Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм спокойна...аз съм спокойна...аз съм много спокойна...оммммммммм... Confused

# 691
  • София
Ами щото си си изпила хапченцето... Joy

# 692
Ами щото си си изпила хапченцето... Joy

Днес пих две! Mr. Green Crazy Party

# 693
Хули, и тук ще кажа, супер си!  Hug

Аз също съм много доволна от доц. Александрова!!!

Сисанке, не прекалявай с хапчетата!  Hug

# 694
Здравейте и от мен,преди малко се върнах от химиотерапия и се чувствам страхотно,Чудя се дали да се почерпя с една чашка винце и имам страшен апетит.Абе при мен всичко е наопаки явно.

# 695
Здравейте и от мен,преди малко се върнах от химиотерапия и се чувствам страхотно,Чудя се дали да се почерпя с една чашка винце и имам страшен апетит.Абе при мен всичко е наопаки явно.

Вино незнам,ама ако пийнеш една студена биричка ще се почувстваш още по-добре! И не се шегувам! Peace

# 696
Ще пробвам с бира.Надявам се да съм все така през оставащите 6-химии.

# 697
Дами, вечерното питие нека е от мен, годишнина от сватбата Wink" масата" ми е много празна ,защото нещо картинката не излиза Laughing

# 698
Дами, вечерното питие нека е от мен, годишнина от сватбата Wink" масата" ми е много празна ,защото нещо картинката не излиза Laughing

Дори виртуалната маса да е празна,нека сърцата и душите ви са пълни! Обичайте се и се подкрепяйте през целия си живот! Хайде,кой каза ГОРЧИВО... Wink

# 699
desert rosee       bouquet     ГОРЧИВО!!!!

ето ти една картинка от мен , ако ти харесва , използвай я   Heart Eyes

# 700
Благодаря ви Сис,Таничка Simple Smile а такава романтика кой отказва Simple Smile

# 701
desert rosee

Дълги години заедно!

# 702
Честито и от мен, с пожелание за много , много любов!
 А тайна ли е от колко години сте заедно

Скрит текст:
За първа вечер съм по кратунка у дома, престраших се. Честно, чувствам се все едно шетам без гащи Wink, ама поне не ми стяга перуката-не издържах вече.
Кака Румка-и аз съм така- не ми е зле, а имам апетит като за световно, чак ме дразнят очакванията на близките ми- според тях лъжа, ТРЯВА да ми е зле Crazy

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 21:27 от Луди Пеперуди

# 703
А според моите лъжех,че ми  е толкова зле...а на мен наистина ми беше мноогооо зле. Баща ми постоянно се караше на майка ми,че съм се обездвижвала и да съм ставала и да ходя на разходки. А аз само търсех поза, в която да не ми е лошо...

Луди Пеперуди, хубаво е,че си се престрашила...

Desert Rose,  честита годишнина и много семейно щастие!! Много разбирателство и спокойствие ви желая!!

Hug Hug Hug

# 704

Скрит текст:
За първа вечер съм по кратунка у дома, престраших се. Честно, чувствам се все едно шетам без гащи Wink, ама поне не ми стяга перуката-не издържах вече.

Не исках да го казвам ама...АЗ НАЛИ ТИ КАЗАХ!!! Wink
Пък и хубавите неща без гащи се случват! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт