Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 856
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • WonderLand
Извинявам се за невежеството, но какви са тези кристали?

Ами представляват нещо като гъста, мазна течност, която предотвратява накъсването на косъма, разцепване на краищата най-вече, помага за по-лесно оформяне, придава блясък и мекота - абе зависи какво искаш общо взето. Цената варира според марката - около 6-7лв са най-евтините, които съм виждала. Иначе съм най-доволна от Rolland Una - мисля, че са професионални, НО цялото шишенце е 14 лв - 150мл. До скоро купувах 50мл на някакви италиянски за 7лв и не бях никак доволна. Не намирам картинка обаче  Confused  Така че препоръчвам с 2 ръце Peace

# 496
  • София
Момичета някой пробвал ли го е "АСАМ ГЕЛ АНТИЦЕЛУЛИТЕН"
Момичета, каква е цената и разфасовката на този крем?
Във всички аптеки ли го има или?

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 17:53 от bubanka

# 497
  • Miami
Аз си го купих за 9,80 лв, но съм го виждала и за 12-13 лв.

# 498
Много съм доволна от Възстановяваща маска за коса HERBAL TIME с натурален екстракт от коприва и масло от арган на Роза импекс. http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=real
На опаковката пише, че е без парабени. Търсих и шампоана за честа употреба от същата серия, но не можах да го намеря в нашия град.

# 499
lu_lu маската съдържа ли силикон?

# 500
lu_lu маската съдържа ли силикон?
Мисля, че съдържа / дори с очилата не мога да прочета ситния щрифт на състава/, но не пише изрично че е без силикон, а за парабените пише с големи букви. . Аз две седмици се мъчих с новите шампоан и балсам на Гарниер /върви им рекламата в помента по TV/, на които пише че са без силикони, без парабени и без оцветители, но не можах да издържа, въпреки че косата ми е къносвана от две години и е в сравнително добро състояние. А тази за 2,80 лв. е супер, по ми харесва от Лорис, жълтата на Елсев и Орзен.

# 501
благодаря ти за отговора    bouquet    препоръчайте ми скраб/пилинг за тяло,който хубаво почиства и освежава кожата

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 23:29 от L.A candy

# 502
  • София
Момичета, имам спомен, че съм чела за добра мицеларна вода от Кауфланд или Карфур, не помня. Може ли да помоля за снимка, защото не намерих нищо в Гугъл, а съм намислила да пробвам.

# 503
  • Варна
Като стана дума за пасти...споделете някоя ефикасна за кървящи венци Rolling Eyes Изкл. Билка.

Аз от тази паста съм много доволна: http://apteka.framar.bg/30010204/%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0- … B0-parodontactive

Гледам и винаги да имам от водата за уста от същата серия: http://dora.bg/voda-za-usta-astera-parodont-active-300-ml-442-4069.html

# 504
Момичета, имам спомен, че съм чела за добра мицеларна вода от Кауфланд или Карфур, не помня. Може ли да помоля за снимка, защото не намерих нищо в Гугъл, а съм намислила да пробвам.

В Кауфланд - бяло прозрачно шише,с надписи,без особен етикет.Друга там няма ,тоест няма как да се объркаш,защото е само една мицеларната вода.Аз я ползвам често,доволна съм.

# 505
Влизам да похваля едно кремче,което си взех онзи ден от Кауфланд буквално на шега за 2 и нещо  Crazy
http://quattro.ovo.bg/_sh/3/315.jpg
Light Nourishing face cream

Изключително доволна съм,от едно намазване ми изчезнаха пъпките и лицето ми се проясни.Много лек,полупрозрачен,на първо четене воден някакси,но попива за секунди и кожата става изключително мека,нежна и гладка  Heart Eyes Идеален е и за под ФДТ.
Съдържа розова вода,може би затова ми подейства толкова добре.
Предупреждавам,че мирише доста силно на рози и розова вода,та който не обича ароматизирани кремове да не го взима,но аз ще се установя на него  Crazy

# 506
  • София
ФЕЯТА, благодаря ти, утре ще отида, дано я открия. Кауфланд не ми е редовна дестинация и малко трудно им се ориентирам в подредбата. При разни измиващи гелове и тоници би трябвало да стои, предполагам.
Елфи, а ти с каква кожа си, че така добре ти пасна този крем.

# 507

Елфи, а ти с каква кожа си, че така добре ти пасна този крем.

Комбинирана към мазна,склонна към пъпкообразуване  Crazy

Досега използвах SOS на Евелин-матиращия,антибатктериален,но понеже използвам ФДТ на Ревлон,който е с пудрен завършек,ставаше съвсеем матирано,сухо и тежко Crazy А сега с този с розите е перфектно  Flutter

# 508
  • София/Горна Оряховица
А може ли да споделиш и с кой ФДТ на Ревлон си?
Доколкото се сещам си с бяла кожа като мен, аз все още не съм нацелила ФДТ, който да не е жълт, оранжев или розов  Crazy .

# 509
  • София
Досега използвах SOS на Евелин-матиращия,антибатктериален
може ли снимка? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт