Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 28

• 55 970
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Оппаа, аз доде си доклатя болните нозе до лаптопчето, Маргич ме е отменила  Joy Joy Joy
Отказвам да приема, че краката ме болят от дъртозата  bowuu щото всички знаете, че съм младо гадже  smile3532 smile3532 smile3532

# 466
  • София
Амчи аз си имам само едночко копче - цитирай -  другите някъде са се изпокрили  Mr. Green
Сигурно трябва наново да вляза в профила си  newsm78

Ех, тая гънка от точилката, ама свърши работа  hahaha

Каролче, при мен често изчезват допълнителните бутончета, ама рестартирам профила си и става.

Момичета  Hug Hug Hug за ведрото настроение

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 14:14 от мама Меца

# 467
Да  уточня, че копчето "редактирай" стои на твоят коментар.

# 468
  • В царството на игрите:)
Миленка, ето затова пиша рядко !
Мииииииии, научих ви на нещо май  Joy Joy Joy

Все за 3 години, белким съм прифанала нещо Mr. Green Аз малко трудно заапвам, знайш, ама от туй онуй отбирам ooooh!

Сисанке, и моята сестра е почти на 30, а карантината от варицела и изтича, утре - много пъпки, много нещо имаше Joy
Ти сигурно си я карала, че да не вземеш украсена да се явиш на реабилитацията Joy
Прегръщам ви всички!
р.р. Почвам да мисля за срещичка. Като я измисля, ще ви уведомя Peace

# 469
  • София
Ура!!!!!
Видях копчето "редактиране". Благодаря ти, margi4

# 470
Да доложа,че и аз нещо май страдам от дъртоза! Или поне на копитата така им се иска,ама нъцки...Не са познали! И аз се нареждам на редицата с младите гаджета! Mr. Green
Драга ми Венетке,силно се надЕвам да съм я карала таз варицела,че инак лошо ми се пише! ooooh! Ако се нашаря,язък! Ша ми отиде по даволите и екскурзията до Дубровник,и почивката ...и настроението!
А за ведрото настроение в темата имам едно наум...КУтУ нЕма дразнители,всичкото народ е щастливо! Mr. Green

Сега отивам да приготвя нещо за специалната диета,демек нещо за скара! Да погледна дали има достатъчно бира и като си дойде мъжо да сядаме да се церим! Mr. Green

# 471
  • София
Сиско, шарена или ненашарена, стягай багажа да се видим в София, щото после ще се гледаме чак на есен.  Hug Laughing

# 472
Днес имах профилактика на тока и бях без този форум до преди малко Sad .....викам да метна първо лъчето и бързам да се прибирам, та да ви изчитам.Пък то  сте писали, писали.....и едно настроение ,на бучки да го режеш и в кафето си да го пускаш-като лекарство!
  Много ви се радвам ей, момичета!Все се питам какво щях да правя без вас Hug!
 Сиииис , то пък тези дето си имаме цици,нямаме кой да ги бара Joy Joy Joy-то ни тъй ,ни тъй....ама както дойде .Ако можех да барна мъжо през камерата на  скайпа  всяка вечер-вярвайте ми щях да го изнасиля Grinning.Ма на ..пийвам си бирата ,гледам си сериала, правя си релакса и туй то.Днеска врътнах една разходка до морска гара, заредих се от разбиващите се вълни, казах си живота е хубав и се прибрах приповдигната!
  Хубав ден ви желая ,скъпи мои и се надявам все така да сте позитивни и с чувство за хумор!
 Nezabravka,миличка -много  ,много кураж и сили ти пожелавам , ще стискаме палци всичко да мине добре!

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 17:06 от sianie35

# 473
Мили ми...рядко правя такива неща, но сега ще ви замоля по едно цък за мен и моята Мишелица Убавица  ЦЪК тук

Благодаря ви, знам,че е дразнещо това, но ще съм ви много благодарна!!

# 474
Сияние, де си го изпратила благоверния бре?! Лелееее,мноУ лошо това че сте разделени! Ама пак добре,че е това чудо скайп,та пак е иди дойди.Мойто мъж едно време като го бях пратила на гурбет в Русия,само писма си пишехме...Романтика ви казвам! Mr. Green

Каролка, гласувани сте! Peace

# 475
Сисссс,работи в чужбина от 8 години ,то добре ,че покрай операцията поне се случи тук, луда работа, ма някой трябва и да бачка ,че няма как.......трудно ми е много ,обаче нИ са  прИдавам   и туй то!
  Я, виж даже влизам в твоя тон на разговор Joy
  То вечер, голяма романтика ти казвам Grinning Grinning-аз с моята вечеря пред камерата,  от другата страна той с чинията и маха с лъжицата ,то едни разговори с пълна уста и ако взема да прихна да  се смея -познайте кво става с монитора Joy Joy Joy

# 476
 То вечер, голяма романтика ти казвам Grinning Grinning-аз с моята вечеря пред камерата,  от другата страна той с чинията и маха с лъжицата ,то едни разговори с пълна уста и ако взема да прихна да  се смея -познайте кво става с монитора Joy Joy Joy

Това си го представих и сега аз се хиля като шашаво пиле тука! Joy Joy
Със сигурност не ти е леко,но това направи нашата мила България с хората си-прогони децата ни и половинките ни по чужбинско! #Cussing out

# 477
Сииис, абсолютно си права ,мила, ама аз май се научих от всичко лошо до извличам полза .От една страна си викам ако  си беше у дома, щях повече да цивря ,да се отпускам, да се глезя ,а така като знам -аз майка ,аз баща на детето, искам или не ,стягам се ,изправям се и продължавам.Липсата на силния у дома прави мен силна в случая ,та поговорката "Всяко зло -за добро" важи с пълна сила в момента.

# 478
  • София
Каролка,
абе много хубаво детенце си бееее, и тия сини грейнали очички! И душичката в скута ти също е голяма сладурка. Ние също у дома имаме една английски сетер, считай, че тя е на първо място.
А сега ми обясни, искам да гласувам, но ме кара да се регистрирам някъде - трябва ли това, май иначе не става???!!!

Момичета мили,
цялата ми уста е в едни гадни авти, не мога да разбера от какво е това - не съм лапала нищо нелицеприятно и нехигиенично! Споделете с какво да си жабуря устата, че у дома никой не е страдал от такова чудо, като мен сега.

Абе химията, си е химия - на моменти се чувствам като прегазена от валяк.

А пък за чужбината, и преди и сега държавицата ни е мащеха. Бяхме на 27 години, когато за първи път отидохме на работа в Сибир - това можеш да го видиш само на картата, да не дава господ. След това в Либия, след това в Украйна, след това в Германия и така и не забогатяхме.
И преди парите не стигаха, сега е още по-лошо. Ама да е здрав мъжът ти sianie35, да си дойде, защото нали знаеш приказката - с него лошо, без него по-лошо. Аз си имах една две непрани ризи и като ми домъчнееше, си ги гушках и си поплаквах. Питай ме сега дали ще го направя, като само ме ядосва. Или и това е от химията...

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 17:41 от Zara53

# 479
  • София
Афтите, драга са от химикалката  newsm62
Ще ти мине като на кученце  Peace
А кучето е върха, и момето също, да сте живи и здрави  Peace
Аз нали знаете, че имам силна обич към кучета и котки.
Сега освен ненагледния Голди се сдобих с една каракачанка...
Ще ми изяде ушите, толкова ме обича, че ще ме изгризе ако и се дам.
Онзи ден набарала в гаража вестници... направила ги на мъъъъънички късчета.
Нали се сещате какво се случи след това... бой с метлата. Изварди ме гадината и ми открадна метлата  Joy Joy Joy Хем ме беше яд, хем смешно .

Общи условия

Активация на акаунт