Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Елфичка, да, живея много близо до Кауфланд в Тракия. Аз затова ти и предложих ако не се ориентираш къде е мицеларната вода, да ти обясня къде се намира  Hug

# 571
Елфичка, да, живея много близо до Кауфланд в Тракия. Аз затова ти и предложих ако не се ориентираш къде е мицеларната вода, да ти обясня къде се намира  Hug

Hug Много си мила!Ще я намеря,няма къде да се скрие  Laughing

# 572

Hug Много си мила!Ще я намеря,няма къде да се скрие  Laughing
Когато намерите водичката пишете точно как изглежда и как се казва? Hug

# 573
Тирамису,Сладко Изкушение беше така любезна да я покаже,ето:

Елфичка, специално я снимах за теб, та даже ако искаш ще ти кажа къде да я намериш в тракийския кауфланд  Mr. Green
http://prikachi.com/images/761/4818761V.jpg

Hug

# 574
Използвала съм 4-5 опаковки от мицералната вода от Кауфланд, не ми дразнеше на очите. За цената си е перфектна  Peace И в момента я ползвам Wink

# 575
  • София
Какво точно представлява тази мицеларна вода, някой да ме светне? Simple Smile Отдавна я засичам из 'красива мама', но не съм се ровила за инфо.

# 576
Какво точно представлява тази мицеларна вода, някой да ме светне? Simple Smile Отдавна я засичам из 'красива мама', но не съм се ровила за инфо.
Ето ТУК може да прочетеш

# 577
  • София
мерси, 'отивам' да чета. Simple Smile

# 578
Какви лентички за кола маска ще ми препоръчате?

# 579
  • София/Горна Оряховица
Оказа се, че нано-керамичният топ на Импала си го бива и като ... основа  Laughing !
Нямах покрай себе си нито основа, нито заздравител, а ми е гадно да мажа лака директно върху ноктите и сложих топа. Очудващо за моите нокти, лака ми издържа цели 4 дена !
Та, ако някой се чуди ...  Laughing

# 580
bobz...тъкмо щях да питам бързо ли съхне и се сетих,че вече питах преди 3 страници  hahaha

Много ме е яд за Сеша,ще се пукна  ooooh!

# 581
  • София/Горна Оряховица
Абе относително бързо си съхне, ама на мен ми се наложи да обувам 4 годишен бръмбъзък 1 час след лакиране и лака ми отиде на кино ..

# 582
За 1 час не ти е изсъхнал лака  newsm78 БРейй....това е доста време  Thinking
Аз затова не обичам топове и основи,защото съхне 10 часа  ooooh!
Само лакче...за 20 минути е готово,ако пък е ОПИ,направо за 10  Crazy

Ех...със Сеша беше за 5,цял живот ще го мисля  Tired

# 583
  • При децата ми
Елфичка, какво е Сеша? Rolling Eyes

# 584
  • На острова

Много ме е яд за Сеша,ще се пукна  ooooh!
Защо?

Хриспа, ето:
http://www.salonia.bg/cgi-bin/index.pl?_state=CompanyProduct& … mpanymenuitem=215

Общи условия

Активация на акаунт