Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 890
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
моята коса е не точно къдрева , но чуплива и за да оформя къдрици се нуждае от допълнителна механична и козметична намеса ... препоръчайте ми препарат, с ефект като от пяна

# 466
  • София
Кремът за къдрава на коса на Линеа био.
И Пантен имат такъв (и е малко по-добър), но в БГ не се внася  Crossing Arms, поръчвала съм си го от ибей.

# 467
  • При децата ми
Момичета, имам въпрос? Някоя от вас ползвала ли е кремовете от серията "Био Витал" на "Дева"? Ще съм благодарна да споделите мнения и впечатления. По специално имам този предвид:

# 468
  • В къЩи.
Л-и-я, аз този лак за коса на Intesa го имам и не съм доволна, нищо не прави при мен, все едно нищо не съм си сложила... Но всяка коса е различна, може на теб да ти хареса, моята е доста мека, може на това да се дължи.

И моята е мека,затова споменах,че е и къса и ще имам нужда от силна фиксация.
Ти от кои си доволна?

# 469
  • София
Момичета, имам въпрос? Някоя от вас ползвала ли е кремовете от серията "Био Витал" на "Дева"? Ще съм благодарна да споделите мнения и впечатления. По специално имам този предвид:

Моят от същата серия,но за суха кожа отиде директно в кофата.Тотално разочарована останах,не поема добре,лицето ми лъсна зловещо и има тежка миризма  Sick

# 470
  • София
Л-и-я, аз съм най- доволна от зеления Taft, тъй като го ползвам най- вече за обем. Нивеята също не е лош. Преди ползвах Лореал- белия, той буквално циментира косата, но той не е от най- евтините.... Преди го купувах за около 7 лв, но след това му вдигнаха цената и не съм го виждала за по- малко от 9 лв, което за лак ми е много. Една приятелка ми похвали лака на Seri, но аз лично не съм го ползвала и не мога да кажа... Може би някои с повече опит с лаковете ще може да каже някоя друга марка и на мен ще ми е от полза   bouquet

# 471
  • Варна
здравеите
прочетох тук и не само тук че много хора са доволни от тоника за коса на БИЛКА
от Варна съм , проверих в големите хипермаркети и в ЕЛИТИС но навсякъде има само едни вид
с лилав етикет на който пише за здрава коса против косопад ,специално из интернет има снимка на друг
със зелен етикет но никъде не го ннамирам него а мисля че той е за моята коса
някой знае ли къде го има ?

# 472
Какво ползвате за миене на баня?!?

# 473
Какво ползвате за миене на баня?!?
Тази тема ще ти хареса:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651065.0;topicseen  Peace

# 474
# 475
  • При децата ми
Да попитам: някоя от вас използвала ли е околоочния крем на "Талодерма"? Впечатления? От няколко дни го гледам него и този на "Регал" и се чудя. Преди това използвах околоочния от серията "Йогурт" на "Биофреш" и съм доволна. Изобщо интересувам се хубав оклоочен крем на достъпна цена.  Simple Smile

# 476
Включвам се относно лаковете за коса,че редовно си ви чета и темата наистина ми е много полезна PeaceПри мен единствения лак,който не ми омазнява косата,фиксира добре и прави обем е зеления Тафт.Пробвала съм какви ли не евтини,не става и си се връщам пак на него.

# 477
  • Перник
И за лак, и за пяна за коса, съм доволна от Гарние с бамбук.

# 478
кремът за ръца на Лили - висококонцентрирана защитна терапия за много суха кожа
взех го вчера и за две намазвания ръцете ми станаха много нежни и меки
50 мл., около 1.50 лв.

# 479
  • София/Горна Оряховица
Ооо, всичките кремове на Лили са страхотни - и зеления, синия и оранжевия имам. Но са си бъкани с парабени и им ограничавам ползването. Но след едно излизане на ски (аз не карам, но фотографирах и бях без ръкавици) само синия ми оправи ръчичките.

Общи условия

Активация на акаунт