Отговори
# 90
  • област Варна
Айдееее на НОИ-ското кафееееее. Оф, ще закрепим положението. Поне аз  Laughing

# 91
 Party И аз, и аз  Wink
Отиваме на  док. Пепи пак вдига Т, при положение че в понеделник го преглежда и беше ок  Tired

# 92
Аз си изпих кафето, ама ми беше горчиво - не НОИ-ско newsm45. Направо не знам как ще го избутаме този месец, а са се заредили и 3-4 рождени дни на дечица в детската и Великден, и по София сигурно ще трябва пак да се ходи на контролен ММ, ама да не ви занимавам, важното е да сме оптимисти и да мислим за хубавото...
Ох, имам чувството, че и ние вкъщи си отглеждаме някаква бактерия и младежите само си я прехвърлят, след каката и Явор започна да кашля, тази нощ хич и не спа, аз също. Мен ме е "защипало" нещо отзад и се спуска и по десния крак ... Абе стига съм се оплаквала....
А такааааа, ще си кажете вие, знам си аз, че половината софиянци са от нашия край smile3521 Е, да вземем да си спретнем среща на Северозапада, а?! Копрен, Ком, все хубави местенца! А пък къща в Главановци звучи супер, доколкото знам е спокойно селце, с хубава природа и чист въздух, а е близо до центъра на Северозапада - Монтана hahaha Една позната мислеше да си купува къща там и да се устрои да си живее, не само за уикендите, което си е страхотна идейка, предвид, че вече всички сме мобилни, дали ще смъкна от квартала с колата до центъра или от селото, което е на 30-ина км ... А ние сме се свряли в тези сиви панелки...
Тинитам, добре дошла у дома, то ние докато те приветстваме и ти ще си тръгнеш.

# 93
Добрутро
бързо да попиша, докато ми изсъхне лака  Sunglasses Симчо точно се е кротнал на пода и включва и изключва един плюшен пеещ заек  Mr. Green
И аз настръхнах, като прочетох за Симето и стъклото. Добре, че се е разминало! Как ще ги опазим тези диванета, не знам! Малко преди да се разболее, Симо нагриза една желязна пръчка на една пързалка. Беше за стотни от секундата-аз бях до него и веднага го дръпнах, обаче все пак се одра и си разкървави небцето Cry Даже се чудих дали оттам не пипна бактерията за ангината после, но докторите казаха, че няма как да е било това  Rolling Eyes
Дано нищо му няма на Пепи  Praynig
Тинитам добре дошла, дано малко от малко си починеш на родна почва  Hug
Лори успех ви с ваксините! Всичко ще мине бързо и спокойно, сигурна съм  Hug
Бройте ме и мен полусеверняче-татко ми е от врачанско, другата ми половина е родопска, не ме питайте как са се намерили в онези години на черни пътища  Whistling
Ми това е май....ще ходя да се оправяме за излизане..цун цун

# 94
Totoni, готово бе, човек, когато кажеш, почваме с немския.  Hug Докато твоят се занимава с прахосмукачката, моят ще приключи с чупенето на дистанционните (хвърля ги силно напред и после ходи да ги взима, за да ги хвърли пак).

Марулке, наистина реших, че имаш нещо общо с немския - защото с Морген поздравяват само най-напредналите в езика (както и самите немци), принципно целият поздрав е Guten Morgen!(Гутен морген). Тъй че много убедително звучиш на немски, да знайш! Точно като напреднала с езика Wink

QueenBee, каква е тази история с хемоглобина на Бобчо? Питам, защото и аз брах сума ти ядове с хемоглобина на малкия осем-девет месеца след раждането - направо бях полудяла - на всеки 10 дни ходихме да ни го следят, защото беше 91, треперехме да не стане по-нисък, за да не стигаме до кръвопреливане. Не искам да ти разправям какво съм преживяла с тези негови изследвания, на това отгоре го следихме в Детската онкохематология в ИСУЛ - е, честне ти казвам, всеки път като идехме, ми се разкъсваше сърцето, пожелавам на тези доктори там без работа да останат, вярваш ли ми? Слава Богу, сега на контролното изследване на 1 год. хемоглобинът му беше 118, та се успокоих леко. Вие къде се следите - личната ли или детски хематолог?

Tinitam, благодаря за посрещането и на теб, ще се пробвам да съм редовна, защото определено имам нужда от сродни души - на нашата площадка няма малки като моя - все са батковци и каки, по-скоро на възрастта на дъщеря ми (застаряващ блок сме,така да се каже Joy, не се раждат деца тук) - няма с кого два лафа да си кажеш за детенце.

# 95
Само дзак и бегом, отиваме за кухнята, да поиграем, после надявам се да поспим а мама да седне да попише  Wink Hug

# 96
Добро утро  Hug
Минавам да пожелая прекрасен слънчев ден!

Отивам да обличам Бобчето и да мааме крачоли навън  Grinning

За памперсите-направо не знам.... ooooh! ака си в тях и не му пука, а на мен и през ум не ми минава как да го науча. На гърнето не седи и за секунда...пък Вие си говорите за махане на памперси  Blush

Еспиноза, страхотна очарователна животинка  Hug

хайде цун от нас, ей Снеж как сте?

# 97
АЗ ще взема пари чак след 15-ти:(((, до тогава... на пост и молитва Confused. Успех на бобчето с ваксините, да ги понася лекичко Peace. Кат казах ваксини сутринта и на мен ми   намушка една доки Crazy, та, всички, които завършват наборите им на 7 подлежат на реимунизация, ама са изкуках за какво Mr. Green... после ще се сетя. Пепко да се оправя, даноо е само временно неразположение някакво, без Т повече Naughty. ЗА немския... ми знам само една, две  ругатни Embarassed, иначе страшно много харесвам Рамщайн, и особено една тяхна песен. Забравям да кажа за Светулко... е  гоУем е Heart Eyes, накефи ме  яко детето Hug. Хемоглобина на Роки е две поредни изследвания 105, първия път ми изписа Малтофер, ама аз не бях редовна в даването Embarassed. Втория път нищо не каза, яде коприва и  спанак мамуньека, и  леща(по съвет на Марулката), меХце също Mr. Green. Добре приземила се на Тинитам:)) Hug. Дани, успех и на вас за изследванията Hug. Бобчо, честито ви приятелско бебче:)). Айде мяу от нас, отиваме за манджата, цушкам ви всички и болни да няма Naughty, а неразписалите да драснат по некой редЪ.

ето и любимата песнА;), поздравче, който харесва де Peace.

# 98
А:. Кат казах ваксини сутринта и на мен ми   намушка една доки Crazy, та, всички, които завършват наборите им на 7 подлежат на реимунизация, ама са изкуках за какво Mr. Green... после ще се сетя.
ТД (тетанус и дифтерия е), и на мен ми правиха преди 2 години, тогава беше за набори завършващи на 5. Ей как ме боля ръката на другия ден,направо не можех да я надигна, имай го предвид, че и при теб може да стане така, защото повечето на които им биха тогава се оплакаха от същото.

# 99
Ха добър ви ден и от мен!
Да ви благодаря първо за пожеланията за мамето ми! Hug

Пепи бързичко да оздравява- няма време за болести,идва хубавото време само за игри! Hug

За хемоглобина, да ви кажа не се впрягайте толкова! Според мен щом тук досега не са правили такива изследвания,значи не са кой знае колко необходими! Щом децата ви се развиват добре- свиркайте си! Аз въобще не съм се и замисляла колко му е хемоглобина на Крис.... ами здрав е,дивее е,значи е добре.Гледам редовно да му давам месце,основно телешко и от родителското тяло на телето Rolling Eyes (Диана помагай как е на български Rind und Kalbfleisch) и жълтък (засега само него съм въвела,белтъка тепърва).

Тинитам,да си починеш добре, колкото и невъзможно да ми звучи, то докато се видиш с рода и приятели и дошло време за обратен полет....и все пак, весело изкарване в БГ!

