Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 040
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Марги, Честит празник! много здраве и късмет ти пожелавам!  bouquet

# 226
  • София
Ванче благодаря и на теб мила за поздрава!   love001

# 227
  • София
Момичета, вече е нощ, но ако някой все още е буден, да помага!
От десетина дни ме болят всички стави по тялото, и най-вече коленете. Да не метастазирам в ставите, за бога!
Питането ми е дали по време на химиотерапията мога да пия някакви обезболяващи?

# 228
  • Пловдив
Zara53, от къде го измисли, че имаш мети в ставите.
Моята химиотерапевка ми казваше, че освен рак може да се разболеем и от други болести т.е. може да пием други лекарства. Аз съм пила обезболяващи. Между другото и мен ме болят коленете и си миля, че е от времето или от преуморила. Аз мия едни прозорци и се хванах да чистя, като сложим и обездвижването е нормално да ме болят при натоварване. През акъл не ми е минало, че имам мети.

# 229
Ох, това с косата само го мисля. Като ви слушам как не ви е пукало като сте били с голите глави се чудя аз как ще се пречупя и няма да ми пука... Само тая коса ми е в главата,защото цял живот съм била с дълга коса. И сега, дибидюс... Аз само си казвам: да мине този период и да си гледам животеца,че я колко неща ми предстоят.. Трябва да се омъжа (ако мъжът ми още ме иска след всичко) ,да си имаме дечурлига, внучета, своя къща, куче Simple Smile Сега, докато съм болничен ще си свиваме гнездото. С това ще се заема, стига да съм добре физически. Много се уморявам. Следобед ако не спя 1 час вечерта клюмам рано-рано... А как съм се надула като балон... ако ме боднат ще се спукам Simple Smile

Днес си събрах всички близки приятели и си посрещнах именния ден с тях. Исках да ги видя преди да са започнали химиите. Така се разведрих и толкова хубаво ми стана, че ги имам. Всички ми подариха цветя в саксия.. Явно ще трябва да се науча да ги гледам без да ги уморя  Joy Joy Joy

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!! Neka viwotyt wi e cweten i krasiw!!

# 230
Каролка и аз  не мога да гледам цветя - явно за всяко нещо си трябва човек. На моята братовчедка къщата и е като старахотните градини дето дават по телевизията, а моята е като пустинята Сахара, ама даже и кактусче не можах да отгледам. Виж животинки всякакви са минавали -кучета, котки,зайци, таралежи, костенурки, мъже, деца, внуци, свекърви и свекъри Wink,  ама с цветята не се получава. Преди време мама ми подари едно цвете в саксия и каза това не можеш го умори, то издържа на всичко. Да ама не -  взех, че се качих на еди стол да чистя прозореца и като слизах стъпих в него и го смачках. От тогава съм се зарекла, да не се пъна с цветята. Искрено се радвам и завиждам на хората, които се справят с тази непосилна за мен задача Joy
Колкото до косата - не я мисли. И тя ще порасне и гнезденце ще си свиеш и дичурлига ще си народиш, а ако половиния нещо се е уплашил - стягай го. Те мъжете са по страхливи от нас.

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 07:18 от bigbaba4

# 231
Честит празник на Маргич и Марги! Бъдете здрави! Честит празник и на всички момичета в тази тема,защото всяка една от вас е истинско красиво цвете!  bouquet

# 232
  • София
Сис благодаря ти мила!  love001 Нека в този хубав ден се помолим за нашето здраве и за здравето на всички които обичаме!!!!! Цветница е един от най-прекрасните празници!!!!
Карола, аз не обичам много да давам съвети, ама считам, че ако човека до теб в момента е твоя човек, то всичко онова за което си мечтаеш ще се сбъдне!!!! Повярвай ми! А пък с новия фейс направо ще го изненадаш и ще направиш нещо различно - с една дума все едно е с нова любима Laughing

# 233
Честит Празник на всички именници днес!Да са живи и здрави
 Zara35,и аз като тебе-с болки в кръста ,които си имам от повече от година де...и взех да говоря у дома, че сигурно и аз като теб имам мета в костите.Проведох курс лечение с диклак и всеки ден гимнастика-никакъв ефект.Рано ,рано се будя oт болки и като се раздвижа ми минават....няма оправия и това е.Едвам ще дочакам тази костна сцинтиграфия ,пък ако ми позволят-ще си платя,искам да я направя ,не ми се чака 1 година за това.
 Хубава неделя ви желая, момичета!

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 09:25 от sianie35

# 234
Благодаря ви за съветите!!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Аз също празнувам и от утре почвам да се качвам във въртележката.

Мъжът ми не се е уплашил. Напротив- стои плътно до мен и не ме оставя за секунда. Само ако въздъхна и казва: отивай и лягай, аз ще се оправя с къщата. Постоянно ме пита как съм. И където ме срещне там ме целува  Joy Joy Joy  А като се върнах от София , след три седмици откакто бях тръгнала, той си беше взел отпуска и само повтаряше: от кога чакам да се прибереш при мен, аз да си се грижа за теб. а ти да оздравяваш. Шегувам се с него, че е можело сега да е с някоя друга здрава мадама, с две големи гърди и сега да си планира лятната отпуска, а не да не знае какво ще стане утре с мен...

Желая ви много хубав, благоухаен и слънчев ден!!

# 235
  • пловдив
Честит празник! Да сме живи и здрави и Бог да ни закриля!
Честит имен ден на всички с имена на цветя!Много усмивки и щастливи мигове да запълнят днескашния ви празник!

# 236
  • София
Честит Имен Ден на всички, които носят имената на цвета!
Нека бъдат живи и здрави, и много успешни във всичките си начинания! smile3525
http://2.bp.blogspot.com/-KSyc46HqSLI/TaoKBjrr9rI/AAAAAAAAFOM/0T … ham%2BCveteto.jpg

# 237
  • София
Честит да е този толкова хубав празник!
margi4
,   bouquet Hug

# 238
   bouquet Благодаря на всички за поздравите и милите думи по случай вчерашня празник   bouquet Аз снощи бях на купон  с колегите - потанцувах , пийнах , получих много комплименти за косата  Wink, абе изобщо изкарах си страхотно Joy Joy Joy
Каролка  и всички останали прекрасни момичета с имена на цветя - да сте живи и здрави .Честит празник   bouquet

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 13:41 от @tani4ka

# 239
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНА НА ЦВЕТЯ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ВАС!

http://www.vbox7.com/play:a585de31

Общи условия

Активация на акаунт