Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 804
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Горна Оряховица
Преписвам съдържанието на кауфландската:
Aqua, Poloxamer 184, Polysorbate 20, Disodium cocoamphodiacetate, Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid, Parfum, Methylparaben, Propylparaben, Methylisothiazolinone.

Някой може ли да погледне съдържанието на Биодермската, нямам я пред себе си ...

Иначе тази съм я пробвала само върху мен, да не би аз да съм дефектна  newsm78 ...

Редакция: намерих в нета съдържание. Това е на Sensibio:

WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.

# 556
  • Belgium
Ето го съставът на Биодерма: Water, PEG-6, Carpic Glycerides, Cucumber fruit extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol, Disodium Edta, Cetrimonium Bromide

Като гледам ги няма парабените и парфюма, с които е наблъскана Кауфландската мицеларна вода.

Може би точно те дразнят очите

# 557
  • София/Горна Оряховица
Ето го съставът на Биодерма: Water, PEG-6, Carpic Glycerides, Cucumber fruit extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Propylene Glycol, Disodium Edta, Cetrimonium Bromide

Като гледам ги няма парабените и парфюма, с които е наблъскана Кауфландската мицеларна вода.

Може би точно те дразнят очите

И аз съм склонна да обвиня тях, но никоя друга не споделя за подобно дразнене, а аз почвам да рева дори когато само минавам с тампона за грим около очите (не говорим дори за сваляне на спирала).

# 558
  • Belgium
А пробвала ли си бебешката мицеларна вода на Биодерма?

Според мен е много малко вероятно да ти дразни очите.

# 559
Малко извън темата - за какво се използва мицеларна вода при бебета, и каква е идеята на мицеларната вода по принцип?  Нали идва от мицел-част от гъбата?

# 560
  • София/Горна Оряховица
Биодерма имам, просто сега не съм у дома и си купих тази като по-евтин вариант. От биодерма съм пробвала и себиумната, и бебешката и sensibio. Нито една не дразни. Грешката ми е, че си забравих тубата  Laughing .

Ето от сайта за бебешката: http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/product/action/1728.html

# 561
На мен Кауфландската мицеларна никога не ми е дразнела очите. Преродих се, откакто я ползвам. Преди все се чистех с тоалетно мляко или кърпички за грим, но сега с това е просто супер. Мисля, че ползвам вече 3-та опаковка от нея. Супер е.

# 562
  • София/Горна Оряховица
На мен Кауфландската мицеларна никога не ми е дразнела очите. Преродих се, откакто я ползвам. Преди все се чистех с тоалетно мляко или кърпички за грим, но сега с това е просто супер. Мисля, че ползвам вече 3-та опаковка от нея. Супер е.

Значи е решено, аз съм дефектната.
Стига сме занимавали цяла тема с моите дефектни очи, още един продукт в категорията - лак за коса от Lidl, марка Cien. Издържа мойта коса в дискотека, значи държи.

# 563
Оооо,купувам си я,пък ще видим  Laughing
А тя само една ли е?Лесно ли ще я открия  Thinking /мицеларната вода/.

А за шампоаните на Дева...онзи ден си взех един с коприва 2 в 1.Ама хич не се пени,един такъв воднист,сложих промишлено количество  Laughing И косата ми стана брутално суха,яко скърцаше,добре,че после я пооправих с маската на Орзен,но въпреки всичко след това беше гадна и суха в краищата,някакси дървена  Rolling Eyes Но пък се омазни чак след 5-тия ден немиене   Crazy Embarassed

# 564
  • Belgium
bobz, абе не си дефектна, просто имаш чувствителни очи, а Кауфландската вода явно не е подходяща за такива  Laughing

# 565
Оооо,купувам си я,пък ще видим  Laughing
А тя само една ли е?Лесно ли ще я открия  Thinking /мицеларната вода/.

А за шампоаните на Дева...онзи ден си взех един с коприва 2 в 1.Ама хич не се пени,един такъв воднист,сложих промишлено количество  Laughing И косата ми стана брутално суха,яко скърцаше,добре,че после я пооправих с маската на Орзен,но въпреки всичко след това беше гадна и суха в краищата,някакси дървена  Rolling Eyes Но пък се омазни чак след 5-тия ден немиене   Crazy Embarassed
Воднист шампоан не винаги означава, че не мие и/или не изсушава. Аз веднъж ползвах една мостра на скъп медицински шампоан, беше рядък като вода, но много се разпени и косата ми стана супер.  Peace

# 566
  • София/Горна Оряховица
Знам ги аз моите очи, че само един на 20 продукта се спогажда с мен  Laughing .
elfi4ka - ако нямаш проблеми с повечето продукти, сигурно няма да ти люти.
Иначе я търси някъде покрай тоалетните млека, обикновено се вижда трудно.

# 567
Елфичка, специално я снимах за теб, та даже ако искаш ще ти кажа къде да я намериш в тракийския кауфланд  Mr. Green
http://prikachi.com/images/761/4818761V.jpg

# 568
REAL_WOMAN ....да,напълно съм съгласна с теб,но някакси Дева за лев и нещо да не се пени...веднага ми мирише на немиене и разреждане  Laughing Но аз винаги си мия косата поне по 2 пъти,така,че на 2-рия път вече по-се пени.
По принцип използвам Хед енд Шолдерс/не,защото имам пърхут,а защото мъжът ми използва само него и аз барабар Петко.../,който е много хубав и си се пени и сега с тази Дева ми се видя малко странно  Laughing

bobz
благодаря ти  Hug Ще търся по-обстойно  Crazy

Сладко изкушение еееее,страхотна си  Heart Eyes Hug Ами,аз от тракийския ще я взимам ,да  Laughing Ти там ли живееш?Трябва да си спретнем една срещичка  Crazy

# 569
  • София
И аз нямах никакъв проблем с очите. Хем заврях тампона хубавичко в миглите, за да си изчистя спиралата.
Но хората с по-чувствителна кожа и склонни към алергии не бива да се довеляват на евтини козметични средства.
bobz, ти си сигурно си към тази група.
Имам колежка, която за броени минути получава алергична реакция.

Общи условия

Активация на акаунт