Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
И на мен ми харесва слънцезащитния на Бочко. Сега като се замисля не знам дали имаме 30 или 50-ти фактор  Thinking Добре се разнася, но мисля, че ако сте с мазна кожа ще ви мазнее на лицето  Rolling Eyes Мажем се с кремчето двамата с дребния  Peace
Страшно ми харесва аромата  Crazy

# 301
Аз пък купих на децата паста за зъби Бочко - много им хареса и е много евтина.

# 302
  • Перник
Хайде и аз да кажа за Бочко - пастата за зъби дребния не я хареса, хем сам я избира  Confused Обаче слънцезащитното кремче е супер - мъжът ми е със слънчева алергия - с 30-ти фактор се чувства идеално, за Калоян също го ползвахме миналото лято, сега пак към него се ориентирам. Аз миналото лято ползвах SPF 6 на Евелин - не изгорях, перфектен тен направих.

# 303
Здравейте! Преди време в тази тема бях попаднала на мнение за бг шампоан от коприва, момичето беше много доволно, косата й се сгъстила, но за съжаление не помня точно марката на шампоана и незнам къде да се насоча. Ще бъда благодарна да получа и други препоръки- искам да си сгъстя косата. Засега ползвам Денис против косопад, но искам да го сменя

# 304
Здравейте! Преди време в тази тема бях попаднала на мнение за бг шампоан от коприва, момичето беше много доволно, косата й се сгъстила, но за съжаление не помня точно марката на шампоана и незнам къде да се насоча.

Записвам се и аз за него  Embarassed

# 305

Струва ми се беше този.  Peace

# 306
  • Burgas
Аз съм доволна от кремовете на Биле, български са, ползвала съм избелващия и слънцезащитния Peace

# 307
В тази тема много полезни нещица се намират.  Hug

# 308
В тази тема много полезни нещица се намират.  Hug

Внимавай,че е разоряваща,въпреки заглавието си   Mr. Green Hug

# 309
  • Пловдив
Rusalka:), къде в Пловдив се продават продуктите на Фелче Азура newsm78
На много места съм ги срещала. Последно си купих от магазин за перилни препарати. Намира се отляво на Хепи, срещу Новотела. Ако не се сещаш, ще погледна адреса.

# 310
  • София
Я споделете някой хубав и не зверски скъп околоочен крем, от който сте доволни  ooooh!.

# 311
Я споделете някой хубав и не зверски скъп околоочен крем, от който сте доволни  ooooh!.

Не знам дали става ясно от картинката - Евелин, серията Magic of the youth, с фактор 15 е. Само че е за възраст 35+.

# 312
Русалка,изцяло розов ли е душ гела който си купила,защото аз гледах тук с розово листенце,иначе май синя опаковка,но аромата няма нищо общо с този който си купувах преди? Като се присетя и обикалям навсякъде където продават Фелче,но не го откривам!

# 313
sasi6
Виждаш ли го тук това, което търсиш?
https://www.google.bg/search?hl=bg&safe=active&q=felce+a … =1366&bih=643

# 314
  • София
ВечеПетя Аз съм на 29....кво пък може да ми стане ако ползвам 35+  Laughing. Мерси за предложението  Hug, ще разтледам какво предлагат. Супер много харесвам един дневен крем на Евелин  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт