Отговори
# 75
Диана, добре дошла, това с пазаруването го знам до болка......

Лори, страшно няма, просто ще го следиш "из късо"

Ние в 3 сме на ваксина, срещу минингококи или нещо подобно

Еспиноза, не се притеснявай за работата, аз като се върнах даже е по-лесно на свежа глава, е отделно, че сега ми е малко скучно, а и притеснено заради прегледа

# 76
Морген мадами! По обяд  Mr. Green
Евилка Hug що ти е рода!? Много ядосват, вярвай ми  Peace  Laughing
За висенето и лепенките ... Период е. От 1 до 2 години са най-залепени за майка си. Към 3 година е най-големия инат, който не съм убедена, че преминава  Crazy  Mr. Green
Яребичка  ooooh! Добре, че така се е разминало! Те тези прахусмокачки малките и от векове закопано намират, а ако няма какво да намерят ще си го донесат!  Hug Гоям стрес си изживяла!
Хей Я и Кристиян така се тръшка. Ако му взема нещо - пак пищи и се тръшка. За всичко се дере и се тръшка. Не знам как ще го оправям това тръшкане. Рано е още да се каже, че е разглезен, пък и той както си се е самоотглеждал в повечето време няма за какво глезене да говорим. Най добре да се правиш, че не забелязваш околното мнение и да караш напред. Една майка винаги би те разбрала според мен.
Лена  Laughing как го остави 3 дни?! За мен това е безбожно голям период да седи 1 козунак! Страшна воля! Аз се облизвам като Лисана пред един вкъщи, ама добре че децата го нападат качествено.
Теди, обли, обли ама ... колко обли  Laughing Защото моите са тип еднотонно буре  Mr. Green Та в този ред на мисли е съгласен. Не че ме юрка или издава възмущение, но би се зарадвал на нещо по-тънко. Най-малко като си легнем в едно легло да има място и за него  Crossing Arms Laughing Иначе точно както си казала - предпочита по-заоблени форми. Пък и имам разни комплекти бельо дето са хм... такаааа... за по-финна структура и не за под дрехите и ми се иска да си ги слагам пак  Crazy
И ние останахме без снаха  Sad Даде се на чужбина  Cry  Hug
Евридика fingerscrossed
Ей ви сега попа да ви плаши! Какви са тия козунаци из Велики пости, А?

Диана, ми покупки има да прави жената, ти бързаше ли  Laughing Накрая тънко и пускаш едно "добре, че не се бавихме на всеки щанд, че детето щеше да опищи магазина" и си готова  Laughing
Лори  Hug няма да има проблеми със сигурност!   Peace
Бенджи браво на теб! Кристиян заспива към 23.30 Tired Разбирам те  Hug А сега чак в 14ч  го приспахме с триста зора от както е станал сутринта в 9. Не можем да го приберем от вън.
Аз се олях с писането "малко" ама да знаете, че от сутринта ви го тъкмя! Това дребното ходи и къса само цветчетата на зюмбюлите и ги яде. Иначе е добре. Със свеж дъх  hahaha

# 77
Здравейте и от мен...
Лори, тъкмо обяснявах на милото надписа в аватара ти - "Клинично здрав", много се радвам за Бобо и вярвам, че няма да имате проблеми с ваксините!
Яребичке, тези малки пакостници направо може да ти скъсят живота за стотна от секундата, добре че сте се разминали с малкото зло. Той и Явор веднъж беше докопъл най-острия ми нож и го държи за острието, размахвайки го пред лицето си - побелях, но аз ви казвам - нещо си ги пази!
Тръшкане ли - ей, момичета, тази партида февруарски момчета 2011 са спецове в тази област. И ние сме на същия хал - не е ли на неговата, глей какво става!!! За сега поне в магазините е добър, но ... си има технологично време за мируване, минеш ли го, пази се!!!
Диана, и аз май не съм те приветствала -  welcome винаги е хубаво, когато има свеж полъх.
Аз нали ви бях писала, че на 01,04 Явор се събуди в 8,30, е, било е първоаприлска шега. Едва ли пак ще се повтори, но .... 7.00 сме на линия, ако ще и в 20ч. да го сложа, ако ще и в 21ч., ама май ще почна в 20.30, щото вечер е кисел и няма такова лиготене като нашето.
Гледам, снахи си избирате, аз понеже съм реалист съм се огледала на местно ниво, че то в Северозападналия край нямаме голям избор, но Борянчето ......
Дали заспа newsm78, не се чува, хайде да ида да метна едно око и ако се е гътнал, да легна и аз малко, че нещо здравата ме дърпа кръста...