Евилката, браво за консултацията!Само такива резултати очакваме от теб и Рени! Party

Ваксина, в болницата след раждането искаха да ми бият една, срещу варицела,е не им с еотвори парашута,отказах писмено! Crossing Arms Обясняваха ми колко било страшно,ако съм бременна и се разболея,а не са ме питали дали ще забременявам до 3-5 години,след като ми я бият,но детето си кърмех със сигурност след раждането,а и не трябвало да забременявам до 3 месеца,след като я бият Crazy Вие за друга ваксина говорите,но аз и нея бих отказала  Mr. Green,поне за себе си само аз преценявам,докато за Крис и двамата с баща му Whistling
Желя ви прекрасен ден!  bouquet

# 100
Куку... Mr. Green Едно кайвенце а?

Дано на повече им се отвори парашута скоро тука да си го пият... Praynig Laughing

Много ми се почива, направо имам осторожна необходимост, дано по Великден съпружеското тяло се смили и ни заведе до Велинград поне  Crazy Добре ще ни дойде... Sunglasses

Моят син от седмица и нещо започна и на обедния сън да се буди по средата, та пак да го приспивам после - нищо не мога да свърша, направо... #Cussing out Малко нощем ми разказва играта, а сега и през деня, мисля, че зъбаците го мъчат, и все налита да ме хапе дивака, а от бебе не го беше правил  newsm78

Отивам да си направя едно кафе и сядам на терасата, да си гледам реката и да си представям, че е море/нищо, че всеки момент ще завали де... hahaha/

# 101
Отивам да си направя едно кафе и сядам на терасата, да си гледам реката и да си представям, че е море/нищо, че всеки момент ще завали де... hahaha

Ти поне река си гледаш, ами ние какво да кажем!  Crossing Arms

Аз си мисля, че синът ми спи, а той се разпя!  ooooh!

Дианка, и аз съм на мнението на Тони за хемоглобина. Ако не ги бяхме пуснали тея изследвания нямаше и да разбера, а изследванията ги пуснахме, понеже кашляше заради няккави храчки един месец, та решиха, че е алергия. Той се разболя, изпи един АБ и кашлицата изчезна!  newsm78 Ще почна пак да давам жълтък, ако намеря и коприва ще му дам и това е.
Като закрепне ще звънна да видя кога ще му слагат ваксината за шарките и ще питам неговата лекарка как да процедираме по - нататък.

Айде от мен по една кифУа:

Агилея къде се затри?  newsm78

# 102
Гледам редовно да му давам месце,основно телешко и от родителското тяло на телето Rolling Eyes (Диана помагай как е на български Rind und Kalbfleisch) и жълтък (засега само него съм въвела,белтъка тепърва).

Говеждо и телешко месо Wink

Куинче, аз вече не се впрягам, защото сме ОК, обаче на нас нали ни се случиха един милион гадости по време на и след раждането - и на мен, и на него, та това с хемоглобина просто преля чашата тогава. Ако взема да разправям, цяла тема мога да изпиша... Още не мога да си оправя нервите, дето ги потроших покрай малкия, за да си дам накрая сметка, че има доктори   bouquet и доктори  #2gunfire. Мен ме спасиха тези от първия вид, него щяха да го уморят тези от втория. Ама айде - минало - заминало (да чукна на дърво!). Важното е да гледаме напред!

Тотони, ти къде в немскоговрящия свят си, душице? Лекинко ти завиждам, да знайш. И аз искам барем екскурзийка да си направя, ма не ми се очертава това лято.

# 103
Още не мога да си оправя нервите, дето ги потроших покрай малкия, за да си дам накрая сметка, че има доктори   bouquet и доктори  #2gunfire.

На мен ли го разправяш!  Crossing Arms Изпатих си веднъж и аз, ама качествено!

Иначе тази детската лекарка дето ходихме няколко пъти при нея, каза да го следя за апатия, потене, бледост и т. н., което за момента не забелязвам.

# 104
Цитат
Цитат на: amidala13 в Ср., 04 Апр. 2012, 14:03

Отивам да си направя едно кафе и сядам на терасата, да си гледам реката и да си представям, че е море/нищо, че всеки момент ще завали де...

Миленка,ми мятай въдицата бе душо,поне ще си и за риба. Joy Joy Joy
Покрай вас река,а покрай нас канал,да ти пратя едно писмо в бутилка. Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт