Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, а някакъв пилинг продукт за лице да препоръчате?
Прегледах последните страници, но не видях.
Помня, че преди сте споменавали такъв продукт на Лидл, но не се сещам за името, а и цената ме интересува?
Не държа да е този, просто за него се сетих.
Не знам дали има значение типа кожа за този тип козметични продукти,
моята е суха и дехидратирана като цяло.

ПС: След като постнах, видях, че имаме брошура на Лидл и в нея дори е показан въпросния пилинг гел.
Струва смешни пари, на промоция е в момента, на цена от 0,99лв.  Laughing
Кажете все пак, доволни ли сте?
А от кремовете на същата марка?

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 22:54 от Saudadе

# 361
  • WonderLand
Довилна съм от пилинга на Лидл Peace Бях писала за лосиона на Мелмак, който също се води пилинг и от който също съм доволна Peace Кремовете не съм ползвала.

# 362
Препоръчайте някои крем за мазна кожа.  Simple Smile Спряла съм се на един на Nivea - natural beauty. само му се чудя за сега, не е от най-евтините и ако не ми хареса какво ще го правя  Sad Иначе да споделя, че на Regal Лосиона за почистване на грим е много хубав  Flutter http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … ;lang=2&order

# 363
  • Перник
Saudadе , типът кожа има значение при избора на пилинг. Тези за суха и чувствителна кожа са по-"щадящи", тези за мазна и смесена, каквато е моята кожа - по - агресивни, изсушаващи.
Аз съм доволна от пилинга на Дева - 200 мл. за 4-5 лв. мисля, че струваше. Ползвах го ежедневно ок. 4,5 месеца.
Сега съм си взела един английски - Beauty formulas за 3 и нещо, но не съм почнала да го ползвам редовно, защото довършвам Дева-та. От пробата мога да кажа, че частиците му са по-фини от тези в Дева.

# 364
  • На острова
Препоръчайте някои крем за мазна кожа.  Simple Smile Спряла съм се на един на Nivea - natural beauty. само му се чудя за сега, не е от най-евтините и ако не ми хареса какво ще го правя  Sad Иначе да споделя, че на Regal Лосиона за почистване на грим е много хубав  Flutter http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … ;lang=2&order
На мен всички кремове на Нивеа ми мазнеят доста по лицето  Tired
Подбери си някой на Регал пак, доста по-бързо попиват и не омазняват.

# 365
  • София
По въпроса за розовата вода - не искам да кажа голяма дума, но мисля, че тази на БГ Роза КАрлово не е съвсем чиста, поне в състава така пише. До колкото може да се вярва на етикетите розовата вода на Талодерма пише, че съдържа само естракт от роза, последно я взех за 2,60лв за 100 мл. Харесва ми. С нея си правя лосиона за сваляне на грим с масло от жожоба и в тази комбинация съм доволна. Но самостоятелно за почистване на лице не съм я ползвала  Peace

# 366
 Hug мерси MiaGia. Ще ги поразгледам. Някой беше писал хубави отзиви за серията с Козе мляко. Simple Smile Май от нея ще си взема нещо

# 367
  • Варна
Здравейте момичета,
Отдавна Ви следя и сте ми много полезни. И аз ще споделя две неща, от които съм много доволна:
рол он на Dulgon - мъжки сив, взех го за приятеля ми и той е много доволен. И аз го пробвах и на мен мн ми хареса. Почти цял ден ми издържа да не се изпотя. Досега ползвахме на Avon, но мисля да продължим  с този. А има ли и дамски вариант, защото аз не можах да видя.
Другият продукт е крем за оформяне на къдрева коса на Linea Bio. Много добре ми оформя косата, която е къдрева, но с това ми става много оформена и мека.

# 368
  • София
Да дам голям плюс на шампоана Здравец на Лавена! Само от първия опит докладвам, но откакто имам бретон за първи път стои нормално и на втория ден след къпането.
Сискич, а има ли за изправяне на косата, щом има за къдрава? Каква е цената на Linea Bio?
Аз взех на Виктория Бюти за изправяне, но  не съм го пробвала още.

# 369
  • Варна
Мисля, че има но не съм напълно сигурна. Аз го взех за 3,85 лв от квартален магазин CBA.

# 370
Да ви се похваля,вече 2 седмици ползвам крема за ръце на Дева с горски плодове,антибактериален и с бадемово масло.Много съм доволна,ароматът е страхотен,а ръцете ми са меки цял ден  Heart Eyes

# 371
Момичета кажете някакъв евтин слънце защитен крем за лице    Nature Sunnyче от слънцето лицето ми стана цялото на петна  Sad

# 372
здравейте  Hug
бихте ли ми препоръчали спиралка за извиване на мигли и някои перлички  Flutter
мерси    bouquet

# 373
  • Плевен
момичета, кои бяха най-почистващите козметични трици на Христина- трябва ми нещо, по-действащо от гелчето за почистване на лице на Лидл, което бе коментирано по-горе
Мерси  Hug

# 374
  • Стара Загора
момичета, кои бяха най-почистващите козметични трици на Христина- трябва ми нещо, по-действащо от гелчето за почистване на лице на Лидл, което бе коментирано по-горе
Мерси  Hug
Аз съм супер доволна от седефените трици  Peace

Общи условия

Активация на акаунт