Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 858
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Може ли снимка/линк на някой крем на Лили?

# 481
# 482
  • София
Благодаря, ще ги потърся.

# 483
  • Пловдив
моята коса е не точно къдрева , но чуплива и за да оформя къдрици се нуждае от допълнителна механична и козметична намеса ... препоръчайте ми препарат, с ефект като от пяна
Горещо препоръчвам  това. Количеството е огромно и можеш да си разделиш опаковката с някой. Уникален продукт е.

# 484
# 485
Момичета някой пробвал ли го е "АСАМ ГЕЛ АНТИЦЕЛУЛИТЕН"
И за Леокрема,прочетох доста различни мнения,пак антицелулитен,какво е мнението Ви и за двата продукта

# 486
# 487
Момичета някой пробвал ли го е "АСАМ ГЕЛ АНТИЦЕЛУЛИТЕН"
И за Леокрема,прочетох доста различни мнения,пак антицелулитен,какво е мнението Ви и за двата продукта

За Алмисан знам, че е доста загряващ и ефективен при редона употреба.Леокрема съм ползвала само една опаковка и не обях впечатлена?!Аз съм си поръчала антицелулитни кремове на Христина и когато започна да ги използвам ще пиша за резултата, ако има евентуално такъв.За момента си правя домашна смес от смляно кафе, чер пипер, червен пипер, канела, сок от грейпфрут и малко мед.забърквам предварително, като изчаквам 30мин. да се слеят съставките, после пускам горещ душ по краката и следва масаж, докато ми се уморят ръцете;)Правя го от месец и има ефект, и то без да си въобразявам, наистина леко ми се позагладиха краката, но е нужно много постоянство, защото имам твърд целулит, който трудно се поддава на обработка!!Забравих да кажа, че след като свърша с масажа си вземам разбира се душ, който завършва задължително със студен такъв по целите крака.Голяма цапаница е и затова реших да заменя с кремовете на Христина, за които съм чувала много добри отзив;))

# 488
пробвали ли сте този крем за тяло http://apteka.framar.bg/30007374/%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%B0% … 7%D0%B0-300%D0%BC
струва ми се хубав какво мислите?

# 489
моята коса е не точно къдрева , но чуплива и за да оформя къдрици се нуждае от допълнителна механична и козметична намеса ... препоръчайте ми препарат, с ефект като от пяна
Горещо препоръчвам  това. Количеството е огромно и можеш да си разделиш опаковката с някой. Уникален продукт е.

чудесно   bouquet а ти как го ползваш?

# 490
  • София
Плзвалил ли сте балсама и шампоана на Арома за боядисана коса с Ув филтър? Предпазват ли косата наситина от слънцето? И изобщо търся слънцезащитни за коса. Видях, че от по-евтините и Балеа имат такава серия...

# 491
  • Пловдив

чудесно   bouquet а ти как го ползваш?
На влажна коса: първо кристали /силкър на Уна Роланд или флуида Олео Релакс/ и после този гел. Стават разкошни къдрици  Heart Eyes

# 492
  • София

Извинявам се за невежеството, но какви са тези кристали?

# 493
Русалка, тази марка може ли да се намери някъде в магазинната мрежа или само от Рибката се поръчва? И имаш ли впечатления и от шампоана, който е  препоръчан да се ползва заедно с активатора?

# 494
  • Miami

За Алмисан знам, че е доста загряващ и ефективен при редона употреба.Леокрема съм ползвала само една опаковка и не обях впечатлена?!Аз съм си поръчала антицелулитни кремове на Христина и когато започна да ги използвам ще пиша за резултата, ако има евентуално такъв.За момента си правя домашна смес от смляно кафе, чер пипер, червен пипер, канела, сок от грейпфрут и малко мед.забърквам предварително, като изчаквам 30мин. да се слеят съставките, после пускам горещ душ по краката и следва масаж, докато ми се уморят ръцете;)Правя го от месец и има ефект, и то без да си въобразявам, наистина леко ми се позагладиха краката, но е нужно много постоянство, защото имам твърд целулит, който трудно се поддава на обработка!!Забравих да кажа, че след като свърша с масажа си вземам разбира се душ, който завършва задължително със студен такъв по целите крака.Голяма цапаница е и затова реших да заменя с кремовете на Христина, за които съм чувала много добри отзив;))
тирамису, тези кремове на Христина имат ли загряващ ефект? Не искам да ми пари колкото Алмизан-а  Simple Smile
Много ме заинтригува с тази твоя смес  Simple Smile А, как го правиш с масажа? Използваш ли ръкавици или не?
Аз имам Алмизан гел и просто не мога да го търпя, толкова много ми пари и освен това имам външни разширени вени и ми се струва, че не е много подходящ за мен  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт