Отговори
# 630
Малеее голяма съм Шамандура ooooh!, днес имам двама именници ММ Борислав и моето сладко момиченце Борянка имат имен ден Heart Eyes
Да са ми живи и здрави Heart Eyes
Ей Ви да се почерпите

иииии любимите ми мръвки Blush

и нещо освежаващо Crazy

Честит Имен ден и на останалите Празнуващи Hug

# 631
И да ви питам на коя ваксина казвате Противошаркова???

Приорикс- тази, която се слага на 1.1г след Синфлорикса. На Краси я сложихме и гък не каза, док каза, че даже е по-лека от другите ваксини. Нямахме никакви странични ефекти. Дано и при вас да е така. Иначе със Синфлорикса и ние сме назад и ще го слагаме юни месец.

Наде, браво за килцата, само така.

Краси вече събира една тумба деца на около 9-10 години и едно 6 годишно, които идват всеки ден пред нас като ни видят на двора да питат "Краси днес ще играе ли?" и ние кво да правим излизаме да играят Simple Smile

# 632
  • София
Честити ти именници Наде  Heart Eyes
Много, много да те радват  Hug
Крисето е с конюнктивит  #Crazy Беше безсънна нощ, до каая не седмицата ще е в къщи с баба си. А аз 100 обиколки направих до в къщи, до яслата до педиатърката  #Crazy Ама здраве да е  Heart Eyes(казала че правилно съм му дала капки и промивки с морска вода).
Цункам ви и до скоро

# 633
# 634
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

# 635
Честито на именниците днес!

Йоанке, как го хванахте този конюнктивит, т.е. как разбра? Признаци? И сега?

Сори за поста, ама от офиса - толкова.

Лек ден мами!

# 636
Хайде да почерпя и за именния си ден!
На всички именници днес пожелавам да са здравички и щастливи!

# 637
  • София
Теди пратих ти ЛС  Heart Eyes

# 638
Честит имен ден на малки и големи! Моя брат също е именник днес  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 639
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! И моята сестра празнува днес  Simple Smile Hug.

# 640
Честито на имениците! Със здраве да си носят имената и хубаво да си прекарат празника!   newsm51

Бобчо точно одеве хапнах ванилов сладолед  Flutter

Утре си тръгвам от санаториума. Нямам търпение да си гушна детенцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Юху! Как сте?
Честит Рожден Ден на патерици на Лори!
Честита годишнина на Бобчо!
Честит Имен Ден на сладките ни рожденици!
Булчето ме зареди с усмивки за дни наред!
Софи, и детенцето ти с нетърпение чака да те гушне.
Разбрах, че е станало леко горещичко и веднага си личи и във форума.  Laughing Представям си какви са сладури февруарчетата с късите гащи и големите шапки!
Моето мъж извърши престъпление срещу човечеството- опита се до подстриже детето. Епичен провал....Сега си имам плешивец. Добре че не е кльощавелко, че да няма заподозрели, че сме си отмъкнали дете от концлагер....
Хванала ме е пред–рождената депресия.  Laughing Усещам се ненужна, мързелива и неамбициозна. Пък времето си тече и трябва да се работи за бъдещето. Пфуууу

# 642
...
Хванала ме е пред–рождената депресия.  Laughing Усещам се ненужна, мързелива и неамбициозна. Пък времето си тече и трябва да се работи за бъдещето. Пфуууу

Lena1, не ми говори за депресивни състояния, май са присъщи симптоми повреме на майчинство. Ако те успокоява- не си сама. И аз се чувствам като изгубена и не знам накъде да поема в живота и по-точно професионалния. Все ме мъчи мисълта за това, че ще ме отрежат понеже съм с малко дете или ще трябва да работя като вол за малко пари- заради смотаната криза архитектите сме май гола вода...та сега съм пред дилемата да уча ли още, да работя ли, дете ли да гледам или всичко накуп  smile3506

# 643
...
Хванала ме е пред–рождената депресия.  Laughing Усещам се ненужна, мързелива и неамбициозна. Пък времето си тече и трябва да се работи за бъдещето. Пфуууу

Lena1, не ми говори за депресивни състояния, май са присъщи симптоми повреме на майчинство. Ако те успокоява- не си сама. И аз се чувствам като изгубена и не знам накъде да поема в живота и по-точно професионалния. Все ме мъчи мисълта за това, че ще ме отрежат понеже съм с малко дете или ще трябва да работя като вол за малко пари- заради смотаната криза архитектите сме май гола вода...та сега съм пред дилемата да уча ли още, да работя ли, дете ли да гледам или всичко накуп  smile3506
Софи, и аз за това се тормозя. Ни щатско образовение, ни щатски опит пък и мотивацията за още учене и почване наново ми е точно на нула. Пък и не мога да реша какво точно искам и мога да правя и само отлагам важните решения, но докога...

# 644
Добро  утро!

Да  почерпя кафенце?!

А как ми се ходи на мореееееее...
Вчера нямаше начин да се включа и да честитя на именниците, да се чувстват поздравени и от мен, с малко закъснение!
Гери, радвам се, че се включи вече, заредена наново с още по-голям позитивизъм, още по-голям оптимист! Продължавай в същия дух, ние сме с теб, възстановявай се бързо и да си гушкаш скоро юнаците, зная, че много ти липсват, но съм сигурна, че са добре!
Снежи, аз се каня от седмица да почвам 90-дневната, миналата година добре ми дойде, ама нещо воля липсва...
Ох, няма да мога да пиша много, "алармата" ме зове, събудил се е в 6,30 и вече му е несгодно в леглото, а и е с чувал hahaha
Оставям ви на този усмихнат слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт