Евтините неща ,от които сме доволни -11

• 101 787
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Момичета,понеже много го хвалите този ексфолиант на Лидъл,та да питам той точно ексфолиант ли е или измиващ гел с микрочастици вътре?Има ли мн парабени и други химии?
SilverDream и мен ме зариби Laughing Mr. Green

# 601
  • Перник
...SilverDream и мен ме зариби Laughing Mr. Green

И мен, и мен. Само остава да намеря тази маска...

# 602
  • WonderLand
Момичета,понеже много го хвалите този ексфолиант на Лидъл,та да питам той точно ексфолиант ли е или измиващ гел с микрочастици вътре?Има ли мн парабени и други химии?
SilverDream и мен ме зариби Laughing Mr. Green

Хм... а каква точно е разликата между двете  newsm78 Погледнах му съдържанието и има парабени и още един куп химии Tired Но пък маската е напълно органична Peace

SvetlaK аз максата си я купих от квартална аптека, сигурно по козметиките я има.

Много се надявам да ви помогне момичета  Hug

# 603
  • Варна
Ами за ексфолиант аз приемам "нещо" с гъста,кремообразна формула да речем и което се използва основно за ексфолиране(нещо като кремообразни тоалетни трици),а измиващият гел с ексф. частици се пени и служи за почистване,при него ексфолиацията е допълнителна екстра така да се каже Laughing

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 14:55 от gali&presi

# 604
  • WonderLand
В такъв случай май е по-скоро второто - гъст гел с частици, който леко се пени, но почиства много добре.

# 605
  • Варна
Абе каквото и да е,ще се пробва Peaceнай-вече във вълшебната комбинация Laughing Hug

# 606
  • WonderLand
Чакам с нетърпение да чуя отзиви Hug

# 607
  • Варна
Eксфолираща е маската на Лидъл.
А такива маски на клеопатра редно си купувам, струват 10 -15ст.

# 608
Eксфолираща е маската на Лидъл.
А такива маски на клеопатра редно си купувам, струват 10 -15ст.

И от къде си ги купуваш за толкова?  Laughing

# 609
и на мен ми е интересно от къде ги купуваш за толкова.... аз ги вземам за 40-45 ст.  Rolling Eyes

# 610
и на мен ми е интересно от къде ги купуваш за толкова.... аз ги вземам за 40-45 ст.  Rolling Eyes

И аз.

# 611
  • София/Горна Оряховица
Кажете вие откъде ги взимате за по 40-45 стотинки, щото аз ги взимам за по 90...  Rolling Eyes . Не че е съсипваща сума, ама мога две да си взема иначе  Laughing .

# 612
Кажете вие откъде ги взимате за по 40-45 стотинки, щото аз ги взимам за по 90...  Rolling Eyes . Не че е съсипваща сума, ама мога две да си взема иначе  Laughing .

Елитис.

Така е, не е съсипваща сумата, ама ето мен ме глождят тия за 10-15 ст. Знайш ли колко мога да си взема за 90 ст.  Laughing

# 613
  • София/Горна Оряховица
Ако са по 10-15 стотинки, за 90 стотинки целия блок ще омажа  Laughing .

Аз се побърках - намерих двуфазните спрейове в карфур на по 3 лева и вече имам 3  Crazy . Но! косата ми никога не се е ресала по-лесно  Mr. Green .

# 614
Ооо, как пуснахте мухата сега за тези маски  Mr. Green Хайде някой от Пловдив бързо да се обажда къде ги има и ние да намажем в буквален и преносен смисъл  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт