Евилче, чакаме да докладваш след консултацията

Ей на мен що ми взеха 5 и нещо в Санита за тоз Коларгол? Не помогнаха особено обаче, поне при нас.
Пателина, честити ходещи крачета, смело напред да крачат.
Тодорче, много сладък Светли-барабанист

Да е жива и здрава малката принцеса Дария и много да слушка прекрасните си каки
Ще чакаме снимки 
мерси за прекрасната великденска темичка 

Да крачи смело напред 
Да са и белички и здравички 
За майчинството - със сигурост знам, че НОИ плащат за предходен месец след превода на осигуровките от работодателя. Аз февруари месец парите си ги взех на 13 март, като декларацията ми излизаше с вх.н от 6 март - т.е. за себе си си направих равносметка, че ако няма проблеми ще взимам майчинството в средата на месеца, защото работодателя ми винаги изплаща заплати и осигуровки в нчалото на всеки месец
Дано да съм ти била полезна 

Аз между другото съм му голям фен
трябва да поразровя...

Някои казват, че е Боаронски хомеопатичен бълкоч като Осцилококцинума, но на мен и двете ми действат бързо и ефективно 

,е да ама пуста суета....
Все такива неща да цопвате дет се вика, колко хубаво само....
Първо честито бебенце на Лизи - да е много здравичка, щастлива и засмяна, много да радва всички, а каките скоро много да помагат/ама май няма да е толкова скоро де...
Ама си потайна яко, аз не бих се стърпяла до сега - леко бременеене мила, едно женско пуханче накрая 

/чух и от моето дете тази думичка/, тати, лаица /лъжица/, дай, ам ам, айде и това е май, а када /вода/
това му е целият речник...има много думички, които ги казва, но явно не разбира, защото минават ден-два и ги забравя -на мама умното то 
Такова скубене пада, ама аз се усмихвам и той щастливо си пляска
Взима ми диадемата със замах и после ми я слага на главата, ама не като диадема, а просто отгоре, като венче и пак пляска-същото и с шнолите....

,е да ама пуста суета....
) го е описала подробно. 
Да оздравявате вече 
Хем категорично знаем с мъжо, че моментът не е подходящ за нас и финансово и всякак
И ние като Криско заковахме на 8.5 зъба вече 3 месеца, точно както бяхме заковали на 2 зъба преди за 3 месеца и после за 20 дни дръпнахме с 6 още

Не си го представям срамежлив тоз усмивко 
Цун цунПрепоръчани теми