# 78
Я да видим дали ще ми се получи да седна на спокойствие с чаша кафенце да си ви напиша некой ред  Thinking

Булче
- много липсваше хумора ти, радвам се, че отново пишеш  Peace  bouquet

Кате - направо ми настръхна косата и на мен като четях, я това дребосъче какви ги върши само  ooooh! То ние трябва да сме с очи и на гърба, за да не оставяме такива неща наоколо де, ама как пусто всичко да сбираш, те си намират все по нешо дребно забравено да си чопкат  ooooh!

Лори - всичко ще е наред с ваксините, не се тревожи  Hug

Браво на Росенчо и Лорис че си хапват от кухнята, не знаят какви убави манджички са испускали до сега  Heart Eyes

Евридика, палчета за прегледите  Hug

Ев - нещо пол верно не казаха ли, или е рано още? newsm78

Аз досега въртях една манджа един час, ама вече няма да казвам, че има коремчетааа  smile3505

# 79
Дзак,набързо и от мен дами  Simple Smile

Едно голяяямо честото на Лизи и от мен за прекрасната Дария! Да ви е жива и здрава и така добре да се сработят с каките,че да оставят и на мама време за почивка! Hug

Да кажа и за Светулко- Страаашен барабанист! Направо ни скри шапките! Party Hug
Няма време за повече момичета... Останете си със здраве вие и дечицата,пък защо не и мъжете де?! Laughing
Кате, добре че е бил малкия дявол! Какъв ли ужас си преживяла! #Crazy Hug
Цуш,дано да няма вече болнични!!!!

# 80
Марулке, разсмя ме с твоята идея за свекито  Laughing - ама то милото от намеци не разбира, това даже и синът и го знае - кат` му се оплаках снощи, той рече, че моя си била грешката, дето съм я поканила да идва с нас да пазарува, той затова не ще да ходи никъде с нея - не само на пазар, ами и на други места, защото после се връща  Twisted Evil Ма аз нали да се правя на добра снаха, пък и много ме боли лявата ръка, да помогне малко с носенето на покупките. Ама не би! Я кажи, Булка, ти к`во общо имаш с немския, нещо на немски ни поздравяваш! Или не съм довидяла - да не си в Германско някъде? Питам, защото съм един виден немски филолог - викам да не би да сме колежки.

# 81
Марулке, разсмя ме с твоята идея за свекито  Laughing - ама то милото от намеци не разбира, това даже и синът и го знае - кат` му се оплаках снощи, той рече, че моя си била грешката, дето съм я поканила да идва с нас да пазарува, той затова не ще да ходи никъде с нея - не само на пазар, ами и на други места, защото после се връща  Twisted Evil Ма аз нали да се правя на добра снаха, пък и много ме боли лявата ръка, да помогне малко с носенето на покупките. Ама не би! Я кажи, Булка, ти к`во общо имаш с немския, нещо на немски ни поздравяваш! Или не съм довидяла - да не си в Германско някъде? Питам, защото съм един виден немски филолог - викам да не би да сме колежки.

Супер, Диана!Ето кой ще ме научи на немски! Hug Ох, Крис пак пусна прахосмукачката,следва удряне на четката по земята,бягам!

# 82
Драстиии! Мятате едни козунаци тука, как да не се отбие човек ...За козунак с дебела захарна кора и късащ се на конци, убивам , ей! Пък после искам да отслабна, ама няма  Tired

Лори, само това да се чува, а за ваксините, едва ли ще има проблем! Споко!

Яребичка, ужас, добре, че не го е глътнал..мани, настръхвам като си помисля  ooooh!

Лена, твоят младеж и мойта мома май са си лика-прилика - и тя е будна - спи малко демек, и умна - удря си главата, я табла, я в стена, пък и повтаря и потретва за по-сигурно  Crazy

От днес имаме нова дума - кукук, което е боклук  Simple Smile Навън все и повтарях боклук, боклук, за да не събира всичко , дето е по земята и тя повтаря кукук.

Агилея нещо се губи, къде е да сложи чай до козунаците?

# 83
... Я кажи, Булка, ти к`во общо имаш с немския, нещо на немски ни поздравяваш! Или не съм довидяла - да не си в Германско някъде? Питам, защото съм един виден немски филолог - викам да не би да сме колежки.

Божееее  ooooh! аз и немски!  Mr. Green Освен морген и шнель, шнель нищо друго не вдявам!  Mr. Green
Песл  Hug благодаря!
Миленка  Hug

# 84
Юхууу, да се похваля, днес моя приятелка стана мама на юнак  pacifier newsm32 smile3504 Misc Baby Bottle
много съм развълнувана  Crazy

# 85
  • София, България
Здравейте и от мен, вече на българска земя Mr. Green От две седмици сме тук и още две остават, как върви бързо времето Sad От обикаляне по задачи първите дни се бях поизморила доста, но сега съм в пълен релакс - бебка се гледа от баби и лели, а аз мързелувам Embarassed  Правихме рожден ден с родата, Вики  получи куп подаръци и дивя в басейн с топки цялата вечер.

Откакто сме в БГ е на "супер" нощен режим, който скоро ще ме довърши Tired Заспива към 21-22 и от 24ч се почва будене на всеки час и пиене ту на вода ту на АМ.  В 5-5.30 започва едно бърборене и пеене продължаващо около час и след шише с АМ заспива до 9-10 ooooh! ooooh! Познайте аз дали заспивам изобщо след това и вече съм  #Crazy #Crazy #Crazy

Гледам прохождането и говоренето обсъждате, Вики не ходи още и смислени думи не съм чула   
  newsm78 Пуска се за по 4-5 крачки между мебелите и бърбори на нейния си език, но това не го броя нито за прохождане, нито за говорене  Crossing Arms
 Та като бяхме на консултация преди две седмици при неото, тя ми каза , че на този етап от развитието е нормално детето да ходи предимно като го държа за една ръка. Аз и затова не се шашкам , че не ходи самостоятелно. Нооооо въпросът "Е, още ли не ходи?" ме подлудява и едва се сдържам Sick Sick Sick Как се овладявате вие, щото скоро ще гръмна някой #2gunfire #2gunfire

Да кажа добре дошла на новата мама! Да се включа честичко и да ни подсеща и ние по-непишещите да се включваме  hahaha

Много ме радват и Рени и Евилчето! Чудесни са новините за бъдещите бебчета, така ми се иска и на мен още едно, ама ще видим преговорите с ММ докъде ще доведат newsm78

Честита трета принцеса на Лизи ! Да е много здраво и щастливо дете!  bouquet  bouquet

Това засега от нас!

Айде и Мим да се включи да каже как са, а и с някоя снимчица, че отдавна никой не е публикувал нещичко да изплакнем око Crazy Crazy

# 86
Привет! За кой ли път се опитвам да напиша нещо и все нещо ме спира...

Но дано да успея да си кажа всичко този път, че Елиза е станала голямо диване и не мога да я оставя сама и за две минути.

ЧЕСТИТА ТРЕТА ДЪЩЕРИЧКА, МИЛА ЛИЗИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИЗЖИВЕЕШ МНОГО КРАСИВИ И РАДОСТНИ МИГОВЕ С ТРИТЕ ПРИНЦЕСИ И ДА БЪДЕТЕ ЕДНО НАИСТИНА МНОГО ЩАСТЛИВО СЕМЕЙСТВО! МНОГО ТИ СЕ РАДВАМ И ВЪЗХИЩАВАМ!

