Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 56 025
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Зара, дядо Боже ни дава точно толкова,колкото можем да понесем и нито прашинка повече! А човекът е тегаво създание! Аз съм нагледен пример за това! След преживяното от мен,всичко друго,което ми се случва в последствие ми се струва като детска игра! Щом успях да оживея след загубата на детето си,значи мога да понеса всичко друго в този живот!
Не ме е страх нито от раци,нито от нищо! Станала съм абсолютно дебелокожо и непукист! Crazy

# 181
  • София
Сиссс, това, което си преживяла, даже ми е трудно да го кажа, не зная дали такава мъка може да се преживее, е най-лошото, което на човек, на една майка може да се случи!!! Светла памет на детенцето ти!
Аз също не се страхувам особено от това, което предстои, пък и ЕГН-то не можеш да излъжеш...
Мъчно ми е за младите жени във форума, като виждам колко са стресирани. Никоя от тях не заслужава да преминава през тази трудна пътека на битката с гадинката!
На всички пожелавам здраве, и само здраве!

# 182
  • София
И за млади и за стари, за всички се моля  Praynig по-скоро да открият вълшебния лек и най-вече вълшебната ваксина!!!!!!!!! Знам и вярвам, че скоро това ще се случи и човечеството ще пребори тази проклета диагноза!!!!!

# 183
# 184

И така яко вкарват в тоалетната,че... Mr. Green
Ох,извинете ме,ама нещо ме е хванала лигнята днес! Crazy Joy Joy

# 185
Някои сме точно на тази вълнА-търся си нещо, което да ме вкара в тоалетната.

# 186
Някои сме точно на тази вълнА-търся си нещо, което да ме вкара в тоалетната.

Натуралакс и си ок! Peace

# 187
Оки! Защо, аджеба, когато на човек му предстои химия, никой лекар не говори за дребните неща, които я съпровождат и правят качеството на и без това прецаканото ежедневие още по-лошо?
 Имам апетит на ламя, който изглежда, ми създава проблемите в тоалетната, кожата ми е суха като на змия, косата ми е все още на мястото, но е суха и безжизнена...Казват само "вероятно ще ти опада косата" и нещо за неразположението, за което ти дават някакви съвети и церове...Не ми стана лошо, но два дена ми се спеше като на мечка през зимата. Налага се да занимавам някоя от вас, за да разбера кое -какво-защо, а би трябвало лекарите да говорят за това, за да не се вкарва човек в излишни филми.

# 188
Aз пък нямам никакъв апетит,направо насила ям.Но и моята кожа стана много суха. И добре,че е форума да обменим преживявания и съвети Wink

# 189
  • София
Мога да споделя моя опит за сухата кожа. Действително е като страничен ефект от химията. Не се получава при всички, но при мен по закона за всеобщата гадост де що е страничен ефект се появява. Та аз се оплаках на личната си докторка, че кожата ми се лющи като на гущер и тя ми даде направление за кожната клиника в Медицинска академия. Там ме прегледа една докторка и взе да ми пише рецепта, ама аз и казах че правя химиотерапия и всичко беше до там. Така и не ми изписа нищо, а взе да ми предлага разни скъпи медицински козметики, с уверението, че много помагат и че няма нищо обезпокоително. Тогава аз реших сама да си се лекувам, макар че независимо от това, че съм фармацевт рядко си позволявам да го правя. Използвах един вълшебен крем - Линола фет на д-р Волф. Една туба струва 10 лв. В него има ланолин, мазничък е и е много хубав. Всъщност тази марка на д-р Волф е много популярна в Германия, представлява лечебна козметика и продуктите са цяла серия. Сега ползвам крема от време на време и то през лятото когато кожата е изложена на слънце. То при нас бабите и без слънце кожата е сухичка Laughing

# 190
  • София
Сещам се за още един страничен ефект от химиотерапията - ноктите стават груби и релефни !
Аз също нямах кой знае какъв апетит. Ядеше ми се предимно зелена салата с повечко оцет /а не обичам кисело/, тараторче и много странно - шкембе чорба, пак с много оцет и чесън  newsm78
Маргич, престани с тези баби, че май ще взема наистина да се почувствам такава  Embarassed

# 191
Ама как ще сте баби??? Моля ви се!!

Искам да ви споделя, че дес доживях да си видя лкарството. Вече е при мен, и то не на безбожната цена. Добре, че има добри хора, които ни помогнаха и ни удариха страхотно рамо. така, че да не трябва да си продаваме апартамента,че да живея  Flutter Сега да минава тая ХТ и да си гледам животеца....

# 192
  • София
Хули, много моля - освен моето име не съм конкретизирала други имена!!!!!! Laughing  bouquet Добре де  Embarassed моите нокти пък преди, по време и след химията са оформени в перфектен маникюр като на младо момиче !!!!! Joy Колкото до яденето два-три дни не можех дори вода да пия, след това бавно се съвземах и си хапвах умерено, но въпреки това бях "наедряла" Joy с около 35 килца!!!!!! Три месеца след края на кошмара вече си бях влязля в кг които си бях.

# 193
Малеее, аз ако кача 35 кила, ви казвам,че сигурно ще се пръсна....

# 194
Малеее, аз ако кача 35 кила, ви казвам,че сигурно ще се пръсна....

Едно време баба ми казваше "Пюй си в пазвата..." Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт