По едно следобедно кафе с мъфини и бисквитка

, а за бабините методи, не съм много запозната, но мисля че в паниката бих постъпила и аз така

Знам че са бабини глупсоти, но на мен винаги ми е помагало. Свали, но сигурно след час и нещо, а не мен ми се стори цяла вечност.
То надали и доктора ще ми каже от какво е, но ей така за успокоение.
Вдигнах го и го занесох на мъжа ми...
Ама с тези каплазани това се очертава напоследък
Дани - бравос за килата,дано и аз скоро се похваля с такъв резултат
Добре, че сте успели да смъкнете Т, на мен да чукна на дърво не ми се е случвало до сега , ама и аз бих се панирала много и щях да действам с бабините рецепти, поне са изпитани на нас
Моето дете като стана дума като легне да спи и много се затопля, ще кажете - нормлно е да се вдига малко Т при сън, ама той направо много топличък и все потен, вече се принуждавам да не го завивам поне около половин час след като е заспал, и пак топъл...
През нощта аз още съм си с олекотената, а той с едно тъкно чаршафосано одеалце, ама наистина съвсем тънко, ак прозира..и пак му жега...а тва кат станат баш жегите ще трябва гол и отвит сигурно да спи знам ли
Все се каня да изкарам и аз един кратък курс на миналогодишната ми диетка и тия дни май и аз ще почвам. Браво на Дани и на Миленчето 
До сега да съм го слагала 3-4 пъти на гърне - нищо не е правил, не е искал и да седи даже. Направо ми скри шапката.
. Надявам се, че сладкия Лорис е добре, иначе Дани това с водата и оцета(чорапките) си е класика и помага, аз даже и на китките съм слагала. Бобчо, дано всичко при теб е наред
. Диетата и аз я наруших
. СЕга съм тъжна, татито ни е дежурен 24 часа до утре сутрин и от там заминава командировка за два или три дни:((( та няма да сме заедно цяла вечност
. Мамите, които не пишат да минат да драснат по един автограф
. Ааа, браво на Миленка за ината и волята
. Има и друго, ама не помня. Обожавам люляци, от предишното дежурство ММ се върна с букет люляци...еее страхотен беше
. 
Взех му и чаша със сламка, че инаквата не знае да я вдигне и да пие сам, но като му я поднеса да смукне така се дърпа, все едно ще му бръкна в окото!