ЧЕСТИТИ ЩЪРКЕЛЧЕТА НА ЕВИЛКАТА И НА РЕНИ! ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И НАЙ-ХУБАВИТЕ БЕБЕТА НА ТЕРМИН! НА ЕВИЛКАТА СПЕЦИАЛНО И ПОЖЕЛАВАМ ДА ИМА ЕДНО КРОТИЧКО , СПЯЩО И ЯДЯЩО БЕБОЧЕ! Hug Hug Hug

Добре дошли на новите мами! Heart Eyes

Булче, все не смогвам да ти кажа, че се радвам, че списваш отново, че твоите постове наистина много ме веселят! Hug

Яребичка, историята със стъклото е ужасна, но поне си го хванала овреме. Naughty Имам чувството, че мъниците Бог ги пази. Защото и аз съм имала такива моменти и само при мисълта какво е могло да стане, ми се подкосяваха краката... ooooh!

Тинитам, приятни забавления у дома!  Hug

Лориии, Бобо си е здрав, ние винаги сме го знаели. Но важното беше и докторята да го потвърдят!

Светулко е страшен барабанист. Май ще правим банда с Бобъра и Елиза /набедена певица е Blush/
 Честити ходещи крачета на Бела! Да я водят по добри и леки пътища!

Пък да си кажа, че и ние можем да се присъединим към групата на Северозападна България - имаме една стаара къща в Главановци Mr. Green

Успешни прегледи на Евридика! Дано всичко да е наред! Hug

По въпроса с щипването на нещо на мъжете - слагам и моя в тази категория. Явно е от възрастта, защото на младини не мислеше така Mr. Green. НО пък мен ме устройва! Важно е човек да се харесва. То не може всички да сме Наоми Кембъл, пък и не е нужно. Да си в хармония със себе си е важно. Naughty

Хайде, изказах се и отивам да храня домочадието, че всички вече мрънкат.

И едно винце вечерно да предложа

# 87
Хепи, радвам се, че се разписа  Hug

Така, аз снаха не намерих, но банда направихме,
Пчеличке бобърчето китарист или кииборд е, или и 2 те?

Светлулко е с ХБ 127, повече от моя, биха и ваксината.

Тинитам и ние сме на такъв нощен режим, а докторката днес каза, че ходенето е разпределение по гаусова крива - от 9 до 18 месеца. Май ще сме от другата страна на пика.  Laughing

Хайде лекинка и от нас!

# 88
Така, аз снаха не намерих, но банда направихме,
Пчеличке бобърчето китарист или кииборд е, или и 2 те?

Да не вземе да ме изненада и да стане някой чалгар, че не знам тогава ...  Rolling Eyes

Бобов хемоглобин е 92 и след две седмици пак изследвания и ако пак е нисък ще му дават да пие нещо, иначе теорията за алергия отпадна, можело да е провокирана от вирус и вече да я няма.
Обаче с хемоглобина определено ме изненадаха, аз си мисля че като яде кухня и се храни разнообразно, но очевидно не достатъчно ...

Бобчо, да ви е живо и здраво бебенцето!

Мамче, снахичката ще дойде много палава, да не бие Бобинко като се вземат!  Mr. Green

А за Северозападна България и аз съм оттам, тъй че не сте сами!  Wink

# 89
  • София
И аз набързо, днес ме изцедиха като лимон на работа, утре май няма да е по-различно  Tired.

Бобчо, честито на приятелката, да им е жив и здрав юнакът!

Пол не са ми казали, вероятно май месец на 2ра морфология ще разберем, май месец. Аз искам да е здраво, да яде и да спи като се роди /както ми пожела Хепи/ и да проходи по-бързо от батко си. За моя радост откакто го отбих той и прояде и проспа, та поне от това не мога да се оплача.

Относно родата- аз хубаво съм перде, ама все ме търсят, много ме натоварват, макар и от далече. Пък и в момента не съм в най-слънчевия си и късметлийски период и яко ме тресат нервите- на всеки фронт битки до дупка.

Булче, аз немския много го владея, към твоя репертоар добавям "Цвайне гугуткен шпацирен по керемидкен унд люпен яйцен" Flutter.

Общи условия

Активация на акаунт