Отговори
# 600
  • София
Само 3 коментара за деня! Embarassed
По едно следобедно кафе с мъфини и бисквитка

# 601
В тая жега, даже и 3 коментара са много, мен лично ме мързи да дишам дори  Joy

Дани, Дано сте установили от какво е температурата на Лорис и вече е по-добре душичката малка  Hug , а за бабините методи, не съм много запозната, но мисля че в паниката бих постъпила и аз така

Миленка, браво че си упорита в борбата с килограмите, успех

Zelda, дано и на Симето температурата вече е отшумяла  Hug

Хепи, добре че се разписа, че щях да казвам на Пчелата да те издирва ...

Ади, тия гости няма ли да си отиват вече...

Скрит текст:
Да разясня за секрета от гърдите, че нали ме питате пак. През 2006 г. ми откриха висок пролактин  и от него имам образуван микроаденом на хипофизата. До преди да забременея приемах най-редовно достинекс и всичко беше наред. След раждането и кърменето обаче незнам как стоят нещата с пролактина и аденома, ходила съм само 1 път на контролно изследване, но беше веднага след като спрях кърменето и тогава резултатите според мен бяха нереални. Сега ще ги направя отново изследванията и дано всичко да е наред  Praynig

# 602
През нощта Лорис имаше сигурно 40 градуса Т. Не съм я мерила, но направо гореше. В 5 часа ме събуди от едно продължитално пъшкане. Като го пипнах направо гореше, не съм я мерила и слава Богу иначе щях яко да се панирам. Дадох панадол, съблекох го само по боди с къс ръкав и му сложих чорапи с вода и оцет Blush Знам че са бабини глупсоти, но на мен винаги ми е помагало. Свали, но сигурно след час и нещо, а не мен ми се стори цяла вечност.
След малко ще го водим на дежурен лекар. От какво може да е  newsm78 То надали и доктора ще ми каже от какво е, но ей така за успокоение.
Миленка, браво за борбата с килограмите, на мен ми остават само още 5, вече свалих 12 кг.  Wink

Браво, че си се справила с температурата, аз сигурно яко щях да се панирам.
Като се знам каква съм- онзи ден му потече кръв от носа след като падна по лице и така се уплаших, че забравих всичко, а ходихме специално на курсове за първа помощ  ooooh! Вдигнах го и го занесох на мъжа ми... Embarassed
Така че шапка ти свалям, много е важно човек да се владее  в такива моменти!
Колкото до бабините глупости- аз съм много за този тип лечение пред тъпкането с лекарства, особено ако симптомите не са тежки!

Браво и за килограмите- 12кг. уау! Аз се боря с едни 4кг. от край време, ама много се оказаха упорити... Crossing Arms

# 603
Чакай и аз да се разпиша,че скоро няма да има ептен какво да се чете... Sunglasses Ама с тези каплазани това се очертава напоследък  Tired Дани - бравос за килата,дано и аз скоро се похваля с такъв резултат  Praynig Добре, че сте успели да смъкнете Т, на мен да чукна на дърво не ми се е случвало до сега , ама и аз бих се панирала много и щях да действам с бабините рецепти, поне са изпитани на нас  Peace Моето дете като стана дума като легне да спи и много се затопля, ще кажете - нормлно е да се вдига малко Т при сън, ама той направо много топличък и все потен, вече се принуждавам да не го завивам поне около половин час след като е заспал, и пак топъл... newsm78 През нощта аз още съм си с олекотената, а той с едно тъкно чаршафосано одеалце, ама наистина съвсем тънко, ак прозира..и пак му жега...а тва кат станат баш жегите ще трябва гол и отвит сигурно да спи знам ли  Rolling Eyes

33 градуса в Свищов сега слушам Емката  Shocked Кво ще кажете а?

Иначе днеска тичахме на село с дребния, по къси гащи и сандалетки - кеффф  Mr. Green Лапа филии с лютеница та му пукаха ушите,много му се услади, и кашкавал за мезе:)))

Ай останете си със здраве и до следващият път/ама не гарантирам, че щее скоро де/

# 604
Хайде, днес закуската ви я сервирам в Тоскана  Crazy

Отивам и аз да апна и после ще пиша  Hug

# 605
Ехеееее, браво момичета за упоритостта в борбата с кг, аз покрай Великден един такъв апетит ми се отвори, че още не мога да го озаптя и не смея да се кача на кантара, че  Sick Все се каня да изкарам и аз един кратък курс на миналогодишната ми диетка и тия дни май и аз ще почвам. Браво на Дани и на Миленчето smile3501
Ох, милия Лорис, дано е нещо временно и пика в температурата да е бил за последно.
Лили, разказвайки за Бобо, все едно за Явор слушам - същата работа. Като го уча нещо хич и не ме отразява, а после някой го пита нещо и той го прави. А хита беше онази вечер, когато ми донесе сам гърнето и ми го тупна пред носа и започна да го обикаля сякаш иска да седне, аз разбира се си викам - "Е, защо не - да седне детето" Свалих му памперса и го настаних и му викам - "Хайде сега пишкай" .... Познайте - изпишка се! #Crazy До сега да съм го слагала 3-4 пъти на гърне - нищо не е правил, не е искал и да седи даже. Направо ми скри шапката.
И такааааааа, честно да ви кажа писна ми от тези почивни дни, след като не можем никъде да се занесем. Щастие ще е, ако днес все пак решим да идем на Клисурския манастир и да хапнем по някое кебапче...

# 606
Лори, Честит Рожден Ден!
Бъди жива и здрава, винаги обичана, добра майка и уважавана жена! Мечтай и нека мечтите ти се сбъдват! Вярвай в доброто и само добро да срещаш! Хубав празник днес!

# 607
Лори, Честит Рожден ден. Да си ни жива и здрава и все така усмихната. Посрещай с лекота изпитанията,които ни поднася живота и бъди окрилена от любовта на твоите мъже. Весел празник.

Дани, дано е свършила темп. По-скоро е някое вирусче, не мисля че от ваксината може чак такава темп да вдигне...На теб браво за килата. Скри ми шапката...Аз си седя на -2 и не съм мръднала, ама и с тез гости, не съм особено системна, да не кажа хич...
Ятце, браво на твоя младеж...Дано не е късмета на начинаещия, и скоро да почнете да го ползвате редовно..
Лили, Венци е същия. С тази разлика, че и друг да го пита, само се подсмихва самодоволно и не показва..., а съм сигурна че може
Миленка, в тази връзка Ванката ми скри шапката...Сладурче малко...
Бобчо, успех с изследванията. Дано всичко е наред!

На нас днес ни е 7-я ден от шарковата ваксина. Вчера и днес е с 37,7. И в петък също ми вдигна такава темп...Дали може да е от нея? Жизнен е, не кашля, само нослето му се запушва сутринта, после през деня няма проблеми...Нов зъб на хоризонта не се забелязва....Писна ми ви казвам...

# 608
ехаа, Зелда, страхотна закуска! И любимото ми Chinque Terre- за момент дори си помислих, че е някоя от моите снимки  Wink

# 609
Доброютроо!  Честито на Лори!  Преди години посетих Чинкуе Терре, леле поисках да остана там... Браво на Явката, умно  момчето Hug. Надявам се, че сладкия Лорис е добре, иначе Дани това с водата и оцета(чорапките) си е класика и  помага, аз даже и на китките съм слагала. Бобчо, дано всичко при теб е наред Peace. Диетата и аз я наруших Embarassed, а,а един глад ме  гони Mr. Green    Ние обикаляме из Морската по цял ден, Роката е  лекичко облечен, ама не посмях по къс ръкав... Нали другата седмица е операцията и трябва да го опазя здравичък Praynig. СЕга съм тъжна, татито ни е дежурен   24 часа до утре сутрин и от там заминава командировка  за два или три дни:((( та няма да сме заедно цяла вечност Sad. Мамите, които не пишат да минат да драснат по един автограф Wink. Ааа, браво на Миленка за  ината и волята Hug. Има и друго, ама не помня.  Обожавам люляци, от предишното дежурство  ММ се върна с букет люляци...еее страхотен беше Heart Eyes.

# 610
Честит рожден ден, Лори!
Желая ти да сте много здрави, а другото самО ще дойде!

Вчера ходихме до Джъмбо, има много симпатични дрешки. Взехме си бодита и тениски, доволна съм.  Peace Взех му и чаша със сламка, че инаквата не знае да я вдигне и да пие сам, но като му я поднеса да смукне така се дърпа, все едно ще му бръкна в окото!  Crossing Arms

Ходихме и до парка "Заимов" и синето реши да оближе една кофа за боклук!  Sick
После ремонтираше гумите на количката на колене и при всеки опит да го махнем оттам започваше да врещи! Да не ви казвам колко беше чист после! Чак на шапката имаше следи от гуми. Mr. Green

Ох, изчезвам вече!

# 611
Лорита, честит рожден ден!
Много да те радва Бобчето и много да те слуша мъжО!

Зелда, страхотен избор.

Аз да кажа, покрай АБ не ми се яде много, пие се само Н2О, интересно дали ще падне некое кило.

И Светулко хитрува и се прави, че не чува, обаче всичко знаят.
Хайде, че ми суфлира, да не излезе някой интересен пост.

За завиването - спи отвит, ако му е студено се прилепва до обиколника. Ние се завиваме с по 2 одеяла. Май са с различен метаболизъм и температурни усещания.

# 612
за спането- преди със спален чувал памучен, ама откакто се стопли само с тънко одеалце. Много се върти в леглото и постоянно се отвива, ама не му прави впечатление. Единствено на мен ми е притеснено и ставам да завивам.

# 613
Ех и ние да седнем да се разпишем Simple Smile
Вече сериозно открихме сезона на късите панталони и ръкави ,и на сандалите,ама то много топло бе мацки sun
Вече даже спи по къс ръкав през нощта,даже вчера и със 7/8 панталон надолу и пак се отвиваше,ама пък не се събуждаше през нощта и затова си мисля че му е било по-добре леко облечен.Става много топло през нощта в спалнята,ама то и аз нали не съм наред с ихормоните ,та все ми е горещо Joy
Лили,ние отдавна си ближем кофите за боклук,и се търкаляме,ама кво да правя
Снощи преди баня пак го подстригах моето зверче с машинката ,ама този път много шаваше,направо ми скъса нервите,днес даже свекъра ме пита,що сме го остригали,ама аз викам ,а то щото е рус и затва толкова късо изглежда Mr. Green
Е да се похваля моето дете най-после каза МАМА(какъв прогрес само), и то можело да казва нещо тц,тц

И ЧРД на Лори  newsm59

# 614
Лори, честит Рожден ден миличка!!!

Хайде и аз да ви почерпя, че днес имаме годишнина с ММ, не че той я отразява много, ама добре че са кумувете ни да напомнят от 2 седмици че трябва да полеем случая, та довечера ще се излиза  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт