Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Досега използвах SOS на Евелин-матиращия,антибатктериален
може ли снимка? Simple Smile

http://www.evroskip.bg/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D0%B … iew=693&page=

Този е  Peace
Преди имах и зеления,който е по-разпространен,беше същия като състав мисля Peace

bоbz -С Ревлон Color stay съм,номер 180 sand beige за мазна/комбинирана кожа,ето този:
http://img7.burak.pl/img/9/b/8/4/revlon-colorstay-with-softflex- … 80-sand-beige.jpg
По мое мнение не е нито жълт,нито розов,точно беж си е  Heart Eyes Това е единствения ФДТ,който е точно като кожата ми и няма никаква разлика с нея.Преди или са ми оранжевеели,или жълтеели,или розовеели... Crazy Добавяме и ултра издържливостта и просто е перфектен.Може цял ден да спя,като стана все едно току щом съм си сложила  Crazy Не цапа,стои сухичко на кожата и е доста покривен,не е необходимо да се напластява.

# 511
Като цяло съм на принципа,че в повечето случай евтиното излиза скъпо, и все пак съм прибягвала до по евтинки неща.Например,преди известно време ползвах крем Витасин, изцяло натурален.Струва около 4-5лв., има много предназначения, в моя случай го използвах за акне и бях много доволна, слагах го вечер а на сутринта кожата ми беше чиста и матирана. Макар да нямаше добра миризма и да беше доста мазен и подходящ само за вечерна употреба, си заслужаваше ! Simple Smile

# 512
  • Пловдив
Русалка, тази марка може ли да се намери някъде в магазинната мрежа или само от Рибката се поръчва? И имаш ли впечатления и от шампоана, който е  препоръчан да се ползва заедно с активатора?
Не съм ги виждала другаде. Аз съм от Пловдив и си ги купувам направо от ЗР, но виждам, че гела го няма вече. Шампоана не съм взела, че имам доста насъбрани.

Peace Това е Силкъра.

# 513
elfi4ka Hug
а какъв околоочен крем ползваш Blush Simple Smile
Събирам мнения, защото трябва да купувам околоочен, пък не ми се купуват скъпи кремове точно сега.

# 514
Още нещо за което се сетих е рол-ончето на Малиция, против изпотяване, с зелен чай. Купих го в комплект с дезодорант за скромната цена от 3лв. и някакви стотинки. Наистина е добро рол он чето действието му е продължително,очудващо за мен   Simple Smile

# 515
elfi4ka Hug
Събирам мнения, защото трябва да купувам околоочен, пък не ми се купуват скъпи кремове точно сега.

Не ползвам околоочен  Rolling Eyes Бях си взела масло от жожоба за тази цел,но съм толкова мързелива,че дори и това ме мързи да правя вечер  ooooh!

# 516
elfi4ka Hug

Не ползвам околоочен  Rolling Eyes Бях си взела масло от жожоба за тази цел,но съм толкова мързелива,че дори и това ме мързи да правя вечер  ooooh!

И аз известно време се мажех с жожоба, но от седмица смених с масло от пшеничен зародиш. Мажа цялото лице вечер, не само околоочния контур. Сякаш по-добре ми действа от жожоба-то  Thinking

# 517
  • София
явно ти е суха кожата, пшеничното е тежко масло, аз го ползвам за косата и съм много доволна! Simple Smile

# 518

Благодаря ти Simple Smile
То и мен много ме мързи да се мажа с околоочен и нерядко пропускам тази процедура Blush
Не че е някакво кой знае какво усилие за тази толкова малка зона, но ето на - мързел Laughing
Мислех и аз точно масло от жожоба да си взема, вместо околоочен крем. Или бадемово.

# 519

Благодаря ти Simple Smile
То и мен много ме мързи да се мажа с околоочен и нерядко пропускам тази процедура Blush
Не че е някакво кой знае какво усилие за тази толкова малка зона, но ето на - мързел Laughing
Мислех и аз точно масло от жожоба да си взема, вместо околоочен крем. Или бадемово.

Laughing
Имам и бадемово.То е по-мазничко.С него си мажа ноктите и кожичките/естествено вече и това ме мързи/,но като се сетя го правя.Има голям ефект.Растат доста бързо и са здрави.Ето спрях да ги мажа от 2 седмици и веднага ми се зачупиха два  #Cussing out Незнам има ли връзка,но е факт,че докато си ги мажех два месеца  си бяха съвсем здрави и хубави,чак аз се очудих,предвид,че са ми много меки и лесно чупливи  Rolling Eyes

# 520
Ооо, и мен ме мързи и ръцете да си мажа с каквото и да било Mr. Green
Къде сега ще мажа, пък ще втривам, пък ще чакам да попие... досадно ми е и това напоследък, а и от известно време много ме дразни да са ми омазани с нещо ръцете.
А какво ти е бадемовото масло? Simple Smile

# 521
От бадемовото масло всичко расте бързо-и там,дето искаш да постигнеш такъв ефект, и там, където не искаш.Правила съм маски за коса с бадемово и жълтък.мазала съм и нокти. Подобно по ефект е кайсиевото масло - от него също се постига растеж на косми.

# 522
Къде сега ще мажа, пък ще втривам, пък ще чакам да попие... досадно ми е и това напоследък, а и от известно време много ме дразни да са ми омазани с нещо ръцете.

На Икаров.
Иначе процедурата я правех вечер преди да легна вече в леглото.Не съм чакала нищо да попива,мажа,обтривам хубаво,оставям си го зад главата на раклата и си лягам  Laughing

# 523
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

На Икаров.
Иначе процедурата я правех вечер преди да легна вече в леглото.Не съм чакала нищо да попива,мажа,обтривам хубаво,оставям си го зад главата на раклата и си лягам  Laughing

И аз ползвам същото и съм много доволна.

# 524
  • София
Намерих мицеларната вода в Кауфланд  Hug
И кремчето на Елфичка си взех, и довечера ще пробвам и двете неща.
Кремчето ме радва, че е в малка кутийка, че много бавно ми свършват кремовете за лице и един-два пъти само съм свършвала крем докрай с мазане само по лицето. Обикновено накрая мажа я тялото, я петите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт