Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 013
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лека нощ, момичета с Ричард Клайдерман http://www.vbox7.com/play:6e1c9931&start=98
Пожелавам Ви красиви сънища, като тази..

# 91
И аз искам да гледам снимки  Embarassed във фейса.Намерете ме - Таня Върбанова Praynig

# 92
ето,мили мои да придобиете представа за промените в косата Simple Smile

ЦЪК

# 93
ето,мили мои да придобиете представа за промените в косата Simple Smile

ЦЪК

Каролке,много ти отива ! И тези сини очи така искрят ! Много си готина! Peace

Таня,изпратих ти покана за приятелство във фейса! Wink

# 94
Каролка ,много си сладка  Grinning
Сис , ей сега ще те добавя Wink

# 95
Karolka,леле, мале.....ма такава си ми хубава!Супер ти отива, въобще не се коси ,че ще носиш перука !Даже си мисля (без да ми се сърдиш ),че ти отива даже повече от твоята коса....страхотна си!
tani4ka,и аз изпращам покана във фейса -Фанита съм......та ако речеш-ме приеми.
  Хайде -лека, момичета ..ако мъжо беше тук и една романтична вечер щях да му извъртя преди да са ми хакнали хормоните и да съм си пенсионирала либидото Joy.....ма за съжаление пак ще си легна сама newsm78.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 22:50 от sianie35

# 96
  • София
Таничка, и аз и аз !
Каролка, ей ся баба ще ти каже нещо - моята докторка доц. Александрова като ме види, много ми се радва  Grinning Последния път казваше на докторката, която беше с нея каква гъста, дълга, къдрава и лъскава коса съм била имала. И аз знаеш ли как се изцепих? Ами рекох и - как да е такава, като едно време, като не ме оставихте на мира с тия химикалки  Joy Joy Joy
Е да, ама сега ти ги пиша тия простотии, нали.
Дреме ми за коса, ще порастне пак !

# 97
Аууууууууу, благодарско , направо ме заляхте  HugСега ще мога да се наслаждавам на хубавите ви спомени  между повръщането Sick след утрешната химия.Сигурна съм , че ще ми помогнете повече от хапчетата  Heart Eyes

# 98
Благодаря ви!!   bouquet  bouquet  Аз знам,че ще порастне ама някак ми е свита душичката. Не знам какво да очаквам, какво ще се случи..ужасно ми е. Но няма как-ще се боря. Според мен  това е само период и той ще отмине и  ще можем да си гледаме живота.
Мисля, че всичко успях да свърша засега, остана само да ми направят папка в онкото и да отида на ТЕЛК. Ама това другата седмица. тогава ще ходя и на изследвания преди първата ХТ.

Хубава и спокойна нощ на всички вас!!  Hug Hug Hug Hug

# 99
  • Пловдив
Каролка, много готино ти стой новата фризура.Моята коса, не окапа от химията, но да ти кажа честно това ми беше най-малкия проблем.
Как ти е фасето да намеря и теб?
Аз съм Иванка Тонова на латиница.

# 100
Vanichka,писха ти на лично. Който иска да се сприятелим мое да ми пише на лично,че съм се скрила във ФБ Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Каролка, защо ще ходиш до ТЕЛК? Болничните се издават от болницата, където ти правят терапиите.

# 102
За определяне процента инвалидност. (така ли се казва  newsm78 )

# 103
това не става ли  след 6 месеца поне болничен , или грешно съм разбрала newsm78

# 104
  • Пловдив
... Няма ли да е по-лесно да поговорите с дечицата си и по по-безболезнен начин за тях не им обясните какво се случва?!
Днес точно това си мислих... как да предразположа сина ми. Та той е само на 7 год.
За косата съм измислила да му кажа, че съм решила да имам прическата на Слави, тъй като той самия преди година искаше да има като неговата, но как да му обясня защо ми е останала само 1 гърда, след като той толкова се впечатлява от точно тази женска анатомия?  Rolling Eyes

... трябва да свикнете да  живеете с диагнозата ! Тя не е смъртна присъда.  Тя ще ви съпътства до края на живота ви. Рачо няма да си отиде, ще се кротне само.
Едва ли си мислите, че тези със сърдечна недостатъчност, или с бъбречна, или с диабет... да не изброявам, са се ИЗЛЕКУВАЛИ ! Нееее, скъпи мои, те се лекуват и ще продължават до края.
Тази е истината и трябва да свикнете.
И пак продължавам да твърдя, че точно ние не сме болни ! Та какво ни е, питам ?
Имаме диагноза и се лекуваме. Даже не сме и заразни  Joy Joy Joy
Когато бях на 10 годинки ми откриха диабет. За 25 години с инсулин съм свикнала до толкова да живея с диабета си, че дори си слагам инсулина на публични места без да се крия. Но за този навик ми трябваха около 15 години, преди това се притеснявах някой да не разбере, да не ме види и т.н.  Но никак не е същото. Има диабетици живяли с диабет и инсулин по около 50 години, че и повече.
И нали съм максималистка, днес се и чудя колко е максимума за РМЖ?

Чудя се и защо се подстригвате до кожа? Къса косица, 2-3 см. не е ли удачен вариант?

Карола, наистина много ти отива перуката. Носи си я с кеф!

Общи условия

Активация на акаунт