Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 969
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Я споделете някой хубав и не зверски скъп околоочен крем, от който сте доволни  ooooh!.
Peace

# 316
  • вече Пловдив
Аз съм доволна от кремовете на Биле, български са, ползвала съм избелващия и слънцезащитния Peace
Точно вчера си взех слънцезащитния на Биле. Търсех този на Евелин, но в кварталната дрогерия нямаше, а не ми се разкарваше чак до Кауфланд за 1 крем. Продавачката ми показа този на Биле. Намазах се - хареса ми като попиване и консистенция. Да видим как ще е цял ден с него  Rolling Eyes, че кожата ми бързо лъсва в Т-зоната.

# 317
# 318
  • София
ВечеПетя Аз съм на 29....кво пък може да ми стане ако ползвам 35+  Laughing. Мерси за предложението  Hug, ще разтледам какво предлагат. Супер много харесвам един дневен крем на Евелин  Peace.
Предполага се, че е с по-наситен (ама и аз как го обясних) състав - т.е. колкото по-зряла е кожата, толкова по-концентрирани трябва да са активните съставки. Но всъщност като се замисля, вероятно има и голяма доза преувеличение от страна на производителите, за да си продават повече продуктите newsm78

# 319
  • София/Горна Оряховица
Доколкото аз съм запозната, не е добре да се ползва по-силен крем, защото така кожата ще свикне с него и ще загуби собствените си свойства да се възстановява  Peace .
Което прави още по-трудна каузата човек да си намери хубав крем с фактор за 20 годишна кожа  Tired .
И ето тук ми идва въпроса - някой да предложи такъв крем ?  Mr. Green С фактор, 15 и нагоре, да не е противобръчков. Мерси   bouquet .

# 320
  • Lost in a fairytale ...
Я споделете някой хубав и не зверски скъп околоочен крем, от който сте доволни  ooooh!.
Peace

От този и аз съм много доволна, даже трябва да си взимам ново бурканче  Heart Eyes

# 321
Bobz, погледни ей това - http://dora.bg/slycezashtiten-krem-za-lice-s-rozova-voda-i-maslo … -ml-411-5079.html

Аз си го поръчах, но още не е пристигнала поръчката ми. Не пише да е противобръчков.

# 322
# 323
  • В къЩи.
Bobz, погледни ей това - http://dora.bg/slycezashtiten-krem-za-lice-s-rozova-voda-i-maslo … -ml-411-5079.html

Аз си го поръчах, но още не е пристигнала поръчката ми. Не пише да е противобръчков.

Ще чакам да споделиш как е когато го пробваш. Hug

# 324
  • София
Peace
От този и аз съм много доволна, даже трябва да си взимам ново бурканче  Heart Eyes

Къде по хипермаркетите мога да открия тази козметика? Някъде съм я виждала...но нямам идея къде  newsm78

# 325
Аз последно от ДМ си купувах техни неща.
Дневният им крем за суха и смесена кожа ми хареса много.
Лия, непременно ще споделя за кремчето Peace

# 326
В Кауфланд има неща на Регал  Peace

# 327
  • Пловдив
Rusalka:), къде в Пловдив се продават продуктите на Фелче Азура newsm78
На много места съм ги срещала. Последно си купих от магазин за перилни препарати. Намира се отляво на Хепи, срещу Новотела. Ако не се сещаш, ще погледна адреса.

и в Лекситата ги има

Аз съм доволна от кремовете на Биле, български са, ползвала съм избелващия и слънцезащитния Peace
Точно вчера си взех слънцезащитния на Биле. Търсех този на Евелин, но в кварталната дрогерия нямаше, а не ми се разкарваше чак до Кауфланд за 1 крем. Продавачката ми показа този на Биле. Намазах се - хареса ми като попиване и консистенция. Да видим как ще е цял ден с него  Rolling Eyes, че кожата ми бързо лъсва в Т-зоната.
този проблем го решавам с малко пудра върху крема
иначе цяло лято лъщя както мацам дебело слънцепредпазните кремове , че иначе ставам на петна ..

# 328
За акне препоръчвамтова: http://apteka.framar.bg/30000491/%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D1%81- … D0%B0%D0%BC%D0%B0
Като с магическа пръчка маха пъпчици ( нямам сериозен проблем с акне), мажа вечерта, с цвят на коректор е, на сутринта нищо няма. Не е супер евтино, но е много икономично, аз го имам от година и до половината не е.

# 329
За акне препоръчвамтова: http://apteka.framar.bg/30000491/%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D1%81- … D0%B0%D0%BC%D0%B0
Като с магическа пръчка маха пъпчици ( нямам сериозен проблем с акне), мажа вечерта, с цвят на коректор е, на сутринта нищо няма. Не е супер евтино, но е много икономично, аз го имам от година и до половината не е.

Евтино си е  Crazy Аз очаквах 20-30 лв да видя  Laughing
Записвам и купувам веднага!
Благодаря!  Hug

П.П. Имам една гад,която чоплих сутринта и сега ако имах това чудо сигурно щеше да я няма  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт