Отговори
# 615
Еееее,Бобчо хайде честита годишнина и дано си изкарате весело довечера,пък ТМ може нарочно да се прави на разсеян,а да ти готви изненадка Grinning

# 616
Бобчо, честита годишнина и от мен!
Прекрасна вечер ти пожелавам в приятната компания!

# 617
 Hug Почерпете се за мое здраве!
Боби, Честита Ви годишнина! Много да се обичате, разбирате и желаете с ТМ!
Честито на Всички празнуващи наскоро-Валето, Доби, Тони, Дейзи!

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 15:39 от Мама на Боян

# 618
Оф, аз уж веднага щях да пиша, ей сега чак  Sad И то имам време само да честитя
ЛОРИ, много щастие ти пожелавам на теб, мъжете ти и, ако има нови попълнения в семейството, и на тях също Wink Sunglasses

Бобчо и на теб честито!   bouquet  bouquet  bouquet

# 619
Честит рожден ден на Лори и честита годишнина на Бобчо и мъжа й.

Кой за каквото си мисли  Mr. Green

На Лорис му изчезна температурата, точно както се появи - изведнъж newsm78 Вчера на обяд му дадох панадол, имаше около 38 С, аз отидох на очен лекар и като се върнах ми каза мъжо, че вече няма температура и не е вдигал повече. А предишните дни я сваляхме само до 37 С. Водих го на дежурен лекар и той ми каза, че не знае какво му е. Можело от ваксината да е, а можело и вирус. Медицината не била точна наука и затова не може да ми каже какво му има Laughing Важното е че вече е добре. Благодаря на всички за това, че ни мислехте Hug
Хайде чао на всички  love001

Ох, тия килограми. Не смея да се зарадвам, защото ми остават още 5 да свалям, а вече съм започнала да се отпускам и да нарушавам диетата. Последните се свалят най-трудно ooooh! Но глад му е майката, само така се отслабва. На нищо друго нямам доверие Joy

# 620
Бобчо, честита годишнина!   bouquet

Дано получиш старахотен подарък.

# 621
  • София
Бобчо, честита годишнина! Пожелавам ти да получиш хубав подарък и да си изкарате много весело!

Лори, още едно честит рожден ден, бъди здрава, щастлива и богата  Grinning.

Взимам си от всичко  Hug, благодаря за почерпката, Евридика, за мен едно голямо, ако е възможно  Mr. Green.

# 622
Лори, честит рожден ден. Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и всичко най-най   bouquet  bouquet  bouquet
Бобчо, честита годишнина! Да се обичате много и да се подкрепяте!

# 623
Дзак! Надничам само! Пробвах се да изчета, но не ми се получи. Време бол, но не мога дълго пред компютър, че почват болки. Знам, че сте ме мислили така че минавам за отчет. Вече съм добре, но още тече раната. Нищо притеснително няма в теча. Случва се на много хора. Обстановката тук е чудесна, персонала прекрасен с 1 изключение, но си трябва за разкош. Надявам се скоро да ме изпишат. Децата не знам как са. Казват, че са добре и се надявам да не ме лъжат.
Иначе самата операция, в периода който аз помня беше забавна, в последствие и успешна. Продължила е малко над 7 часа. Лекаря е излязъл изтощен, вир вода. Страхотен човек е, да знаете! От тази категория, с главните букви, която рядко се среща. НО, да си дойда на думата за екипа  Sunglasses Много готини! Ама много! Щом сме се хилили в операционната преди да дойде лекаря, сещайте се. Операционната сестра докато се подготвяше обясняваше, че след тази операция тя излиза обедна почивка пък каквото ще да е! Е ... излезли са към 18ч и са нападнали хладилника  Laughing Аз бавничко излизам от наркози, а тази е била доста сериозна и първите часове са ми мъгла. Лекаря каза, че съм била  МНОГО възхитена, че изобщо имам крака, а и си ги движа  Crazy  Joy Упойка, какво да правиш.
Честито момичета за прекрасните ви поводи днес  Hug   bouquet
Честито и на патерички, на който съм пропуснала  Hug

# 624
  • Русе/Germany
Минавам само да честитя че съм от тела, на компа малкорняма нет че бях на село и не е платен а кой да се сети че началото на месеца дошло ooooh!

Лори , честит рожден ден мила. Желая ти много здраве, щастие, любов и скоро време да се дохвалиш Hug Двамата ти мъже много да те слушат и обичат!

Бобчо , и на вас честита годишнина. Много да се обичате с ТМ и поне още едно малко злато като Ради ви желая.

Булче, ти си нашата героиня. Браво за диха и за начина по който приемаш всичко. Стискам палци болката да минава бързо Hug

# 625
  • София
Честит рожден ден на Лори  bdbaloni
Честита годишнина на Бобчо   bouquet
Булче много се радвам че си добре и си в добро настроение, скорошно изписване!  Hug

# 626
Ей,не се натутах вчера Embarassed, та за това днес,пък макар и на патерица ooooh!
Лори, честит Рожден ден Heart Eyes Hug
Да си жива и здрава и винаги толкова позитивнаи готина мама и мацка, да не спираш да покоряваш мъжките сърца,пък макар и чужди Crazy Wink  

Бобчо, честита Ви годишнина мила Heart Eyes
Дано да е имало изненадка Praynig,но най- важното е да сте живи и здрави и да намирате начин да изглаждате дребните недоразумения,когато ги има Peace

Гери, пак ме разплака Hug Hug Hug
Ще са добре юнаците не се притеснявай,а скоро ще си имат здрава и ходеща мама,която да ги гушка и да им се радва Heart Eyes  
Винаги ме зареждаш със позитивизъм Peace

Аз съм на 90 дневната диета и съм доволна,защото съм и много стриктна, свалям бавно засега,но по-добре славно,до тук съм  -4 за 16 дена,дано да влезна в някви прилично дрехи  за кръщането на Борянка,което за сега мислим да е на 26.05 Simple Smile

Оказа се че Борянка многоооо обича да хапва таратор с чесън(пресен) и печена мръвка,ох как налита милата(така като винаги съм искала да гледа към другата храна Laughing), оставя всичко друго,като види печено месце, даже хлебец не иска Mr. Green
То няма на кой да прилича детето, аз много обичам мръвка Blush
Та така, поне нещо да обича и моето детенце!

Не спирайте да разказвате за интересни случки със децата или пък постижения, аз изключително много им се радвам на всички  Heart Eyes Hug

Забравих да кажа,че много се радвам че Софи се взела навременни мерки и се лекува,дано да има скорошен добър резултат Praynig Hug
Дани,дано повече да не се повтаря Т при Лорис!

И да ви питам на коя ваксина казвате Противошаркова???

На Буби не е слагана Синфлорикса, аз само отлагам,че ме е страх Confused
Лори,какво стана с вашите ваксини?... И разкажи повечко за вас,че ми липсват постовете ти Peace

Толкова мами ми липсвате,че ако почна да ги изброявам със сигурност ще изпусна някой  и ще се сърди!
Пишете как сте!
Обичаме ви  Hug  bouquet

# 627
Добро утро,
Гери, браво на теб Hug Дано бързо да те изпишат Praynig

Хайде да ви сложа закуска и кафе, а може и компания ако намеря подходяща.

Хубав ден на всички  bouquet

# 628
  • Русе/Germany
Добър ден на всички.

Да почерпя аз за имения ден на малкото ми момче.
Чакам ви ето тук  Wink

# 629
Честит имен ден на всички празнуващи днес

Общи условия

Активация на акаунт