А Лорис много променен ми се струва на тези снимки заслабнал ли е, или е дръпнал на височина а
(А името му между впрочем откъде е дошло...?)
Особено пък и с два тоалета! Трябва непременно да качиш снимки после!! Значи мъжа ти още недоизлекуван кара мотори....! Аз вече за мотори не давам на ММ да ми говори даже. След катастрофа с мотор 1987 г. и обезобразен ляв крак само отдалече се любувам тайно!
А с пола (освен много дълга) от тогава не съм ходила...
Ще мине и това, само да порасне още малко!
А за режима, да ви кажа, много се радвам, че го имаме и за 2те деца, защото иначе щеше да е ад като са 2 и се глезят и не искат това или онова! Случвало ми се е на 2 пъти някой като гледа Али да ми обърка спането на обяд и да я изпусне да заспи точно преди да обядва, но тъй като вече е свикнала да си ляга винаги след като се нахрани, тя милата безропотно пак си ляга и после заспива.
Надявам се второто да е момиче, защото нямаме второ име за момче 

Ама май ще ходим, какво да правим, дано няма развод скоро

Да си правят сметката кога ще се женят и да се съобразяват
Летящото, Стани, Ани ... 
Любимата ми фраза е "Какий замичателньй чървячкий!" или нещо от сорта, сама си се смея ...

Чудя се защо само се хабя по цял ден да викам - не там, не пипай това, остави това, като никой не ме отразява...
как да го накарам да слуша туй дете се чудя, малък е сигурно още, знам ли, кога ще почнат да се поддават на дресировка а ?

. А и ние сме на вълна чопъри и ендуро (за който разбира), пистовите не ги тачим...
Голяма смешка беше, а на мен ми се ревеше. Как ще се отучваме от памперс?!
Бързо да се прибирате в къщи, пръгръщаме Ви!
нямам идея как ще стане. Вчера пак го слагах на гърнето и рева, рева, рева и накрая спря с Кучето на ФП...е нищо не свърши, но е успех-успях да го задържа на гърнето.

/. Док каза, че на година трябвало да казват 6 думи 

Ама че работа... 

Да не говорим пък, ако и бебе се появи....
Препоръчани теми