Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Доколкото аз съм запозната, не е добре да се ползва по-силен крем, защото така кожата ще свикне с него и ще загуби собствените си свойства да се възстановява  Peace .
Което прави още по-трудна каузата човек да си намери хубав крем с фактор за 20 годишна кожа  Tired .
И ето тук ми идва въпроса - някой да предложи такъв крем ?  Mr. Green С фактор, 15 и нагоре, да не е противобръчков. Мерси   bouquet .
Аз съм доволна от този http://dora.bg/dneven-krem-deva-vitamin-s-50-ml-564-4178.html - за дневен крем; и този - http://dora.bg/probiotichen-krem-za-lice-biofresh-jogurt-100-ml-467-3564.html за нощен. И двата имат ув филтър, но не знам какъв фактор. Бях в голямо търсене на крем, който да става за мазна кожа, но не от младежките серии, че те пък много ми изсушават кожата, и да е с ув филтър.

# 346
  • Стара Загора
а за лосионите им какво ще кажете?
http://www.dambiro.de/bilder/produkte/gross/7170.png -

Някъде съм ги виждала, но марката ми е непозната и все не си купувам, а аз искам силен и траен лосион, затова търся някой който го е пробвал вече.
Точно за тях говоря,много са евтини ,а как миришат ,мммм  Heart Eyes Аз имам и лосион за тяло ,ами до следващото къпане ( къпя се всяка вечер ) си мирише и то доста  Peace Има ги в дрогериите ЛИЛИ .Ето ги : http://beautycosmetic.biz/grija-tyalo-dush-gel-c-87_23_30_84.htm … d=254&sort=2a

# 347
Започнаха жегите и с тях дойде и отичането на краката след цял ден в офиса Tired Вие ползвате ли продукти за уморени крака? Не за стъпалата, а за глезените и прасците.
Гледам, има охлаждащо гелче на Елеа, някакви успокояващи терапии на Ейвън и други подобни, но нямам представа какво наистина работи..
Ще съм благодарна на всякакви препоръки  bouquet

# 348
Моля, препоръчайте ми душ гел с дълготраен аромат и сносна цена  Rolling Eyes няма значение дали хидратира или не, важно е само да ухае на свежо по-дълго време  Laughing
На Felce Azzurra  Peace Уникални са!
+1
Същото се отнася и за лосионите им. Въобще, аз обичам да пробвам различни душ гелове, но винаги се връщам към Фелче.  А и опаковките на лосионите са страшно удобни с тази помпичка, и ароматите- прекрасни. Ще ме вземат за някое рекламно лице, само тях споменавам напоследък в темата.  Laughing

Доволна съм от кремчето за суха кожа на Елеганс ( българска фирма ) с лайка, подобни са на Христина. Купих го от аптека, 100 мл за 2.70 лв. Ароматът е силен, кремът успокоява и хидратира. Не бих препоръчала за лятно време, напоследък се хващам че ми мазнее.  Peace

# 349
  • Somewhere far away
Точно за тях говоря,много са евтини ,а как миришат ,мммм  Heart Eyes Аз имам и лосион за тяло ,ами до следващото къпане ( къпя се всяка вечер ) си мирише и то доста  Peace Има ги в дрогериите ЛИЛИ .Ето ги : http://beautycosmetic.biz/grija-tyalo-dush-gel-c-87_23_30_84.htm … d=254&sort=2a
Аха  - супер, ами аз понеже видях че е писано за душ-геловете пък мен повеече ме вълнуват лосионите и затоав питах- мерси, щом са трайни значи ще се купуват! Wink  Grinning

# 350
  • София
Включвам се да споделя, че в Кауфланд рол-оните Мичъм на Ревлон са намалени на 50%.
Днес си взех, утре ще го пробвам.
И да попитам за талка на Фелче Азура. В Лили има само душ-геловете и лосионите за тяло. Купих си душ-гел, но пудрата я няма. та от къде другаде мога да се сдобия с пудрата?
Този душ-гел си взех - 400 мл за около 3.50лв, изхвърлих бележката  Embarassed

# 351
  • София
Лавена са пуснали маска и балсам за коса. Цената е лев и нещо. Никак не са лоши.

# 352
  • София
Аз взех шампоан на Лавена-Здравец. Доволна съм от шампоаните Бочко за детето, особено от този с лавндула. Сега щв го видя и този, въпреки че съм скептично настроена към българските шампоани.

# 353
  • София
Изключително доволна съм от рол он дезодорантите My от марката на Била. Купих си розовия, беше под 2 лева за проба. Никакви проблеми нямам с него, не ме дразни, изсъхва добре, до момента не съм забелязала да оставя петна по дрехите и най-важното: при потене нямам неприятна миризма. Дезодорантът не ме предава дори по време на активно каране на колело или ролери. Препоръчвам!  Peace

# 354
  • При децата ми
Момичета, препоръчайте ми розова вода? Иска ми се да е натурална, без примеси. Гледах съставите на "Биофреш", "Роза Импекс" и "Кокона". Само на "Кокона" обаче пишеше, че е натурална розова вода. В другите имаше и други съставки, които аз не разбирам. Thinking
И още нещо: някоя от вас използва ли слънцезащитния крем на "Бочко" и дали мога да го ползвам и като средство против бръчки?

# 355
  • Перник
Момичета, препоръчайте ми розова вода? Иска ми се да е натурална, без примеси. Гледах съставите на "Биофреш", "Роза Импекс" и "Кокона". Само на "Кокона" обаче пишеше, че е натурална розова вода. В другите имаше и други съставки, които аз не разбирам. Thinking
И още нещо: някоя от вас използва ли слънцезащитния крем на "Бочко" и дали мога да го ползвам и като средство против бръчки?

За розовата вода не мога да кажа нищо, защото мразя мириса и  Sick Но от слънцезащитното "Бочко" сме много доволни - миналото лято мъжът ми и синът ми ползваха фактор 30 и при двамата нямаше проблеми, най-вече при мъжа ми, който е с алергия - с "Бочко" се чувстваше добре  Peace

# 356
  • Пловдив
За розова вода-мисля,че на Икаров е хубава.
Преди време я ползвах като лосион за лицето,после я замених с тази на Биофреш и определено от Икаров бях по-доволна.

# 357
 Солта, като цяло ми се струва евтина. Върши ни толкова много полезна работа, като примерно овкусяване на сума ти гозби, разтопяване на сняг през зимата и още куп неща.  superuu

# 358
Момичета, препоръчайте ми розова вода?
Розова вода на Българска роза Карлово, 330 мл за 5,50лв.

# 359
И аз съм с 2 ръце за розовата вода на българска роза Карлово.Преди използвах други марки,но просто нямат НИЩО общо с тази.Тази вода ми премахна зачервяванията и много ми успокоява кожата.

Общи условия

Активация на акаунт