. Направо не знам как ще го избутаме този месец, а са се заредили и 3-4 рождени дни на дечица в детската и Великден, и по София сигурно ще трябва пак да се ходи на контролен ММ, ама да не ви занимавам, важното е да сме оптимисти и да мислим за хубавото...
Е, да вземем да си спретнем среща на Северозапада, а?! Копрен, Ком, все хубави местенца! А пък къща в Главановци звучи супер, доколкото знам е спокойно селце, с хубава природа и чист въздух, а е близо до центъра на Северозапада - Монтана
Една позната мислеше да си купува къща там и да се устрои да си живее, не само за уикендите, което си е страхотна идейка, предвид, че вече всички сме мобилни, дали ще смъкна от квартала с колата до центъра или от селото, което е на 30-ина км ... А ние сме се свряли в тези сиви панелки...
Симчо точно се е кротнал на пода и включва и изключва един плюшен пеещ заек
Даже се чудих дали оттам не пипна бактерията за ангината после, но докторите казаха, че няма как да е било това 
Докато твоят се занимава с прахосмукачката, моят ще приключи с чупенето на дистанционните (хвърля ги силно напред и после ходи да ги взима, за да ги хвърли пак). 
, не се раждат деца тук) - няма с кого два лафа да си кажеш за детенце. 

ака си в тях и не му пука, а на мен и през ум не ми минава как да го науча. На гърнето не седи и за секунда...пък Вие си говорите за махане на памперси 

. Кат казах ваксини сутринта и на мен ми намушка една доки
, та, всички, които завършват наборите им на 7 подлежат на реимунизация, ама са изкуках за какво
. ЗА немския... ми знам само една, две ругатни
, накефи ме яко детето
. Хемоглобина на Роки е две поредни изследвания 105, първия път ми изписа Малтофер, ама аз не бях редовна в даването
. Дани, успех и на вас за изследванията
. Бобчо, честито ви приятелско бебче:)). Айде мяу от нас, отиваме за манджата, цушкам ви всички и болни да няма
, а неразписалите да драснат по некой редЪ. ето и любимата песнА;), поздравче, който харесва де
.
, та, всички, които завършват наборите им на 7 подлежат на реимунизация, ама са изкуках за какво 

Обясняваха ми колко било страшно,ако съм бременна и се разболея,а не са ме питали дали ще забременявам до 3-5 години,след като ми я бият,но детето си кърмех със сигурност след раждането,а и не трябвало да забременявам до 3 месеца,след като я бият
Вие за друга ваксина говорите,но аз и нея бих отказала 

Добре ще ни дойде... 
Малко нощем ми разказва играта, а сега и през деня, мисля, че зъбаците го мъчат, и все налита да ме хапе дивака, а от бебе не го беше правил 
/ 

Ще почна пак да давам жълтък, ако намеря и коприва ще му дам и това е. 
и доктори
. Мен ме спасиха тези от първия вид, него щяха да го уморят тези от втория. Ама айде - минало - заминало (да чукна на дърво!). Важното е да гледаме напред!
и доктори
.
Изпатих си веднъж и аз, ама качествено!

Препоръчани теми