Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 830
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Elfi4ka, мога да прибера Сеша, ако се чудиш какво да го правиш  Laughing
Иначе за основа мислех да си взема Maybelline, всъщност най-доволна съм била от една Импала (~2лв.),
но след това им смениха визията и се обърках коя беше, все не мога да я нацеля.

Иначе, elfi4ka, с Аня♥♥ говорите за различни неща. Speed Dry е различен от показаното спрейче. Той е на Голдън Роуз, докато това на снимката е Perfect.

# 541
  • София/Горна Оряховица
SilverDream - жива и здрава да си, този път чорапогащника ми оцеля  Laughing .

В момента на места има промоция на спрейовете Gliss Kur на 5лв, а по принцип са на 7 лв. Оглеждайте се!  Peace

# 542
  • София
Иначе, elfi4ka, с Аня♥♥ говорите за различни неща. Speed Dry е различен от показаното спрейче. Той е на Голдън Роуз, докато това на снимката е Perfect.
Да, моят е на Перфект (този на снимката) и не бих купила втори път. Ще пробвам на Голдън роуз, щом казвате, че е добър. Peace Пак ли е спрей и изсушава ли кожата?

# 543
Elfi4ka, мога да прибера Сеша, ако се чудиш какво да го правиш  Laughing

Прибраха го вече от лаковата тема Laughing

Да,аз рабрах за какво става въпрос,едното е топ лака,а другото е изсушител за пръскане  Peace
Ще помисля още малко.
Събирам мнения за хубав топ,но да не е скъп и да изсъхва сравнително бързо  Rolling Eyes

# 544
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За евтинко аз използвам Flormar Quick Dry и що-годе става

# 545
  • при моите деца .....

Някакви отзиви за този крем?
Миналата година използвах от серията Лавандула, но беше Анти акне и бях доволна.

# 546
  • София
Момичета, възхитена съм от мицеларната вода! За пръв път пробвам такъв продукт, и направо се шашнах от изненада. Толкова добре почиства грима, с толкова малко търкане и усилия, без да е мазно като тоалетното мляко. Чак се чудя, защо толкова време съм живяла в тъмнина  Laughing

А кремчето с розите е много приятно. Може би си сложих повечко и го усещам не съвсем попил. Утре сутрин ще пробвам с по-малко количество и ще видя как ще се държи под ФДТ.
И най-вече ме радва, че е 30мл.
Имаше и друга серия с маслини и май с още нещо, ама бях с щерката и нетърпението беше голямо  Joy та не можах да проуча съвсем.

# 547
  • София/Горна Оряховица
Миналата година една потребителка беше похвалила шампоаните Тео от морската серия. Сега има един зелен с Алгае, за пръв път го виждам. На който и тогава са му харесали - може да пробва  Peace . Цена - 1,70 е най-скъпото, на което съм го виждала.

# 548
Мацата....това Кауфландската мицеларна вода ли е  Thinking Ще взема и аз да си я набавя най-накрая  Crazy А спирала маха ли  Thinking

# 549
  • София
И аз ги загледах преди време на Тео шампоаните, обаче са 2в1, а с такъв 2в1 на Дева си ходих мазна известно време, докато се усетя; та накрая стана шампоанът на течност за сапунени балончета на децата. Той изобщо не измива.

# 550
  • София
Мацата....това Кауфландската мицеларна вода ли е  Thinking Ще взема и аз да си я набавя най-накрая  Crazy А спирала маха ли  Thinking

Тя, тя, същата! Маха и спирала, и водоустойчив молив, и бази, и сенки, и ФДТ, и руж, всичко...

# 551
  • София/Горна Оряховица
С този нямаш такъв шанс, това чудо се пени зверски. Искрено ме съмнява да има нещо балсаместо в него. Не съм си ходила с мазна коса с тоя шампоан, а от грешен шампоан лесно се омазнява. Не питай какво чудо е с хининов шампоан.

С кауфландската мицеларна внимавайте - веднъж по погрешка ми влезе в окото и беше трудно поносима болка ...

# 552
  • София
Той и на Дева много се пенеше, но заради добавения балсам е много мек. А пък аз задължително след това слагам маска/балсам, отделно масла преди миенето... и се чудя защо така взе да ми се омазнява още на 2рия ден сухата коса... и по скалпа едно като пърхут се появи... Тео шампоанът може и да не ми действа така, но не бих пробвала. Simple Smile

# 553
  • Стара Загора

Тя, тя, същата! Маха и спирала, и водоустойчив молив, и бази, и сенки, и ФДТ, и руж, всичко...

Ох и аз исках да си взема мицеларна вода от Кауфланд, защото тук във форума много я хвалят, но като ходих да я търся не успях да я намеря (в магазина в Стара Загора).

# 554
  • Belgium
Аз много отдавна си почиствам лицето и грима с мицеларна вода (друга марка) и не я сменям за нищо  Heart Eyes

В темата за Козметичните придобивки това е много популярен продукт.

Очудвам се обаче, че тази на Кауфланд люти на очите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт