже не ми се и лакира,като знам ,че трябва да чакам  Tired

Елфи, не така де! Не исках това! По скоро дадох пример, че има и друг вариант. Не е задължително да се отрази пагубно на ноктите.

# 596
Маци...шегувам се ,естествено  Laughing
Аз точно това писах,че повечето са доволни и не им се отразява.Тук-там някой не е.За жалост аз бях от тях. Кофтито е,че бях супер доволна като свойства,но не и като въздействие върху ноктите  Tired

# 597
  • WonderLand
Да споделя как се справих с разширените пори Hug
Купих си ексфолианта на ЛИДЛ - 2лв и една маска на Клеопатра - 0.30лв
В една кутийка ги смесих (малко трудно, но успях) и започнах да използвам сместа като гел за лице. Още след първото прилагане кожата ми беше като бебешко дупе, даже се изненадах, когато гримьорката за бала ми каза, че имам кожа като стъкло, чиста и нежна #Crazy

Това е маската

# 598
  • Пловдив
Ейййй,вярно ли Rolling Eyes Да го пробвам и аз...тъкмо си купих от Лидл ексфолианта Wink А колко я държиш маската,обтриваш ли лицето или просто нанасяш като маска и така?

# 599
  • WonderLand
Обтривам лицето само мааалко по-продължително и изплаквам без да държа допълнително и готово. После се усеща едно опъване на кожата и стягане, а порите са свити и почистени. От тези маски има няколко вида, може и друга да избереш, но на мен тази много ми допадна Peace Аз от много време си търся нещо с такова действие.

П.П. Също става и ако не ги смесваш, но са по-неудобни за употреба. Peace

Общи условия

Активация на акаунт