Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 905
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Пък и хубавите неща без гащи се случват! Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 706
И аз не исках да си призная, но ДА, каза ми Joy ,пък за онези хубавите неща- още ме боли глава Embarassed

# 707
Благодаря ви Hug, пожеланията ви правят празника ни още по красив!Пеперуди хич не е тайна, от 9 години сме заедно , по документ от 8 Wink.Сисс не за първи път ме разсмиваш с глас

# 708
  • у нас - на брега на морето
Здравейте, мацки, по гащи и без такива!
Лелеее, изписали сте сума хартия, че не мога да ви изчета! Laughing
Аз влизам само да се похваля, че днес се осъществи така дългоочакваното и планувано кафепиене   food010  food010 на две особено красиви варненки - моя милост и сияние35. Много ни беше приятно, но както винаги времето все не стига за хубавите неща newsm53. Надявам се, следващия път да дойдат и други градски  Hug.
Страхотни притчи, стихове и песни сте споделили! Благодаря ви!  bouquet
Честит празник на празнуващите!  1dating txtloves luvbed

# 709
  • Варна
Здравейте,
Честита годишнина на празнуващите !
 smile3525

Амазонка,
еми бравос на вас за кафепиенето. Следващия път ще дойдем и ние - другите градски, ако ни кажете, че ще се организира таквоз мероприятие... ако ли пък не - здраве да е  Simple Smile

Аз пак няма да пиша тук, защото се върнах на работа след 5 дена лежане в къщи със синузит ли бе съдба ли бе да го опишеш ...
Стягам куфарите за курорта...

# 710
Добра вечер ,драги мои!Днес съм многооооооо хубаво настроена след срещата с Амазонка!Благодаря лично за приятната компания!Друго си е да се видиш с близки по съдба хора...... Simple SmileНадявам се да има и следващи кафета ....
  nanastef,отивайки си у дома си мислех точно за теб за следващата среща, ама понеже знам ,че си на работа и не посмях да се обадя...ако има други момичета от Варна, които искат да се включат много ще се радвам.Само казвате кога и къде и аз първа тичам.Ако ви е удобно, да речем някоя неделя ,когато всички почиват.
desert rose, Честита ви годишнина ,много здраве и любов ви пожелавам!Наздраве и от мен! И ви каня ето тук!

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 23:18 от sianie35

# 711
  • Пловдив
desert rose, честита годишнина! newsm04
На 15.04. сем. Дебели направиха 8г. заедно по документ иначе се влачим вече 12 г. Laughing

# 712
  • пловдив
Eй, затова не обичам да ходя на работа.... все пропускам купоните  Sick Няколко часа ме нямаше, а вие сте опънали масите, че и гащите сте свалили и.... хубави неща ви се случват....  Joy Joy

Честита годишнина desert rosee , vanichka75  ! Пожелам ви още дълги години разбирателство, търпение, нежност и най вече влюбени, усмихнати и прегърнати до дълбока старост!
http://allday.ru/uploads/posts/2009-07/1247077579_contactsheet-002.jpg

Зависи къде сядаш  Joy

# 713
  • Пловдив
antom, благодаря. Дай Боже да доживеем до блажени старини.

# 714
  • София
Привет!  Simple Smile Честито на празнуващите,да има здраве и щастие! Hug
 И пожелавам хубаво изкарване на  курорта!! Дали да неминем да ви проверим....??? Simple Smile
 И хубав слънчев ден на всички  bouquet
 И аз съм добре и ви чета Simple Smile

# 715
Юхууууууууууу... Добро и от мен!
 Още е слънчево , но по обяд уж се очаквали бури. Излизаме, за да си вземем дозата чист въздух и да изпреварим дъжда... и да си купя прежда, че нещо съм се разплела, и ми свършиха запасите, демек-на трудова терапия се отдавам днес Joy Joy
 На работещите-спорен ден! На останалите-лек, спокоен и късметлийски!

# 716
Зависи къде сядаш  Joy

Оооооох,чак ме заболя... Crazy
Ама то на това и с ватени гащи да седниш ,пак няма да е добре... Mr. Green

# 717
милички,не мога да се похваля с добри резултати при дъщеря ми.ТМ е 39,3 при норма до 25,вит.Д почти 26 при норма ОТ 30 до и при ехографията на коремните органи на черния дроб видяха "кистичка" 34 мм,която трябва да  изследват с контраст...така че гадината явно се е събудила.
Много-много ми е мъчно!

# 718
Кураж, моля те,кураж. Това нищо не означава. От киста до киста има огромна разлика.

# 719
  • В царството на игрите:)
Алиса, много ми е мъчно, че новините са такива и за това, че на теб ще продължи да ти е притеснено. Дано кистичките са просто кистички! Бог да е с вас! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт