Аз за Рени знаех, че чакат бебче, но виждам, че и Евилчето ще става пак мама, супер

И аз до последно вдигах каките, нямаше как, но наистина все пак накрая трябва да се внимава.
Пази се доколкото е възможно, но смятам, че при нормално протичаща бременност не е проблем. Природата го е измислила. 
браво на тебе....Как каза че ги сваляш килата? Аз тез дни съм несистемна- като сме цял ден при нашите и нещо не ми се връзват нещата...Ама и без друго за почти месец свалих едва 2кг....Сега като си тръгнат ще се опитам още малко и май,май безславно ще се предам...
Вчера бяха поизчезнали сополите- днеска се върнаха с нова сила...
Давят го яко и кашля по-често....
Вчера бяха поизчезнали сополите- днеска се върнаха с нова сила...
Давят го яко и кашля по-често....
[/color]
за темичката! (за протокола-ако съм запомнила правилно от казаното от Рени,терминът й е 1.11.2012
).
Пожелавам ти много лека бременност,още по-леко раждане и едно здраво бебче на финала!Ех,Пухан ще стане батко!
А роднините,хич не им се връзвай,който има желание ще помага. 
.
,но още колко имааааааааа 
.

, само с хубави новинки да я пълним
Чудесно заглавие, само дето нашите козунаци няма да са домашни
Много да ви радва малката Дария и да ви е здрава и щастлива

Определено ми липсваха постовете ти! 

Благодарско!
С твоя пост денят ми тръгна весел! Да е здрава, весела и щастлива малката Дария!
Пълна къща със слънца 
Линка ме праща на страницата с описанието на конкурса. Дай пак? Честити крачета на бела 
Моето зло си седи на 8 и половина, хапе под път и над път и нито един нов няма месеци вече.
Хич и не знам какво да кажа
Много ти съчувствам! Знам какъв ужас е това нещо!
голяма мания
Аз изобщо не очаквах такова изпънение! Браво! Удивих му се!
честита градина! Тук като се сетя каква лудница е ... Наистина си е за честитене 
хайде нищо да не е 

.
.