и с фейсбук, форумът за жалост замря.
Не разбрах, това първи прием ли ви е? 

. Има ли някой който е постъпил така и лекарката е била ОК?
да е с нас и да пази децата ни да са живи и здрави.
Пентаксима го слагаме 2,3 и 4 м., а пневмококовата ще бъде след това. Аз обаче избрах да сложа друг вид Пентаксим не този, който се полага по здравна каса, а този който се закупува и съм слагала на каката. Смятам,че е по-добър и с каката нямах никакви проблеми.
Как се надявах и този път да е като спра да кърмя, но не би
И без това в последно време толкова грижи имам с това кърмене сега хептен
Добре че живеем в къща,та бебка е доволно в люлката на двора.След обяд се оттегляме за една дрямка и после хайде на разходки.А в тия жеги хич не е за седене на компито.
Говорих с педито на последната консултация-и той така препоръча-да не бързам.А ще ходим на море в края на август,та като се върнем тогава.А и ще ми е по -лесно на море с кърмаче,отколкото със захранващо се бебе
Макар,че Чача посяга,дърпа и всичко дъвче-което е един от признаците,че са готови за захранване.Но ще почака...
Много плака...По препоръка на педито дадох Туя 30 СН-5 зрънца разтворени във вода,еднократно след поставяне на ваксината и нямахме проблеми.Е,беше малко кисела на моменти,поспалива,но нищо притеснително.Темп. не съм мерила,за да не се вкарвам във филми
Сега на 13.07 сме на консултация и съответно 2-ри прием.Смятам да дам туя в деня преди и в деня на ваксината.НО-да сме здрави,като дойде тогава ще я мисля.Препоръчани теми