Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 019
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Като сте заговорили за перуки, аз днес също ходих да меря. И беше сравнително весело. Даже ми позволиха да се снимам и след това да си реша коя искам. Имам една голям фаворит. Мога да се покажа да ме видите. Направих експеримент-сложих си я във фейсбука и исках да видя как ще реагират приятелите ми. Всичките ми честитяха новата прическа. Това някакси ме успокои и май това ще е новото ми АЗ. Знам,че е кофти момент, но трябва някакси да се подготвя... И пак не е сигурно,че ще окапе косата.. имам скрита искрица надежда.

Хубава ви вечер!!  Hug Hug

# 76
  • София
KaRoLa, всъщност косата не окапва цялата изведнъж, просто по гребена остават доста по-голямо количество коси, отколкото в нормално положение. Аз лично съжалявам, че не я боядисах преди това и да я подстрижа на 1-2 сантиметра после, защото тя сега просто не расте, а далеч не съм залисяла изцяло. А подкрепата на приятелите е много важна, наистина. Браво на тях.  newsm10
Дори подмишниците ми са като на бебе, след като ги почистих последния път с гел - край на чистенето.
А в Онкология имаше момичета и жени със страхотни перуки - те просто им отиваха!!
Сигурно и с теб е така!  Simple Smile

# 77
  • Варна
Аз си избирах перука цял предиобед. Потресена бях колко по-голям идиот мога да бъда като сменям повече прически. Дори хората започнаха да заобикалят магазина отдалеч.  Mr. Green Продавачката мина на антидепресанти ... абе накрая когато сложих Моята Перука и почувствах, че това ще бъде новия ми интерфейс ... продавачката си отдъхна ! Въпреки че естествената ми коса е черна и къдрава, перуката, която ме избра беше права и светла.
Много ми отиваше /дано да Не ми се налага да я нося пак/. С нея спях, с нея ходих на плаж, къпех се в басейн. Супер ми беше гот, че сутрин не се налага да си опъвам косата със сешоар или преса, да мажа помади. Просто си я изтупвам и я нахлузван и фризурата готова ! Който не вярва, мога да покажа снимките от фейса да види колко ми промени перуката излъчването.

# 78
Уф, това с ускорителя хич не е добре...
За фейсбук не се бях сещала-може да опитам...В крайна сметка вече ми е по-спокойно...Ми перука...кога друг път ще похарча такива пари за подобно нещо..Чакам малката да заспи, и да се представя на останалите от семейството-да не ме подминат на улицата, да знаят, че тази мацка с хубавата коса съм аз Sunglasses
 А за спането-може ли да се спи с нея. Леглото на малката е в нашата стая, не искам ако се събуди, да ме види с гола глава.
  nanastef, дай снимки, и аз обещавам да си напавя!

# 79
На лъчето вече срещам едни и същи хора, та се завихриха едни разговори.......чак не разбирам кога минават тези 2 ,3 часа....та там гледам едно младо момиче с много хубава  прическа, права коса.Виждам и други по-възрастни дами, за които разбрах, че са с перуки .Но на младото момиче така и не разбрах, че е с такава-така добре и естествено й седеше.Вчера влизам след нея в съблекалнята и виждам перуката на закачалката .Та чак тогава разбрах ,но девойката изглежда супер с нея...и си викам едното за сметката на другото....
  nanastef и аз съм любопитна  Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 20:31 от sianie35

# 80
Аз пък все се надъхвам с новата визия на Ели Кузмова.

# 81
Момичета,защо така си усложнявате и без това сложното положение?!
Какво ако домашните ви или децата ви ви видят с гола глава?! Това ви състояние ще продължи с месеци! Няма ли да е по-лесно да поговорите с дечицата си и по по-безболезнен начин за тях не им обясните какво се случва?! И аз така се мъчех в началото да спя с кърпа на главата,ама не ми се получаваше .И без това ще имате трудни моменти по време на химиотерапията.Спестявайте си излишните притеснения и неудобства!
Казвам го съвсем добронамерено! Децата се адаптират бързо към всяка ситуация,затова поговорете с тях!  Peace

# 82
Луди Пеперуди, всичко това ти ли си го изплела?Страхотни неща-БРАВО!

# 83
  • София
Сис, този път аз ще те заместя  Mr. Green
Не виждам що за драми се представят тук ?
Няма коса и това е временно, нали ? И всички тук знаят с каква цел се прави това.
Има химии, има лъче има хормони и пак целта е една-единствена - живота ни !
Винаги съм казвала, че не бива да представяме нещата по иначен начин. Така е и всички, които ни обичат и държат на нас трябва да го приемат пак заради живота ни.
Ние сме като всички останали с тежки диагнози!
Ето, аз се лекувам 20 години от рак и сега го закъсах със сърцето. Може би не ми е писано да умра от рак  newsm78
Или ще ме бутне някой заспал шофьор, или ще ми падне някоя саксия на главата....
Неведоми са пътищата Божии...

# 84
Ето, аз се лекувам 20 години от рак и сега го закъсах със сърцето.

Я повтори! Ко речИ?! Thinking

# 85
  • София
Рекох, нали прочете  Mr. Green

# 86
  • София
Хули, здравей мила!
Не ни се карай, все пак сме новачки, и много се надявам да станем ветерани, като теб!
И всъщност не зная защо е форумът, ако човек не може да си каже.
Поне малко му олеква...

# 87

Неееее,Мамето не се кара,никога! Тя е добричка, и когато дава съвет,го прави съвсем добронамерено! Аз затова си я обичам! От нея можем много да се научим!
Само нещо това със сърцето сега не ми хареса,ама ще видим тая работа! Thinking

# 88
  • София
А пък на мен задачата ми е да ви вкарам в правия път  Joy Joy Joy
Миленката ви го написа - трябва да свикнете да  живеете с диагнозата ! Тя не е смъртна присъда.  Тя ще ви съпътства до края на живота ви. Рачо няма да си отиде, ще се кротне само.
Едва ли си мислите, че тези със сърдечна недостатъчност, или с бъбречна, или с диабет... да не изброявам, са се ИЗЛЕКУВАЛИ ! Нееее, скъпи мои, те се лекуват и ще продължават до края.
Тази е истината и трябва да свикнете.
И пак продължавам да твърдя, че точно ние не сме болни ! Та какво ни е, питам ?
Имаме диагноза и се лекуваме. Даже не сме и заразни  Joy Joy Joy

# 89
  • София
Сис, толкова много химии минаха във вените ми, че изобщо не съм учудена, че моторчето започва да се скапва.
Амииии, борбата продължава на два фронта  Wink
Много от вас знаят за страстта ми, ето ви един поздрав, който лично мен ме зарежда с много положителна енергия http://www.youtube.com/watch?v=ge4b8JTIVnQ&feature=g-vrec&am … 46986RVAAAAAAAACg
http://www.youtube.com/watch?v=SfPSon__gfI&feature=endscreen&NR=1
Бих го сравнила с йога, но за душата !

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 21:53 от Хули

Общи условия

Активация на акаунт