Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Горна Оряховица
Намерих мицеларната вода в Кауфланд  Hug
И кремчето на Елфичка си взех, и довечера ще пробвам и двете неща.
Кремчето ме радва, че е в малка кутийка, че много бавно ми свършват кремовете за лице и един-два пъти само съм свършвала крем докрай с мазане само по лицето. Обикновено накрая мажа я тялото, я петите  Joy

Фиуу, не съм само аз  Joy .
Да не е спам: нано-керамичния топ на Импала. По принцип ползвам Сеш, но сега продавачката вместо да ми даде заздравител (нано-керамичен, Импала), го е объркала с топа. Като за 2 лв - много добре се представя.

# 526
http://evelinecosmetics.alle.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D … 0%BA%D1%82%D0%B8/
КРЕМ БИО ЗА РЪЦЕ И НОКТИ С КОЗЕ МЛЯКО И ГЛИЦЕРИН, много съм доволна

# 527
bobz ...а бързо ли съхне лака с този топ или не е баш като Сеша  Laughing

Мацата,дано ти хареса кремчето.Аз продължавам да го ползвам и съм супер доволна  Party А и кутийчицата му е толкова нежничка ,че се чувствам като Барби като го ползвам  Joy

# 528
  • София/Горна Оряховица
Айде сега пък и бързо  Laughing . Първо изчаквам 10на минути да позасъхне лака, слагам топ и чакам още 10на минути. После обаче поне още 1 час чувствам лака "мек", сякаш е готов всеки миг да се нагъне.

# 529
Айде сега пък и бързо  Laughing . Първо изчаквам 10на минути да позасъхне лака, слагам топ и чакам още 10на минути. После обаче поне още 1 час чувствам лака "мек", сякаш е готов всеки миг да се нагъне.

Laughing
Викам да не е някакъв вълшебен,че си търся бързоизсушаващ топ,но да не е Сеша,че ми скапа ноктите  Close

# 530
  • София/Горна Оряховица
Като намеря вълшебен - обещавам да споделя  Laughing . Помня, че едно време баба ми си топеше пръстите в мнооого студена вода и уж съхнел по-бързо лака, ама не съм пробвала.

Някой да знае трик за по-лесно обуване на чорапогащник  newsm78 ? Писна ми да си глася по 2 за всяко излизане ...

# 531
  • София
Елфичка, и аз се надявам да ми хареса. Мацнах си на ръката и попи бързо наистина. Притеснява ме само да ми лъсва лицето по някое време през деня. Над крема слагам само ФДТ /който между другото е абсолютно същия като твоя, и като номер даже  Laughing/, пудра почти не ползвам. И не искам да има лъщене.
С теб изглежда сме със сходни кожи, и ще те следя какво пробваш и препоръчваш  Peace

# 532
  • София
Аз ползвам бързосъхнещия спрей на Перфект мисля е, по-бързо съхне лака от него (е, пак едно 20-30мин. гледам да не пипам нищо), но и мнооого изсушава кожата около нокътя. Когато свърши ще си взема такъв с четчица.

# 533
Елфичка, и аз се надявам да ми хареса. Мацнах си на ръката и попи бързо наистина. Притеснява ме само да ми лъсва лицето по някое време през деня. Над крема слагам само ФДТ /който между другото е абсолютно същия като твоя, и като номер даже  Laughing/, пудра почти не ползвам. И не искам да има лъщене.
С теб изглежда сме със сходни кожи, и ще те следя какво пробваш и препоръчваш  Peace

Hug Ха-ха...интересна работа.Не лъсвам.И аз не използвам пудра.Всъщност слагам си само под очите,за да не ми полепват сенки докато се гримирам.На челото не слагам и няма проблем.Кремът не е мазен.В първия момент изглежда някакси мазен и воднист,но попива веднага и кожата става много мекичка и в никакъв случай мазна.На мен всичко все ми мазнее,но с този съм абсолютно ок.
Малко силно мирише,даже мъжът ми онзи ден ропта,че му заглушил парфюма/той си слага от моите кремове/  Joy

# 534
Аз съм мноооого доволна от бързо съхнещия на Перфект,и ми харесва и стъкленият ефект върху лака,който прави.

# 535
Аз съм мноооого доволна от бързо съхнещия на Перфект,и ми харесва и стъкленият ефект върху лака,който прави.

speed dry ли?

Имах такъв,ще взема пак да си го взема ,но ми се искаше нещо различно  newsm78

# 536
  • София
След дълго ровене го открих. Този е. Наистина придава стъклен ефект на лака, но много изсушава кожата (а все забравям преди лакиране да намажа пръстите с крем).

А някой пробвал ли е магнитните лакове? Видях ги във Фантастико, но им се чудя; да не са като напукващите, дето така и не можах да го докарам на ефект.

# 537
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От магнитните съм ползвала тези на Голден роуз и се получава.И от напукващите пак техните имам и също нямам проблем с ефекта.

# 538
  • WonderLand
Руслака за това говорех, но го намерих за 14лв, а гледам че в сайта е около 20 - 6лв не са малко  Naughty Но ефекта си струва всяка стотинка - от адски много време търся нещо такова, а това ме възхити Peace

Аз съм с магнитен лак на Flormar и съм много доволна - лесно се нанася, ефекта се получава без пробем и съхне бързо Peace Като цяло съм доволна от марката - с тяхна пудра съм за 5,60лв.

Чорапогащника (и чорапите) обувам като първо вкарвам ръцете си до долу с прибрани нокти, а след това плъзгам по крака нагоре и си го нагласям. Така никога не съм късала при обуване чорап или чорапогащник

# 539

speed dry ли?

Имах такъв,ще взема пак да си го взема ,но ми се искаше нещо различно  newsm78
Да,същия,а от изсушителя,Който е показала Аня изобщо не съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт